- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Allah sabır versin huzur sağlık sıhhat nasip etsin. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.merhaba kızlar..
bir ınsanın canından olan canla mücadelesi ne zormus.. 4 yıl.. tamm4 yıldır tedavıler ılaclar 4 kayıp sonunda hamılelık.. ondada ıkızlerden bırını kaybetmek.. oyle bır yolduki ellerim ayaklarım kan içinde kaldı. Elim yüregımde heveslerım kursagımda kaldı. Kımseye soylemeden esımle vermeye calıstıgımı bu sınavda 25 haftalık hamıleyım. Ve hayatımın en mutlu gunlerı.. gelin görünki plasenta prevıa denıyor. Bugunde oyle agrılarım varkı vajına sırt bel karın ıcı kasılmalar.. cok cok yorgunum kızlar yacok korkuyorum.. gunler gecsın gıtsın yavrumu kucagıma alayım ıstıyorum. Bir yandanda rabbımden gelen herseye razıyım. Nasıbım olsun istıyorum nasıp dua caba ve sabırmıs.. rabbım benı kucagım bos ellerim yüregımde bırakmasın dua edın lütfen sevgıler
Benim de ilk hamileliğinde plasenta previa durumu vardı. 6 aylık hamileyken yoğun kanama yaşadım. İki gün hastanede yattım. Daha doğum iznine de ayrılmamıştım. Bu olayla beraber önce rapor aldım, sonra da doğum iznine ayrıldım. Hiç iş yapmadım doğuma kadar da. Yattım sürekli. Çok şükür yavrum şimdi 5 yaşında. Korkmayın. Daha dikkatli olun. Doğuma kadar iş yapmayın, kendinizi yormayın, zorlamayın. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.merhaba kızlar..
bir ınsanın canından olan canla mücadelesi ne zormus.. 4 yıl.. tamm4 yıldır tedavıler ılaclar 4 kayıp sonunda hamılelık.. ondada ıkızlerden bırını kaybetmek.. oyle bır yolduki ellerim ayaklarım kan içinde kaldı. Elim yüregımde heveslerım kursagımda kaldı. Kımseye soylemeden esımle vermeye calıstıgımı bu sınavda 25 haftalık hamıleyım. Ve hayatımın en mutlu gunlerı.. gelin görünki plasenta prevıa denıyor. Bugunde oyle agrılarım varkı vajına sırt bel karın ıcı kasılmalar.. cok cok yorgunum kızlar yacok korkuyorum.. gunler gecsın gıtsın yavrumu kucagıma alayım ıstıyorum. Bir yandanda rabbımden gelen herseye razıyım. Nasıbım olsun istıyorum nasıp dua caba ve sabırmıs.. rabbım benı kucagım bos ellerim yüregımde bırakmasın dua edın lütfen sevgıler
AmiiiiinnnAllah sabır versin huzur sağlık sıhhat nasip etsin. İnşallah sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin.
Amin inş.. yasadıklarımdan dolayı en ufak agrıya tahammulum kalmamış.. canımın yanması umrumda degıl. KorkuBenim de ilk hamileliğinde plasenta previa durumu vardı. 6 aylık hamileyken yoğun kanama yaşadım. İki gün hastanede yattım. Daha doğum iznine de ayrılmamıştım. Bu olayla beraber önce rapor aldım, sonra da doğum iznine ayrıldım. Hiç iş yapmadım doğuma kadar da. Yattım sürekli. Çok şükür yavrum şimdi 5 yaşında. Korkmayın. Daha dikkatli olun. Doğuma kadar iş yapmayın, kendinizi yormayın, zorlamayın. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
İsyan etmedım etmemde.. hıssettıklerımı paylastım. Bu noktada üzülmemeyı basarabılen varmıdır bılemıyorum benım elımde degılAllah birini almıs ama birini size bagıslamıs yinede sükredin isyan etmeyin derim
Üzülmek bebegede zarar verir
uzulmeyin vede iyi seyler dusununki iyi olsun.Benimde ikizlerimden biri dustu 9 ay boyunca yatmak zorunda kaldim son iki ayda hastanede yattim tabi baska skintilarda tetikledi hastanede yatmami oturmam bile yasakti surekli yatmam gerekiyodu cok zor bi hamilelikti ama cok sukur gecti simdi kizim 3.5 yasinda sizde uzulmeyinki cocugunuzda hissetmesin sabredin vede dedigim gibi gerekmedikce ayaga bile kalkmayin. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?