Öncelikle hakkında hayırlısı olsun..anlattıklarına göre pişman olacağını sanmıyorum ortada nişan bile yok saygı bitmiş saygısı bitenin sevgisi de bitmiştir insan sevdiği birine kötü uslupla yaklaşmaz şidetti bırak kırmaya üzmeye kaybetmeye korkar bırakın gitsin daha iyileri çıkar karşınıza kötü bi tecrübe dersiniz tabi acı çeker üzülürsün ama inan zaman herşeyin ilacı seninde sevmeye sevilmeye değer görmeye hakkın olduğundan eminimÖncelikle merhaba başlıkta da söylediğim gibi yorgun ve çaresiz hissediyorum. Dört yıldır devam eden hatta üç ay sonra nişan düşündüğüm ilişkimi bitirdim nedeni de aramızdaki saygının bitişi, isteklerinin sonu gelmemesi. Bu süreç beni inanılmaz yıprattı hakaretler, küfürler her türlü psikolojik şiddet vardı çok uzun zamandır bitirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim en sonunda neden bilmiyorum ama kestirip atmak istedim. Çok büyük sevgi ile başladık hiç böyle sevildiğimi hatırlamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten birini daha sevebilir miyim yoksa bu ilişkinin bitişine ilerde pişman olur muyum? Üslubu çok ağırdı artık kaldıramadığımı fark ettim ve sürekli beni eleştiriyordu yok bana sevgini hissettiremiyorsun gibi şeyler oysa ki yapı olarak mesafeli bir insanım. En son gel barışalım dedi ama artık istemediğimi söyledim pişman olur muyum sizce? Buna benzer deneyimi olan varsa paylaşabilir mi ?
Öncelikle merhaba başlıkta da söylediğim gibi yorgun ve çaresiz hissediyorum. Dört yıldır devam eden hatta üç ay sonra nişan düşündüğüm ilişkimi bitirdim nedeni de aramızdaki saygının bitişi, isteklerinin sonu gelmemesi. Bu süreç beni inanılmaz yıprattı hakaretler, küfürler her türlü psikolojik şiddet vardı çok uzun zamandır bitirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim en sonunda neden bilmiyorum ama kestirip atmak istedim. Çok büyük sevgi ile başladık hiç böyle sevildiğimi hatırlamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten birini daha sevebilir miyim yoksa bu ilişkinin bitişine ilerde pişman olur muyum? Üslubu çok ağırdı artık kaldıramadığımı fark ettim ve sürekli beni eleştiriyordu yok bana sevgini hissettiremiyorsun gibi şeyler oysa ki yapı olarak mesafeli bir insanım. En son gel barışalım dedi ama artık istemediğimi söyledim pişman olur muyum sizce? Buna benzer deneyimi olan varsa paylaşabilir mi ?
Eğer ozlerseniz birinin size küfür ve hakaret ettiğini unutmayın ve kendinizi degersizlestirmeyin. Kadın erkek fark etmez karşınızdaki kişi şunu bilmeli karşımda değerli ve değeri hak eden biri varÖncelikle merhaba başlıkta da söylediğim gibi yorgun ve çaresiz hissediyorum. Dört yıldır devam eden hatta üç ay sonra nişan düşündüğüm ilişkimi bitirdim nedeni de aramızdaki saygının bitişi, isteklerinin sonu gelmemesi. Bu süreç beni inanılmaz yıprattı hakaretler, küfürler her türlü psikolojik şiddet vardı çok uzun zamandır bitirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim en sonunda neden bilmiyorum ama kestirip atmak istedim. Çok büyük sevgi ile başladık hiç böyle sevildiğimi hatırlamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten birini daha sevebilir miyim yoksa bu ilişkinin bitişine ilerde pişman olur muyum? Üslubu çok ağırdı artık kaldıramadığımı fark ettim ve sürekli beni eleştiriyordu yok bana sevgini hissettiremiyorsun gibi şeyler oysa ki yapı olarak mesafeli bir insanım. En son gel barışalım dedi ama artık istemediğimi söyledim pişman olur muyum sizce? Buna benzer deneyimi olan varsa paylaşabilir mi ?
Yan yanayken sürekli iltifat ediyor, güzel sözler söylüyor benim de öyle olmamı istiyor ama ben böyle cıvıklığı sevmiyorum her şeyin bir dozu var. Telefonda kavga edince bel altı hakaretler ediyor yan yanayken söylemedi evet ama ne fark eder ki. Ayrıca onu bu duruma benim getirdiğimi söylüyor başlarda bu fikri bile kabul ettim ama sonra onun mizacının bu olduğunu düşünmeye başladım. Sonuçta sakin bir insana ne yapsan aynı kalır.Tam anlatmamışsın...Ağır konuşuyordan kastın ne mesela ve sen neden mesafelisin
Ooo seversn canım benm hic korkma benfe uc seneye bi cizgi koydum ama ne koyma bdaha adını anmadım smdı yzuunu hatırlamıyırum sahsın evlıyım ve bir cocugum var koyarsın korkmaÖncelikle merhaba başlıkta da söylediğim gibi yorgun ve çaresiz hissediyorum. Dört yıldır devam eden hatta üç ay sonra nişan düşündüğüm ilişkimi bitirdim nedeni de aramızdaki saygının bitişi, isteklerinin sonu gelmemesi. Bu süreç beni inanılmaz yıprattı hakaretler, küfürler her türlü psikolojik şiddet vardı çok uzun zamandır bitirmeyi düşündüm ama cesaret edemedim en sonunda neden bilmiyorum ama kestirip atmak istedim. Çok büyük sevgi ile başladık hiç böyle sevildiğimi hatırlamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten birini daha sevebilir miyim yoksa bu ilişkinin bitişine ilerde pişman olur muyum? Üslubu çok ağırdı artık kaldıramadığımı fark ettim ve sürekli beni eleştiriyordu yok bana sevgini hissettiremiyorsun gibi şeyler oysa ki yapı olarak mesafeli bir insanım. En son gel barışalım dedi ama artık istemediğimi söyledim pişman olur muyum sizce? Buna benzer deneyimi olan varsa paylaşabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?