Çok yoruldum ve bunaldım böyle hissetmem normal mi??

zeynep69

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
154
20
318
Kastamonu
bunaldım artık çok bunaldım.sabah yedide kalkıp işe geliyorum akşam 5 e kadar işteyim.işten çıkınca hiçbir yere uğramadan eve geliyorum.evde yine iş.iki çocukla ilgilen.on ikiye kadar kızım uyumuyor.eşim de gündüze geçti aynı saatte işten çıkıyoruz.o haftanın 3 günü arkadaşlarıyla takılıyor bazen 9 10 bazen 12 ye kadar.ve genellikle alkollü geliyor.erken geldiği zamanlarda da geldiğine pişman ediyor beni.3.çocuk gibi sürekli oturduğu yerden onu versene bunu versene.mutfakta iş görüyorum.kıza emziğini ver diye ben i çağırıyor.ve bu hep böyle.hiç değişmiyor.ben hiçbir yere gitmiyorum .gitsem gitme demez.ama yoruluyorum iki çocukla nereye gidersin.ayda bir iki oturma olacak da gidicem.çok bunaldım.eski konularımı bilen varsa hatırlar.sorumsuzluğu da cabası.güldüğü zaman kıyamıyorum seviyorum diyorum kendi kendime.ama bu anlar o kadar az ki.bu soğukluk mu bilmiyorum ama ona karşı hiç birşey hissetmemeye başladım..çok üzgünüm...çokkkk

Çocuklarınızın hizmetinden kısamazsınız ama kocanızında her istediğini yapmayıverin madem, kendi haline bırakın.Zaten çalışan birisiniz, eşinizin size çocuk gibi nazlanma lüksü olmamalı bence

bunaldım artık çok bunaldım.sabah yedide kalkıp işe geliyorum akşam 5 e kadar işteyim.işten çıkınca hiçbir yere uğramadan eve geliyorum.evde yine iş.iki çocukla ilgilen.on ikiye kadar kızım uyumuyor.eşim de gündüze geçti aynı saatte işten çıkıyoruz.o haftanın 3 günü arkadaşlarıyla takılıyor bazen 9 10 bazen 12 ye kadar.ve genellikle alkollü geliyor.erken geldiği zamanlarda da geldiğine pişman ediyor beni.3.çocuk gibi sürekli oturduğu yerden onu versene bunu versene.mutfakta iş görüyorum.kıza emziğini ver diye ben i çağırıyor.ve bu hep böyle.hiç değişmiyor.ben hiçbir yere gitmiyorum .gitsem gitme demez.ama yoruluyorum iki çocukla nereye gidersin.ayda bir iki oturma olacak da gidicem.çok bunaldım.eski konularımı bilen varsa hatırlar.sorumsuzluğu da cabası.güldüğü zaman kıyamıyorum seviyorum diyorum kendi kendime.ama bu anlar o kadar az ki.bu soğukluk mu bilmiyorum ama ona karşı hiç birşey hissetmemeye başladım..çok üzgünüm...çokkkk

oysa sen mutfaktayken çocukla ilgilense seninde işin çabuk bitse ne güzel olurdu kusura bakma ama çokanlayışsız bi eşin var

Cok ßunalmissin, ise git , eve gel , cocuk bak , yemek yap , temizlik yap... Bide ustune ustluk boyle bir kocan olsun!!!
Kocan boyle olmasa idi , eve saatinde gelen , sana her konuda yardimci olan , hadi yardimci olmsa bile cocuklarla ilgilenen , sen yemek yaparken vs.
sana karsi iyi davranan .. eminim ozaman sen sikayet etmesdin.

esinizle konustunuzmu bu durumu , ne diyor.
haftada 2 - 3 kere disari cikmak cok fazla degilmi , birde ickili eve donmek..
sana eziyet etmek... 3.cocugun olmus resmen.

cocuklar kac yasinda. eger bütün konusmalarina ragmen , duzelmiyorsa
sanki sen tek basina evlisin,o cocuklari tek basina yaptin!! BOSA gitsin!

canım benim eşim de seninkine benzer bir tipti.1 ay oldu boşanalı inanartık herşeyi daha sağlıklı ve daha rahat bakabiliyorum.bu tarz insanlar değişmiyo.ben de aynı sen gibi sanki kendimle evliydimBEN KURTULDUM.inşallah sende en doğru kararı verirsin hakkıbnda hayırlısı olsun.boşan yada boşanma demem ama bu hayata 1 kere geliyoruz....

canım benim eşim de seninkine benzer bir tipti.1 ay oldu boşanalı inanartık herşeyi daha sağlıklı ve daha rahat bakabiliyorum.bu tarz insanlar değişmiyo.ben de aynı sen gibi sanki kendimle evliydimBEN KURTULDUM.inşallah sende en doğru kararı verirsin hakkıbnda hayırlısı olsun.boşan yada boşanma demem ama bu hayata 1 kere geliyoruz....
kurtulmanıza sevındım

Eşiniz sadece kendini düşünüyor. Çocuklarını da düşünmüyor keyfine bakabiliyorsa eğer yolun sonu görünüyor demektir.
Yapacağınız, karşınıza alın adamakıllı konuşun.
İstediklerinizi istemediklerinizi söyleyin.
Anlarsa anlar, anlamazsa da kendi bilir.
Çekilmez böyle.
Ben de şimdi geçmişe bakıp iyi yapmışım diyebiliyorum.
Evet iki küçük çocuğumla yoruluyorum ama huzurluyum...
Huzurluyuz...

ben ev hanimi oldugum halde esim bebege birsey yapamiyor diye ev islerini benim üzerinden aldi ..hem siz calisiyorsunuz bebek olmasa bile esinz size evde cok destel olmali..fazla beklemeden bu konuyu ciddi olarak acin..sizede yazik..

