- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Haklısınız, ben biraz çevremdekileri kaybetme korkusu yaşamaya başladım bu sene, elimde olmadan çok takma durumu oldu, bunu aşmak istiyorum çok zorlanıyorum çünkü artıkinternet adresi derken mail adresini kastediyorsunuz sanirim.
arkadasinizin kendine mail adresi acmasi 2 dk surmez bile. zaten basta sizin adresinizi kullanmasi sacmaymis. sevgilinizle ordan konusuyosaniz sevgiliniz tabiki hakli bu konuda.
boyle basit seylere takilmayin, hayat kisa ve siz boyle seylerden daha onemlisiniz. kendinize deger vererek baslayabilirsiniz degismeye.
mail, yanlış olmuş düzelttim şimdiInternet adresi nedir?
Evet kafam bunalmaya başladı artık, o yüzden çareyi buraya yazmakta buldum, bu sene biraz takmaya başladım fazla, normal değil farkındayım o yüzden aşmak istiyorum bunu artık, zorlanıyorum artık çünküAnlaşılan çok hassas bir yapıdasin..Ve duygusal,hisleri kuvvetli bir kardesimizsin.canını sıkma doğru olanı yapmışsın.biraz yapinda var birazda yaşının gereği ile çok düşünüyorsun karşındakini.sen doğru olanı yapmışsın kalbini kirmamissin arkadasinin.kirildiysa onun sorunu.bukadar takılma oldumu yoksa hasta olursun inan
mail, yanlış olmuş düzelttim şimdi
Ben de o kırılmış mıdır diye bir sürü açıklama yaptım ama, işte aynı sizin dediğiniz gibi düşündüm çok üzüldüm sonra, sizce başka bir şey söyleyim mi, napayım bilemedim benEmail almak cok mu zor. Bastan verilmemesi gerekiyor, yalniz email adresini verdikten sonra erkek arkadasim kiziyor diye kasmak dogru degil. Arkadasin kirilabilir. En kotusu sen bir tane email alip arkadasina hediye etseydin.
+Emailini erkek arkadasinla ortak da kullanma.
Çok fazla hassassınız, insanlar çok şeytan olmuş , çok üzülürsünüz böyle. Biraz düşünmemeye takmamaya çalışın, ben ne desem şimdi boş , sizin yapınız bu ama böyle çok yıpranırsınızSon zamanlarda tüm yakınlarımla bir sorun yaşar oldum sanki, çok yakın bir arkadaşım bana saygısızlık yaptığı için tavır almıştım kırılmıştım baya, özür bile dilemedi öyle uzaklaştık. Diğer arkadaşlarımla da okul bitmeye yaklaşınca o eski samimiyet yakınlık kalmadı, bakıyorum şimdi herkes başka arkadaşlarını çok seviyor. Ben eski arkadaşlıklarımı o kadar özlüyorum ki ve onları çok seviyorum gerçekten ama herkes uzaklaştı, ben üstlerine düştükçe kendimin onlar için çok da önemli olmadığını sıradan bir arkadaş olduğumu görüyorum bu çok acıtıyor beni. Artık iyice kendimden soğudum, konuşmayı sohbet etmeyi bilmediğimi saçma konuşup aptal gibi göründüğümü düşünüyorum hep, insanlar daha olgun insanlarla arkadaşlık yapmak istiyorlar sanırım. Çok yakın arkadaşlarımdan birisi mail adresimi almıştı aylar önce bir işi için, erkek arkadaşım öğrenince çok kızdı başkasında ne işi var diye, bir de dün ben tesadüfen onun girdiğini görünce öyle hatrını sormak için aradım, girdiğini görünce seni arayım dedim dedim ona, arkadaşıma yanlışlıkla ağzımdan kaçırıp söyledim erkek arkadaşımın tepkisini, sonra o biraz bozulur gibi olunca sen şakın üstüne alınma işin olursa kullan her zaman, çok üzülürüm kırılırsan dedim. Bugün de erkek arkadaşım şifreyi değiştirelim biz bazen konuşuyoruz dedi, çok ısrar edince ben de arkadaşımı da kırmamak için söyledim beni nolur yanlış anlama ben seni gerçekten çok seviyorum ama işte erkek arkadaşım böyle yaptı değiştiriyorum girersin de açılmazsa kırılma diye açıkladım, arkadaşım normal gibi konuştu o zaten kendine başka adres almış dün ben öyle deyince mi alındı anlamadımAma ben çok suçlu hissediyorum, yarın üç sınavım var ve ben buna takmaktan çalışamadım, istemeden hayatımdaki herkesi kaybediyorum gibi geliyor kendimi sürekli sorguluyorum, bu sene böyle takıntı yaptım insani ilişkilerde... Buraya yazıp belki geçmişte benim gibi bunalımlı bir süreçten geçen biri olduysa bir tavsiye verir belki diye akıl almak istedim, çok yalnız hissediyorum ve daima suçlu hissediyorum çünkü. Sanki insanlar beni silik olarak görüp önemsemiyorlar gibi geliyor böyle olunca çok bunalıyorum, iyice aptal gibi davranıyorum sanırım. Bir de arkadaşımla olan olayda ayıp oldu mu bunu da çok düşünüyorum, şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...
