Çok yoruldum fikirlerinizi bekliyorum

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.376
5.395
723
Merhaba bugünlerde aşırı gerginim sinir stres ağlamalar ile mahvoldum,eşim çocuklarımı da mahvettim,sitedeki gürültüler yüzünden...bebeklerimi uyutamıyorum ne gece ne gündüz(ikiz 14 aylık kızlarım) Kendim öğretmenim eşim özel sektörde,tatil diye bişey yaşatmadılar sürekli onları uyarmakla geçti tatilim..Neyse sormak istediğim şu,ben atanmadan önce bu evi aldık,10 yıllık kredi ile (6yıl var henüz) yani giriş katı uygundu diye onu alabildik o dönem,şimdi sırf bu gürültüler yüzünden çıkmak istiyorum,ben evi kiraya verelim başka eve kiracı çıkalım diyorum,eşim ise evi satalım tamamen gidelim diyor (evi satarsak şimdiye kadar verdiğimizin tamamı çöpe gidecek çünkü faizi idi) Siz olsanız ne yaparsınız ? Gürültüsü asla bitmiyor,girişte ilk daire olduğu için asansör gürültüsü,büyük dış kapının duvara çarpması ile kopan Yüksek gürültü,pencerelerin çok alçakta olması sebebiyle pencerelerime vurup kaçan rehabilite edilmesi gereken bebeler ,merkezi olmasına rağmen kışın daha soğuk olması gibi ekstra sıkıntıları da var ama evimi çok da seviyorum,evin mimarisi çok iyi,satarsak çok üzülürüm,akıl verin nolur :KK43:
(not1-Çocuklar bazen 12 ye kadar dışarda yani camımın dibi,hani çocugum olmasa katlanırım belki ama daha çok küçükler,bir de uyarmak aileye söylemek hiç işe yaramıyor,denedim)
(Not2-Bebeklerime ben çalışınca görümcem bakıyor,onların sitesinde ev bulduk kiracı olarak gitmek için,o da ben de daha rahat oluruz,bizde kalma zorunluluğu kalkar;ancak o evde çok eski ve eşyalarım içinde kaybolacak kadar geniş ve biçimsiz,ki bebeklerime de sağlık açısından sıkıntı olur gibi )

Son düzenleme:
Satmak mantıklı değil bence ben satmazdim.Kiraya verip alacağımız parayı yeni taşınacağımız yere öderdim
Peki gürültü olayını görmezden gelebilir mi sizce insan,yani sizce ben mi abartıyorum,bu yüzden ev değiştirilmez mi

Peki gürültü olayını görmezden gelebilir mi sizce insan,yani sizce ben mi abartıyorum,bu yüzden ev değiştirilmez mi
Bizim karsi komsumuz da çok gürültülü.Benim çocuklarımı uyandirsalardi sözel uyarırdım,odalari diğer cephede olduğu için sıkıntı yapmıyorum.Ama üst katlarinda oturan abla taşınacağım diyor çünkü kizi uyuyamıyormuş sesten. Sürekli uyarıyor ama değişen birşey yok,papaz oldular. Ben olsam ben de giderdim

Bizim karsi komsumuz da çok gürültülü.Benim çocuklarımı uyandirsalardi sözel uyarırdım,odalari diğer cephede olduğu için sıkıntı yapmıyorum.Ama üst katlarinda oturan abla taşınacağım diyor çünkü kizi uyuyamıyormuş sesten. Sürekli uyarıyor ama değişen birşey yok,papaz oldular. Ben olsam ben de giderdim
Benim alternatifim Yok işte,keşke olsa,dairenin tamamı parka yani ön tarafa bakıyor nereye götürsem de odalarını,o gürültüden kaçışım Yok :(

Rehabilite edilmeleri gereken çocuk milletinden bıktım ben ya.. gerçekten . Şimdi burdaki anneler beni linç eder ama. Herkesin çocuğu kendine tatlı geliyor. Başka kimseye gelmiyor.

Milletin çocuğunu uyarmama konusundaki ısrarı neden? Neden dur kızım dur oğlum demiyoruz . Denilince de durmuyorlar ama . En azından çevredeki insanlara göstermelik "dur" denilebilir..

Ben çocukken zemin kattaki komşunun camına vuramazdim. Vurursam ne olacağını çok iyi bilirdim çünkü. Annem dayakla terbiye etti. Bizim nesil hep öyle terbiye edildi. Evet belki doğru degildi ama hic terbiye edilmemeye nispetle daha iyiydi.

Eğitimciyim . Dayağı kesinlikle eğitim aracı olarak görmüyorum . Ama uyaralım Allah aşkına ya.