Böyle hissetmeniz normal tabiiki.. Can bu !

Bu kadar koşuşturma içinde yapabilir misiniz bilmiyorum ama bir uzmana görünseniz en azından sizi rahatlatır terapiler.

Bunun dışında eşinizle elbette konuşmuşsunuzdur ama özellikle size destek olması konusunda yine konuşsanız, olmadı uzunca bir mektup yazsanız duygularınızı anlatan, işe yarayacak gibi geliyor.

Ve lütfen herşeye yetişeceksiniz diye kendinizi sınırlamayın.. Bazı zamanlar sadece çocuklarınız olsun hayatınızda.. Yemek, ütü, işleri bir süre erteleyin.Biliyorum sonunda yine size bakacak ama en azından biraz rahatlamış olursunuz, eşinizde artık boğulduğunuzu görür.

Yardımcı tutma imkanınız var mı ?

Biraz yükünüz azalsa belki eşinizle daha fazla vakit geçirirsiniz..

Eşinize Allah akıl fikir, vicdan versin.

bunalmakta haklısın canım.benim eşimde senin eşin gibi evde hiç yardımcı değil ben ev hanımı olduğum halde bazen boğuluyorum sen çalışıyorsunda böyle hissetmen gayet doğal.bence eşinle ciddi ciddi konuş sana destek olması evde yardımcı olması şart yoksa böyle çok yıpranırsın.bu tip erkeklerin değişeceğini pek sanmam ama sen çalıştığın için eşinden destek görmen şart gerekirse sert çık rest çek ama bu düzeni değiştir canım:31:umarım eşin seni anlar

psikoloğa gitmeyi de bir defa denedim.stresten baş dönmelerim el titremelerim başlamıştı.sinir boşalmaları yaşıyordum.bulunduğumuz yerde özel psikolog yok.devlet hastanesine gittim.emzirdiğim için ilaç başlayamayız dedi.eşimede sordu neden evinizle eşinizle ilgilenmiyorsunuz diye.ben ilgili bir eş baba olduğumu düşünüyorum dedi.elimden geleni yaparım dedi.ne oldu. hiç...:43::43:
eşime de söylüyorum.bak bu sevgi bigün bitecek.ateşi körüklemezsen söner..bazen senden nefret ediyorum diyorum.ama ben seni çok sevi,yorum diyor.sende beni seviyorsun diyor.oğlum evde şemsiyemi saklamış.bugünde bir yağmur yağıyor.öğlen eve bıraktı beni.sonra baktım tekrar geldi.hayırdır dedim.şemsiye yok ya ıslanma diye geldim dedi.iyi ne güzel:43::43:.böyle kıldan tüyden şeylerde düşünceli olacağı tutuyor.:41::41:
ya adam birkaç gün iş için şehir dışına gitti.o yokken çocuklarla güle oynaya ne güzel vakit geçirdik..onada dedim..sen yokken biz daha mutluyuz diye.saçmalama diyor..e o akşamları arkadaşlarıyla takılırsa sinirlenen üzülen ben oluyorum.eve gelse yine yorulan üzülen ben oluyorum.zaten bi, iş de yapamıyorum ki evde.ev sobalı oturduğumuz odanın dışındaki heryer buzdolabı gibi.çocuklar uyumadan bi iş yapılmıyor.yoksa benim peşimde üşüyüp hasta oluyorlar.
bide aşırı siniri var ki sormayın..dün akşam kumandayı bulamadı diye delirdi.çocuğu sarıyor sen aldın mı eline bi yere koydun mu diye.sinirlendim çocuk almadı nereye kooyduysan bul kendin dedim.bi sinirlendi.küfretti..bağırdı.kumandayı arıyorum diye çekyatın kolunu kırdı.:41::41::41:sonra baktım sinirden gözünün önündeki kumandayı görmemiş.:52::52:
boşanmayı o kadar çok istiyorum ki.çocuklarımla huzurlu mutlu olmak.ama ikisi de kapı çalınca baba diye koşuyor kapıya nasıl olacak bilöiyorum..

Son yazdıklarınızla eşinizle işiniz zor görünüyor, konuşmadan anlayacak biri değil anlaşılan.
Çocuk bakımı gerçekten çok zor, net tavrınızı koyun bence.
En azından kendi işlerini buyursun kendisi yapsın yardım etmiyorsa, korkunuzdan mı yapıyorsunuz onun hizmetinide
kalksın kendisi alsın alacaklarını.
Valla benim tek çocuğum var ve evdeyim, buna rağmen bazen patlayıp kıyameti koparıyorum, eşim genel olarak yardımcı olduğu halde.
İyi sabrediyorsunuz gerçekten, ama tüketmeyin kendinizi, gerekiyorsa patlayın.

canım çok zor işin allah kolaylık versin sana hem çalışıp hem ev hanımı olabilmek çok çok zor allah sana sabır versin çok zor bir işi başarıyorsun gerçekten .

Back
X