Ben de hak verdim ama arkadaşımı da çok sevdiğim için kırmaktan korktum biraz, inşallah bu kadar takmaya meyili yapımı aşabilirim, artık çok zorlanmaya başladım çünküÇok fazla hassassınız, insanlar çok şeytan olmuş , çok üzülürsünüz böyle. Biraz düşünmemeye takmamaya çalışın, ben ne desem şimdi boş , sizin yapınız bu ama böyle çok yıpranırsınız
Ayrıca mail adresi özeldir , arkadaşınız kendine adres alsın ne gerek var sizinkini kullanıyor, erkek arkadaşınız çok haklı bu konuda
Biraz ayıp olmuş bu son olay. Diğerlerini takma gidiciymiş hepsi güle güle de gerçek arkadaşın değillermişSon zamanlarda tüm yakınlarımla bir sorun yaşar oldum sanki, çok yakın bir arkadaşım bana saygısızlık yaptığı için tavır almıştım kırılmıştım baya, özür bile dilemedi öyle uzaklaştık. Diğer arkadaşlarımla da okul bitmeye yaklaşınca o eski samimiyet yakınlık kalmadı, bakıyorum şimdi herkes başka arkadaşlarını çok seviyor. Ben eski arkadaşlıklarımı o kadar özlüyorum ki ve onları çok seviyorum gerçekten ama herkes uzaklaştı, ben üstlerine düştükçe kendimin onlar için çok da önemli olmadığını sıradan bir arkadaş olduğumu görüyorum bu çok acıtıyor beni. Artık iyice kendimden soğudum, konuşmayı sohbet etmeyi bilmediğimi saçma konuşup aptal gibi göründüğümü düşünüyorum hep, insanlar daha olgun insanlarla arkadaşlık yapmak istiyorlar sanırım. Çok yakın arkadaşlarımdan birisi mail adresimi almıştı aylar önce bir işi için, erkek arkadaşım öğrenince çok kızdı başkasında ne işi var diye, bir de dün ben tesadüfen onun girdiğini görünce öyle hatrını sormak için aradım, girdiğini görünce seni arayım dedim dedim ona, arkadaşıma yanlışlıkla ağzımdan kaçırıp söyledim erkek arkadaşımın tepkisini, sonra o biraz bozulur gibi olunca sen şakın üstüne alınma işin olursa kullan her zaman, çok üzülürüm kırılırsan dedim. Bugün de erkek arkadaşım şifreyi değiştirelim biz bazen konuşuyoruz dedi, çok ısrar edince ben de arkadaşımı da kırmamak için söyledim beni nolur yanlış anlama ben seni gerçekten çok seviyorum ama işte erkek arkadaşım böyle yaptı değiştiriyorum girersin de açılmazsa kırılma diye açıkladım, arkadaşım normal gibi konuştu o zaten kendine başka adres almış dün ben öyle deyince mi alındı anlamadımAma ben çok suçlu hissediyorum, yarın üç sınavım var ve ben buna takmaktan çalışamadım, istemeden hayatımdaki herkesi kaybediyorum gibi geliyor kendimi sürekli sorguluyorum, bu sene böyle takıntı yaptım insani ilişkilerde... Buraya yazıp belki geçmişte benim gibi bunalımlı bir süreçten geçen biri olduysa bir tavsiye verir belki diye akıl almak istedim, çok yalnız hissediyorum ve daima suçlu hissediyorum çünkü. Sanki insanlar beni silik olarak görüp önemsemiyorlar gibi geliyor böyle olunca çok bunalıyorum, iyice aptal gibi davranıyorum sanırım. Bir de arkadaşımla olan olayda ayıp oldu mu bunu da çok düşünüyorum, şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...
Ama gerçekten erkek arkadaşım bunaltmıştı, yoksa benim öyle bir düşüncem yoktu, kendimi çok kötü hissediyorum yaDaha doğrusu açıklamanız saçma olmuş ben böyle istiyorum deseydiniz erkek arkadaş karıştırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?