Rehabilite edilmeleri gereken çocuk milletinden bıktım ben ya.. gerçekten . Şimdi burdaki anneler beni linç eder ama. Herkesin çocuğu kendine tatlı geliyor. Başka kimseye gelmiyor.

Milletin çocuğunu uyarmama konusundaki ısrarı neden? Neden dur kızım dur oğlum demiyoruz . Denilince de durmuyorlar ama . En azından çevredeki insanlara göstermelik "dur" denilebilir..

Ben çocukken zemin kattaki komşunun camına vuramazdim. Vurursam ne olacağını çok iyi bilirdim çünkü. Annem dayakla terbiye etti. Bizim nesil hep öyle terbiye edildi. Evet belki doğru degildi ama hic terbiye edilmemeye nispetle daha iyiydi.

Eğitimciyim . Dayağı kesinlikle eğitim aracı olarak görmüyorum . Ama uyaralım Allah aşkına ya.
İnanın dün gece 11 gibi çıkıp gayet kibar ve düsturluca “çocuklar bebekleri yeni uyuttum lütfen biraz sessiz olun” dedim,çocuklar hep bir ağızdan “bizene” dedi ve anneler de orada idi,biri de çıkıp “gık” demedi:( tüm üzüntüm bu aslında,başım çatlayacak gibi,nasıl bir rahatlık,uyarsalar belki,ailelerine de arsız bu çocuklar diyeceğim ama aksine aile o özgüveni verdiği için çocuk o halde :( ki tek temennim çocuğumu özgüvenli büyütücem derdine düşüp arsız saygısız büyüten kim varsa,o çocukların elinde sürünsünler :(

Çocuğu uyarınca da çocukluktan vazgeçmez ki. (Usturuplu sekilde civil civil oynamalarini kastediyorum tabi.)
Bence anneleri uykuya ihtiyaclari oldugunu öğretsin önce. Gece 12 de 1de sokakta oynayan 4-5 yaşında çocuklar var burada

İnanın dün gece 11 gibi çıkıp gayet kibar ve düsturluca “çocuklar bebekleri yeni uyuttum lütfen biraz sessiz olun” dedim,çocuklar hep bir ağızdan “bizene” dedi ve anneler de orada idi,biri de çıkıp “gık” demedi:KK43: tüm üzüntüm bu aslında,başım çatlayacak gibi,nasıl bir rahatlık,uyarsalar belki,ailelerine de arsız bu çocuklar diyeceğim ama aksine aile o özgüveni verdiği için çocuk o halde :KK43: ki tek temennim çocuğumu özgüvenli büyütücem derdine düşüp arsız saygısız büyüten kim varsa,o çocukların elinde sürünsünler :KK43:
Bütün kalbimle amin.

Çocuğu uyarınca da çocukluktan vazgeçmez ki. (Usturuplu sekilde civil civil oynamalarini kastediyorum tabi.)
Bence anneleri uykuya ihtiyaclari oldugunu öğretsin önce. Gece 12 de 1de sokakta oynayan 4-5 yaşında çocuklar var burada
Ahh keşke cıvıl cıvıl oynasalar :( bildiğin 11-12 yaş arası ama ses tonları eşiminkini yani yetişkin bi insanınkini aratmayacak cinsten tok ve sert ! Top peşinden koşarken insan neden öküz gibi (afedersiniz) bağırır hele ki küfürlü :( sorarsanız hepsi eğitimli aile çocukları

Annemlerds giriş katta oturuyor ne kadar zor ve gerçekten problemli bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Çocuklar sokaklarda başta anne baba yok, büyükleri deseniz kapının önüne örtü serip gece 1 lere kadar sohbet muhabbet, tüm konuşulanlar evde. Sigara içiyorlar duman içeri giriyor vs.. Uyarsan 1 gün düzeliyo ertesi gün aynj hele bir de komşular çirkefse aman bela olmasınlar diye dua ediyorum.
Gerçekten çok zor onlarında kredisi var bitirip 1 sene içinde taşınmayı iple çekiyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum.
Ama şuan ev satıp başka ev almak gerçekten çok zor o nedenle ne yapın edin eşinizi ikna edil kiraya çıkın durumunuz varsa 200 300 fazla verin ama kafanız rahat etsin çocuklarınız rahat uyusun. Satmayı hiç düşünmeyin ama sonra üzülürsünüz. Hakkınızda hayırlısı.

Ahh keşke cıvıl cıvıl oynasalar :KK43: bildiğin 11-12 yaş arası ama ses tonları eşiminkini yani yetişkin bi insanınkini aratmayacak cinsten tok ve sert ! Top peşinden koşarken insan neden öküz gibi (afedersiniz) bağırır hele ki küfürlü :KK43: sorarsanız hepsi eğitimli aile çocukları
Ben küfür nedir bilmem inanın.

