- 25 Haziran 2010
- 5.376
- 5.395
- 723
Merhaba bugünlerde aşırı gerginim sinir stres ağlamalar ile mahvoldum,eşim çocuklarımı da mahvettim,sitedeki gürültüler yüzünden...bebeklerimi uyutamıyorum ne gece ne gündüz(ikiz 14 aylık kızlarım) Kendim öğretmenim eşim özel sektörde,tatil diye bişey yaşatmadılar sürekli onları uyarmakla geçti tatilim..Neyse sormak istediğim şu,ben atanmadan önce bu evi aldık,10 yıllık kredi ile (6yıl var henüz) yani giriş katı uygundu diye onu alabildik o dönem,şimdi sırf bu gürültüler yüzünden çıkmak istiyorum,ben evi kiraya verelim başka eve kiracı çıkalım diyorum,eşim ise evi satalım tamamen gidelim diyor (evi satarsak şimdiye kadar verdiğimizin tamamı çöpe gidecek çünkü faizi idi) Siz olsanız ne yaparsınız ? Gürültüsü asla bitmiyor,girişte ilk daire olduğu için asansör gürültüsü,büyük dış kapının duvara çarpması ile kopan Yüksek gürültü,pencerelerin çok alçakta olması sebebiyle pencerelerime vurup kaçan rehabilite edilmesi gereken bebeler ,merkezi olmasına rağmen kışın daha soğuk olması gibi ekstra sıkıntıları da var ama evimi çok da seviyorum,evin mimarisi çok iyi,satarsak çok üzülürüm,akıl verin nolur 
(not1-Çocuklar bazen 12 ye kadar dışarda yani camımın dibi,hani çocugum olmasa katlanırım belki ama daha çok küçükler,bir de uyarmak aileye söylemek hiç işe yaramıyor,denedim)
(Not2-Bebeklerime ben çalışınca görümcem bakıyor,onların sitesinde ev bulduk kiracı olarak gitmek için,o da ben de daha rahat oluruz,bizde kalma zorunluluğu kalkar;ancak o evde çok eski ve eşyalarım içinde kaybolacak kadar geniş ve biçimsiz,ki bebeklerime de sağlık açısından sıkıntı olur gibi )

(not1-Çocuklar bazen 12 ye kadar dışarda yani camımın dibi,hani çocugum olmasa katlanırım belki ama daha çok küçükler,bir de uyarmak aileye söylemek hiç işe yaramıyor,denedim)
(Not2-Bebeklerime ben çalışınca görümcem bakıyor,onların sitesinde ev bulduk kiracı olarak gitmek için,o da ben de daha rahat oluruz,bizde kalma zorunluluğu kalkar;ancak o evde çok eski ve eşyalarım içinde kaybolacak kadar geniş ve biçimsiz,ki bebeklerime de sağlık açısından sıkıntı olur gibi )
Son düzenleme: