Çok yorgunum. Tükendim(((((

Omur93

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
26
7
16
35
Zamanl her şey düzelecek diyorum. Buda geçecek diyorum. Ama hiç bir şeyin geçeceyi yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Her şey yolundaymış gibi davranmakdan bıktım. İnsanların ağzına laf vermeğim diye yalandan gülmekden yoruldum. Bir süre toparlıyorum sonra tökezleyip yine düşüyorum. Her şeyden o kadar çok yoruldumki. Dünyam uçmuş altında kalmış gibi hiss ediyorum.. Canım çok yanıyor. Bu dünyada hiçmi adalet yok. Bir insanon hayatıyla oynayıp sonra hiç bişey olmamış gibi nasıl mutlu oluna bilirki(((((( kaldıramıyorum canım yanıyor . Çığlık çığlığa ağlamak istiyorum (((((((( :KK42::KK42:(yazımda ynlışlık varsa kusura bakmayın türk değilim ben):KK42::mad:

Zamanl her şey düzelecek diyorum. Buda geçecek diyorum. Ama hiç bir şeyin geçeceyi yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Her şey yolundaymış gibi davranmakdan bıktım. İnsanların ağzına laf vermeğim diye yalandan gülmekden yoruldum. Bir süre toparlıyorum sonra tökezleyip yine düşüyorum. Her şeyden o kadar çok yoruldumki. Dünyam uçmuş altında kalmış gibi hiss ediyorum.. Canım çok yanıyor. Bu dünyada hiçmi adalet yok. Bir insanon hayatıyla oynayıp sonra hiç bişey olmamış gibi nasıl mutlu oluna bilirki(((((( kaldıramıyorum canım yanıyor . Çığlık çığlığa ağlamak istiyorum (((((((( :KK42::KK42:(yazımda ynlışlık varsa kusura bakmayın türk değilim ben):KK42::mad:
Biraz daha acsaniz konuyu daha iyi olurdu.Yine de kendinizi çok yipratmayin

İki kez nişanım bozuldu. İlki bana küfür edip aşağıladığı sonrada özür dilemeyip beni eğdirmeye çalıştığı için ikinciside:KK61: nikah kıymak istemediği için (((((( böyle bi düşüncen vardıda ne diye oynadın düğüne az kala açıklıyosun((((((( şimdide hiç bişey olmamış gibi musmutlu haytlarına devam ediyolar ben ise acı çekiyorum neden ben diye ne günah işledim ben hiç mutlu olamıyacakmıyım sanki bu dunyaya acı çemek için geldim:KK42:

Evlenseydin de mutsuz olsaydin isin cok daha zordu. Bence bu bir sans 2 kere yuzunuze gülmüş gereksiz insanlardan uzaklasmissin. Elbette dogru insanı bulacaksın sadece biraz sabır lazım.
Hayatımı cehenneme çevirip sonra mutlu olmaları çok koyuyo :KK42:

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat insana çok şey öğretiyor istemesek de zorla öğretiyor acıtıyor kanatıyor içimizi. Ama yeni başlangıçlar hep var sabır sabır sabır başka diyecek bir şey yok ne yazık ki..

Şuan Mutlu görünüyorlar elbet Birgün çıkacak acısı

Back
X