Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok yiyorum yaaav.her sofradan yarılarak kalkıyorum.olmamalııııııı.bi de aralarda ıvır zıvır atıştırıyorum.ne olacak benim halim.7 haftalık hamileyim şimdiden eski şeylerimi giymek istemiyorum belim kalınlaştı sizde nasıl
çok yiyorum yaaav.her sofradan yarılarak kalkıyorum.olmamalııııııı.bi de aralarda ıvır zıvır atıştırıyorum.ne olacak benim halim.7 haftalık hamileyim şimdiden eski şeylerimi giymek istemiyorum belim kalınlaştı sizde nasıl
bende yediğim yemeği daha yiyememe olayı basladı szide de varmı.ısıtıp aynı yemeği yiyemiyorum tiksiniyorum ne olacak böyle?hamur işi yememeye çalısıyorum gün içinde meyve falan
bende yediğim yemeği daha yiyememe olayı basladı szide de varmı.ısıtıp aynı yemeği yiyemiyorum tiksiniyorum ne olacak böyle?hamur işi yememeye çalısıyorum gün içinde meyve falan
ya çok enteresan aynısı bende de var ki normalde hiç böyle bi huyum yoktu.yediğim yemeği bi gün sonra ağzıma alamıyorum.kusmam da yok ama böyle garip bi his.sanki boğazımda gibi,canım bişe istiyo gibi ama ne istediğini bilmiyorum gibi,çok aç gibi ama bi o kadar da hiç bişe istemiyo gibi değişik bişe bilemedim:)
arada bir de ağlama krizlerim oluyo mutluluktan öylesine,sebebsiz yere hiç bişe yokken de.bir de sigarayı bıraktığım için geriliyorum ama olsun hepsine değer ve bunları yaşamak çoook güzel:)