Çok yorgunum... tavsiye istiyorum Lütfen

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
bir kaç haftadir böyleyim bir türlü düzelemiyorum özel bir okulda çalışıyorum 2.5 yaşında kızım var ve kpss ye hazırlanıyorum ilk dönem şevkle heyecanla herseyi bir şekilde idare ediyordum ama bu dönem kendimi bikmis bunalmis hissediyorum. kızım o kadar huysuzki. Bazen canımdan beziyorum ona yetmiyorum... is yogun.. .sınava çalışma isteği yok bir de diyete başladım... çok yorgunum... herseyi bırakmak istiyorum artık. Nasıl düzelirim nasıl kendimë gelirim? Bilmiyorum bu kadar uzamazdi hiç bunalımlarim bu sefer çırpındikca batıyorum

Hiç böyle olan var mı?

Tavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl toparlarim kendimi

bir kaç haftadir böyleyim bir türlü düzelemiyorum özel bir okulda çalışıyorum 2.5 yaşında kızım var ve kpss ye hazırlanıyorum ilk dönem şevkle heyecanla herseyi bir şekilde idare ediyordum ama bu dönem kendimi bikmis bunalmis hissediyorum. kızım o kadar huysuzki. Bazen canımdan beziyorum ona yetmiyorum... is yogun.. .sınava çalışma isteği yok bir de diyete başladım... çok yorgunum... herseyi bırakmak istiyorum artık. Nasıl düzelirim nasıl kendimë gelirim? Bilmiyorum bu kadar uzamazdi hiç bunalımlarim bu sefer çırpındikca batıyorum

Hiç böyle olan var mı?

aynı durumdayım. bankacıyım, 1 yaşında oğlum var. bu seneki bitmek bilmeyen düğünler sebebi ile mali durum biraz sıkışık olduğu için eve düzenli yardımcı da alamıorm tüm iş yükü üstümde. ve yorgunluktan bitiğim.
ocak sonunda doktora gittim. çok şükür tüm değerlerim normal çıktı. doktor seninki gönül yorgunluğudur dedi. yani vücutta bi eksiklik yok ama istediği hayatı yaşayamamam gibi..
pharmaton verdi. bu komplex vitamin var ya ondan. gün aşırı içiyorum. biraz daha iyiyim.
ama bence önce bi doktora görün. bi de kafana göre diyet yapma bence..

Hiç böyle olan var mı?

Önce doktora görün. Tiroit. B12.demir degerlerine baktirin bunlar yorgunluk vs yapar.

Değerlerinizi ölçtürün
Diyette etkiliyor olabilir, kuruyemiş tüketin
Çocuk zaten başlı başlına sorumluluk ama sizin stresiniz ona da yansıyor
Önce siz mutlu olun ki sonra çocuğunuzda da değişimler göreceksiniz
Şükür şükür şükür, nefes alıyorsak hala..

bende benzer bir durumdayım çocuklarım büyüdü şükür ama budefa başka başka istekleri oluyor.sohbet etmek gününü anlatmak istiyor kızım saatlerce onu kırmıcam diye ben yoruluyorum.bazende başımdan nazikçe savıyorum.işi gücü serdim çok memnunum ben.birde kendime fala zaman ayırıyorum diyetimi sporumu yapınca mutlu olduğumu farkettim sende dene bakalım.sen mutlu olursan evde herkes mutlu olur önce kendini mutlu et.

aynı durumdayım. bankacıyım, 1 yaşında oğlum var. bu seneki bitmek bilmeyen düğünler sebebi ile mali durum biraz sıkışık olduğu için eve düzenli yardımcı da alamıorm tüm iş yükü üstümde. ve yorgunluktan bitiğim.
ocak sonunda doktora gittim. çok şükür tüm değerlerim normal çıktı. doktor seninki gönül yorgunluğudur dedi. yani vücutta bi eksiklik yok ama istediği hayatı yaşayamamam gibi..
pharmaton verdi. bu komplex vitamin var ya ondan. gün aşırı içiyorum. biraz daha iyiyim.
ama bence önce bi doktora görün. bi de kafana göre diyet yapma bence..
bende sevmiyorum bu düğünlere takı mevzusnu bıktım artık sallana sallan gidiyorum çok çok yakın (kardeş yada kardeş çocuğu değilse) aman benim çocuğumun düğününüde sallana sallan agelsinler ne bu yaa.inşallah alıcam 50 tane çeyrek takacam çocuklara yaradn izin ederse.milletin evlilik derdi beni geremeyecek artık:KK70:

Ders calismaya calisirken diyet yanlis secim. Onun yerine beslenme duzenini degistir. Karatay tarzi beslenmeye calis. Daha az seker , daha fazla protein sut yogurt. Meyve azalirken , sebze mutlaka olmali. Aralarda badem , kabak cekirdegi. Zamaninda tuketilen badem , sana kilo aldirmaz aksine kilo verimine yardimci olur.

bende sevmiyorum bu düğünlere takı mevzusnu bıktım artık sallana sallan gidiyorum çok çok yakın (kardeş yada kardeş çocuğu değilse) aman benim çocuğumun düğününüde sallana sallan agelsinler ne bu yaa.inşallah alıcam 50 tane çeyrek takacam çocuklara yaradn izin ederse.milletin evlilik derdi beni geremeyecek artık:KK70:
işte düğünler o bu olsa sallancam bende ama düşün bu yaz kaynım, eşimin kuzeni, eşimin en yakın arkadaşı ve benim yakın bir arkadaşım evlenio.. altınlara gitti 5bin..:mad::mad:

bence kendinizi bu kadar yormayın diyet çıksın hayatınızdan enerji için belki vitaminler işe yarar...

Olmaz olur mu herkes zaman zaman yaşıyor bazen giren çıkamıyor bunalımdan önemli olan düzelmek pozitif neşeli olmak başarabilene

Back
X