• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum kızlarrrr :(((

Amandaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
171
0
96
Diğer
Kızlar ben çalışsam bir bayanım. Artık çok yoruldum. Öğlene kadar çalışıyorum dersim var diye öğlenden sonra eve gidip yemek felan yiyorum annemi yokluyorum ordan universiteye. Derslerimiz akşam 6 da başlıyor ve eve gelene kadar yorqunlukdan bitiyorum. Okuldan metrobuse gelmek içinde baya yürüyorum.Dün metrobüse gelene kadar bittim yağmur vardi hava çok kötü burda. Metrobüsden otobuse binmekin içinde baya bekledim dondum resmen. Eve bitkin halde geliyorum hayatımdan bıkmış halde napıcam ben ya ? Çok yoruldum atrık ruhen çökdüm :(

canım ya işi bırakacaksın ya okulu.bıkılacak gıbıde bır hayat goremedım ben.. ne güzel calıstıgın yer izinde verıyormus ya vermesede 5 te mesaı bıtse okula oyle gıtsen.bunları dusun bırazda bızde cekıyoruz aynı seyleri.

canım ya işi bırakacaksın ya okulu.bıkılacak gıbıde bır hayat goremedım ben.. ne güzel calıstıgın yer izinde verıyormus ya vermesede 5 te mesaı bıtse okula oyle gıtsen.bunları dusun bırazda bızde cekıyoruz aynı seyleri.

İşimi bırakamam okuluda. Birde işden acilen ingilizce öğrenmem lazım zaman kalmıyor. Kendime vakit ayıramıyorum. Çok yoruluyorum. Azıcık eğlensem kafam dağılsın sabahı o kadar işim çıkıyorki sorma.

Okadar sanslısınkı hem okulunu kazanmsısın hemde işin var..
üstelık aysenın dedıgı gıbı ızınde verıyolar.bece şukremelısın.
Bende calsısıyorum hemde kendı ısım oldugu ıcın haftanın 7 gunu ve saat sınırlaması olmayan bı işim var.bu yıl yuksek lısansa basladım.işten kostur kostur okula gıdıyorum.hafatada 2 gun kursa gıdıyorum yıgınla odevım oluyo.ustelık yanlız yasıyorum eve gelınce yemegımıde yapmam utumude yapmam gerekıyo.ama cok mutluyum.cunku iş dıye kıvranan yıgınla ınsan var...cunku okula gıdebılmek ıcın dersanelerde yorgun argın olanalr var.şukret halıne..
çaremi istiyosun tek care az uyumak.
Az uyuyorum dıye kendıne acımamak

ve coookk planlı olmak.
Hayatında basarılar dılıyorum ve mutluluklar...

Son düzenleme:
Okadar sanslısınkı hem okulunu kazanmsısın hemde işin var..
üstelık aysenın dedıgı gıbı ızınde verıyolar.bece şukremelısın.
Bende calsısıyorum hemde kendı ısım oldugu ıcın haftanın 7 gunu ve saat sınırlaması olmayan bı işim var.bu yıl yuksek lısansa basladım.işten kostur kostur okula gıdıyorum.hafatada 2 gun kursa gıdıyorum yıgınla odevım oluyo.ustelık yanlız yasıyorum eve gelınce yemegımıde yapmam utumude yapmam gerekıyo.ama cok mutluyum.cunku iş dıye kıvranan yıgınla ınsan var...cunku okula gıdebılmek ıcın dersanelerde yorgun argın olanalr var.şukret halıne..
çaremi istiyosun tek care az uyumak.
Az uyuyorum dıye kendıne acımamak

ve coookk planlı olmak.
Hayatında basarılar dılıyorum ve mutluluklar...

Canım sağol çok pozitivsin çok rahatlatdın gerçekden. Ben çok çalışkanımdır bu yıl işimde en çalışkan öğrenci ve çalışan ödülünü aldım. Birde duyqusal anlamda huzura kavuşsam iyi olucak o da olur İnşallah :) Sana Allah kolaylık versin. Ben sende qaliba biraz şanslıyım yemeği kendim yapmıyorum :61: Her halimize Şükür.

Son düzenleme:
Yorgunluğunu anlayabiliyorum..

Ama haline şükür et lütfen... İş arayıpta iş bulamayan o kadar çok insan varki... Çoğuda ünv mezunu... Henüz genciz allaha şükür elimiz ayağımızda tutuyor. Allah sağlık versin gerisi hallolur...
Yine mi iş diye kalkma yatağından, yine yaşıyorum şükürler olsun de...

Sevgiler

Yorgunluğunu anlayabiliyorum..

Ama haline şükür et lütfen... İş arayıpta iş bulamayan o kadar çok insan varki... Çoğuda ünv mezunu... Henüz genciz allaha şükür elimiz ayağımızda tutuyor. Allah sağlık versin gerisi hallolur...
Yine mi iş diye kalkma yatağından, yine yaşıyorum şükürler olsun de...

Sevgiler

Canım ben her zaman Şükür ediyorum en zor anlarımda bile bu günümüzede Şükür diyorum yorqun olsamda bir kuruşum kalmasada başımı sokacaq evim var diyorum. İnşallah derslerimiz çabuk biterde az rahatlarım. Ben bu kadar yorulmazdım 7 tane sınav verdim sınav biter bitmez dersler başladı. Yorqunluğumuzu atamadan derse başladık. Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Yorumlarınız için sağ olun arkadaşlar cevaplamasam kusura bakmayın ben çıkıyorum eve uğrayıb derse gidecem :16:

Back
X