• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yoruldum artık:(yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
seam arkadaşlar benim sorunum ailemle ilgili.21-22 yaşına geldim hala bana karışmaktan bıkmadılar.arkadaşımın d.günü olur hayır.arkadaşımla ders çalışcaz hayır.okula giderim kaçta ne zaman gelcen saati saatine söyle der.bazen güvenmez arar okula gidince ara arkadaşını ver arkadaşımı arar.ben yoruldum artık arkadaşlar kaç yaşıma geldim hala hiçbişi yapamıorum ya benm istediğim her gece çıkıp barda orda burda gezmek deilki.benm istediğim arkadaşlarımla birşeyler yapabilmek arada bi.beni akrabama kalmaya bile yollamazdı annem aman bişi olur aman şöyle olur evinde otur ne gerek var sürekli korumaya çalıştı halada öyle.üniversiteyi kazandım peşimden geldi yapamazsın tek başına die.2.sınıftayım hala yoruluorum.yalan söylemekten yoruldum ben istemem mi herşeyi konuşmayı ailemle ama olmuyor yapamıyorum.sadece içimi dökmek istedim yorum yapcaklara teşekkrler.

Benim annem de pimpiriklidir.Ben evlenene kadar hiç bi arkadaşımın evinde kalmadım,annem izin vermezdi :) Evlendikten sonra da 2 kere kaldım sadece.Ve yine annemden izin aldım giderken. :) O zamanlar ben de senin gibiydim, karışmasın, aramasın, bana güvenmiyo mu derdim.Ama şimdi evlendim , bi kızım var.Ve diyorum ki, ilerde ben de annem gibi anne olucam , arkadaşında kalmasına izin veremem, ve merak ettiğimde de arıycam :) O yüzden annene kızma.Annen senin kötülüğün için değil, seni düşündüğü için böyledir.Bak dünyada neler oluyo, artık kimseye güvenilmez. :) Evlenince diyceksin ki ,keşke annem hep yanımda olsa da bana karışsa :)

Son düzenleme:
yaşın aslında o kadar masum bir yaş ki.. sana karışmaları, sana güvenmedikleri anlamına gelmez. ben 29 yaşındayım ve onlara çok hak veriyorum. istanbul gibi pis bir şehirde yaşıyorum. annemin bize verdiği örneklere güler geçerdik, anca türk filmlerinde olur böyle şeyler günümüzde yok derdik. gece çıktığında en lüks bardan en sokak arası bara kadar heryerde pisliğin en alası var. hiç aklına gelmeyecek şeyler olur bu dünyada. ben yapmam ben gitmem ben içmem ben akıllıyım dersin ve haklısındır ama inan pis şeylerin başına geldiği insanlar da öyledir. sadece yanlış insanlara güvenmek ve yanlış ortamlarda bulunmaktır hata. herşey bir anlıktır ve gecesi gündüzü yoktur, geri dönüşü de yoktur. gündüz vakti süper nezih bir ortamda sen hiç farkında olmadan kadın pazarlığı bile yapılır. konuyla alakan olmasa bile o ortamda bulunmuş olman isminin kirlenmesine yeterlidir. günümüzde insanın isminin temizliğinden büyük bir zenginlik de yoktur.

insanlar o kadar iğrenç ki bu dünyada. para herkesin dinini imanını bozmuştur. senin cebinde milyarlar olmasın, ailende olmasın ama sadece bi göz oda eviniz olsun veya cebinde o sırada 150-200 tl olsun ona da göz dikerler. en basitini anlatıyorum ve masumunu anlatıyorum. içtiğin suya bile sen farkında olmadan o müessesenin insanı bi ilaç katar ayıldığında ne olduğunu anlamazsın, cebindeki paranın gitmesinden öte çok daha değerli şeyler kaybetmiş olabilirsin. ayrıca bu tür pis şeyler yapmak için sokak serserisi olmak gerekmez illa, çok zengin bir ailenin çocuğu bile olabilir herşeyi olmuştur hayatta, kafayı da çekmiştir çılgınlık yapmak istemiştir. senaryoların sınırı haddi hesabı olmaz, ama hepsi gerçektir. bunlara gülüp geçebilirsin, sen bilirsin ama ileride sen de bu örnekleri vereceksin başkalarına. başına gelmiş olması gerekmez, hayatı her geçen gün daha çok tanıyacaksın daha çok şey duyacaksın. fanusta mı yaşayacağım diyebilirsin, hiçbirimiz öyle değiliz ama kendimizi sakınmayı biliriz, sen de öğreneceksin, sadece aklının bir köşesi bu gerçeklere açık olsun. ailen içinse aradaki yaş farkı asla azalmayacağı için hep küçük kızları olarak kalacaksın, sadece biraz daha toleranslı olmayı öğren ve onları anladığını onların dilinden anlatmaya çalış.

yapacağın en iyi şey yanlış arkadaşlıklar edinmemen ve ailenden başkasına güvenmemendir.

Back
X