Gidip "eğitimsiz!!" Olan anacıgımın ellerinden öpeyim.

Annemlerds giriş katta oturuyor ne kadar zor ve gerçekten problemli bir durum olduğunu anlayabiliyorum. Çocuklar sokaklarda başta anne baba yok, büyükleri deseniz kapının önüne örtü serip gece 1 lere kadar sohbet muhabbet, tüm konuşulanlar evde. Sigara içiyorlar duman içeri giriyor vs.. Uyarsan 1 gün düzeliyo ertesi gün aynj hele bir de komşular çirkefse aman bela olmasınlar diye dua ediyorum.
Gerçekten çok zor onlarında kredisi var bitirip 1 sene içinde taşınmayı iple çekiyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum.
Ama şuan ev satıp başka ev almak gerçekten çok zor o nedenle ne yapın edin eşinizi ikna edil kiraya çıkın durumunuz varsa 200 300 fazla verin ama kafanız rahat etsin çocuklarınız rahat uyusun. Satmayı hiç düşünmeyin ama sonra üzülürsünüz. Hakkınızda hayırlısı.
Allah razı olsun,evimi satarsam çok üzülürüm evet,belki gürültüsü çok ama 4 yıldır eşim ne zorluklarla ödüyor en azından kiracı içinde olur diyorum.

Allah razı olsun,evimi satarsam çok üzülürüm evet,belki gürültüsü çok ama 4 yıldır eşim ne zorluklarla ödüyor en azından kiracı içinde olur diyorum.
Kesinlikle öyle günler çabuk geçiyor, bir bakmışsınız bitmiş olur krediniz veya ortamı düzelir geçersiniz oturursunuz evinizde. Kendi bilmezler yüzünden evinizden neden olcakmışsınız boşverin.Satıp başka alsanız daha düşük fiyatlı bile şuan krediler inanılmaz yüksek hemen hemen aynı olcak. Kaç seneniz kaldı kredisinin bitmesine ?

Kesinlikle öyle günler çabuk geçiyor, bir bakmışsınız bitmiş olur krediniz veya ortamı düzelir geçersiniz oturursunuz evinizde. Kendi bilmezler yüzünden evinizden neden olcakmışsınız boşverin.Satıp başka alsanız daha düşük fiyatlı bile şuan krediler inanılmaz yüksek hemen hemen aynı olcak. Kaç seneniz kaldı kredisinin bitmesine ?
6 senemiz var daha :(

Evinizi çok seviyorsaniz önümüz kış, çocuklar okul açılınca ve hava soğuyunca içeri girerler siz de gelecek yaz kiraya çıkarsınız diyecektim ama dış kapının sesi vs de rahatsız ediyormuş. Hani 6 ay daha evinizde kalirsiniz en azindan diye düşünmüştüm aslinda. Evinizi satmayin tabi, kiraya verip kiraya çıkın. Bu arada hayir siz olayı büyütmüyorsunuz, gerçekten rahatsız edici şeyler bunlar

Evinizi çok seviyorsaniz önümüz kış, çocuklar okul açılınca ve hava soğuyunca içeri girerler siz de gelecek yaz kiraya çıkarsınız diyecektim ama dış kapının sesi vs de rahatsız ediyormuş. Hani 6 ay daha evinizde kalirsiniz en azindan diye düşünmüştüm aslinda. Evinizi satmayin tabi, kiraya verip kiraya çıkın. Bu arada hayir siz olayı büyütmüyorsunuz, gerçekten rahatsız edici şeyler bunlar
Eşim sağolsun hiç ne teselli eder ne destek olur sıkıntımda,o yüzden bazen şüphe ediyorum kendimden,ben mi fazla takıntılıyım ben mi olayları büyütüyorum diye :(

Eşim sağolsun hiç ne teselli eder ne destek olur sıkıntımda,o yüzden bazen şüphe ediyorum kendimden,ben mi fazla takıntılıyım ben mi olayları büyütüyorum diye :KK43:

Eşiniz çocukları uyuturken çektiğiniz sıkıntıyı pek anlamiyordur ve ne de olsa erkek olduğundan dolayı bizim kadar hassas olamıyordur. Yeni büyüyen nesil için ve onları yetiştirenler için söyleyecek söz bulamiyorum. Siz uyarsaniz sizi suçlu çıkarırlar uyarmasaniz başka dert. Soyledikleriniz kesinlikle sizin takintiniz değil gayet rahatsız olunacak şeyler.

Back
X