Çok yoruldum (evliliğim)

Meslegım var ama sevmiyorum cokta calısmadım bu is uzerine hic bı birikimimde yok. Bosanmayı bebekten once dusundugum zamanlar oluyordu ama son zamanlarda iyiydi. Simdı dokunsak tartısma cıkacak o derece
Peki birikim yapabileceğiniz bir ortam yok mu? Gerçekten hayat geçmez,eğer böyle sürekli nazlı kaprisli garip bir insansa çocuklar da kötü etkilenir. Peki aileniz ne der boşanmanıza?

Valla butun ılacları kullandı aklınıza gelebilecek biliyorsunuzdur sizde zaten. Ilac aldigi zaman sureklı uykular yani varlıgı yoklugu bır uyusturuyor resmen o yuzden ılacta kullanmıyor
Bende ilaç kullanıorum ama hiç uyutmuyor hatta depresyonda olduğunda ilaç seni ayaga kaldırıp yaşam enerjını yukseltıyor.Eşinizin hastalığı başka bir şey bence.Yada ileri derecede.Keza ileri derecede bile olsa ilaçlar uyutmaz.Başka bi durum eşinizinki.

Okb ile farklı şeylerde mevcuttur.Gerçekten okb tedavı edılebılıyor.Ankaraya gidin bir de.

O sizi ve çocuklarını düşünmüyor devamlı kavga gürültü çıkarıyorsa ne acıyosunuz bırakın içsin ilaçları uyusun ozaman. Hiç değilse zararı dokunmaz. Sizi dinlemez de aile büyükleri yokmu ikna etsinler tedavisini olsun. Oh ne güzel ya bağır çağır ondan sonra helallik iste. Çözüm için bişey yapma. Küçüğünüz şuan anlamıyo ama büyük çocuk ne kadar huzırsuzdur çok üzülüyorum böyle ortamda büyüyen çocuklara

Cocuklarım olmasa bı dakika cekmemde onlara kıyamıyorum ama sonucu sanırım oyle olacak yoksa delırıcem bu hallerıne
İyi de çocuğuma da aynı bana yaptığı gibi bağıyor diyorsun. Hadi siz kendinizi korursunuz, o zavallı sürekli korkarak, pırsarak büyüyecek. Güven ortamı yok. Ve sürekli huzursuz bir ev...

Çoçuk bahanesinin arkasına sığınmayın.

Yeni öğrendiyseniz bu hastalığı eşinize destek olacaksınız,sinirlendirmeyeceksiniz madem. Katlanamam yapamam diyorsanız da yolunuzu ayıracaksınız.Yoklugunuzla terbiye etmeyince o da her istedigini yapıyor.

Senelerdir bu adam böyle diyorsanız da çocukların vebalini biraz da siz almışsınız demektir. Hersey sizde bitiyor

Back
X