Cok zaman sonra karsilikli ask mumkun mu?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Merhabalar
Baslik biraz sacma oldu farkindayim. Soyle ki 2013 yilindan beri calistigim yerde biri var. Evli, nisanli degil, kiz arkadasi da yok. Ben ise basladigim zamanlarda cok sikintili bir iliskim vardi. Sonrasinda bitti vesaire. O aralar zaten yerde miyim gokte miyim bilmiyordum sikintilardan dolayi. Bu kisiyle de hic muhabbetimiz yoktu. Cok ketum, iskolik bir arkadas kendisi. Ayni departmanda da degiliz.Bir iki ay oncesinde isle ilgili mailler disinda bir iki mail atti bana. Maillerinde surekli bir gulucuk isareti. Gelen kargolarima bakmalar. Hatta gecen parfum almistim acarken yanima geldi bilegime sikar misin bakayım nasil kokuyor diye. Ama kalabalik ortamda gayet mesafeli, soguk. Bir kac kez gofret vs almis kimse yokken masama birakti. Ama bunun disinda hicbir sey yok. Ben de ne oldu ne ara oldu anlamadim sanirim asik oldum. Onun ilgisi olsa diyorum bunca zamandir hic mi adim atmazdi. Eger ilgisi yeniyse ayni anda benim ona ilgi duymaya baslamam ne kadar mumkun. Gerci kendi kendime gelin guvey olma ihtimalim daha yuksek. Sizlere sormak istedigim baslarda hic dusunmediginiz birine muhabbetiniz olmasa dahi daha sonra bir seyler hissetmisliginiz oldu mu hic?
Simdiden tesekkurler herkese.

Merhabalar
Baslik biraz sacma oldu farkindayim. Soyle ki 2013 yilindan beri calistigim yerde biri var. Evli, nisanli degil, kiz arkadasi da yok. Ben ise basladigim zamanlarda cok sikintili bir iliskim vardi. Sonrasinda bitti vesaire. O aralar zaten yerde miyim gokte miyim bilmiyordum sikintilardan dolayi. Bu kisiyle de hic muhabbetimiz yoktu. Cok ketum, iskolik bir arkadas kendisi. Ayni departmanda da degiliz.Bir iki ay oncesinde isle ilgili mailler disinda bir iki mail atti bana. Maillerinde surekli bir gulucuk isareti. Gelen kargolarima bakmalar. Hatta gecen parfum almistim acarken yanima geldi bilegime sikar misin bakayım nasil kokuyor diye. Ama kalabalik ortamda gayet mesafeli, soguk. Bir kac kez gofret vs almis kimse yokken masama birakti. Ama bunun disinda hicbir sey yok. Ben de ne oldu ne ara oldu anlamadim sanirim asik oldum. Onun ilgisi olsa diyorum bunca zamandir hic mi adim atmazdi. Eger ilgisi yeniyse ayni anda benim ona ilgi duymaya baslamam ne kadar mumkun. Gerci kendi kendime gelin guvey olma ihtimalim daha yuksek. Sizlere sormak istedigim baslarda hic dusunmediginiz birine muhabbetiniz olmasa dahi daha sonra bir seyler hissetmisliginiz oldu mu hic?
Yani aşk olayı olmaz sanki ama evlenme çağına gelmiş insanlar için belki mantık uyumundan dolayı sana doğru kaymış olabilir diye düşündüm.

Yani aşk olayı olmaz sanki ama evlenme çağına gelmiş insanlar için belki mantık uyumundan dolayı sana doğru kaymış olabilir diye düşündüm.

Ayhhh niye olmasın ki bizim kız olmuş işte :) Aşk bu uzaktan uzağa da pekala olabilir:KK37::KK37::KK37:

Ayhhh niye olmasın ki bizim kız olmuş işte :) Aşk bu uzaktan uzağa da pekala olabilir:KK37::KK37::KK37:
Nedense kadınların kendini etkileyebilme özelliği var ya da olaylardan çabuk etkileniyorlar.Ama erkekler daha düz mantık.
En azından bende sonradan olmaz. Bu kadar uzun zaman sonra..

Sizlere sormak istedigim baslarda hic dusunmediginiz birine muhabbetiniz olmasa dahi daha sonra bir seyler hissetmisliginiz oldu mu hic?

Kim acisindan soruyorsun, bayan acisindan mi erkek acisindan mi?

Bayan acisindan soruyorsan ben cevaplayabilirim. Evet benim oldu, baslarda dusunmedigim birine asik oldum, fazla muhabbet hatta nerdeyse hic muhabbet olmamasina ragmen.

Erkekler acisindan bilmiyorum. Erkek sevmedigi birini sonradan sever mi bilmiyorum. Cok ornegini gormedim.

Nedense kadınların kendini etkileyebilme özelliği var ya da olaylardan çabuk etkileniyorlar.Ama erkekler daha düz mantık.
En azından bende sonradan olmaz. Bu kadar uzun zaman sonra..

Ama adam da bomboş değil ki hediye çikolata vermiş:KK19::KK51:

Kim acisindan soruyorsun, bayan acisindan mi erkek acisindan mi?

Bayan acisindan soruyorsan ben cevaplayabilirim. Evet benim oldu, baslarda dusunmedigim birine asik oldum, fazla muhabbet hatta nerdeyse hic muhabbet olmamasina ragmen.

Erkekler acisindan bilmiyorum. Erkek sevmedigi birini sonradan sever mi bilmiyorum. Cok ornegini gormedim.
Erkek acisindan soruyorum. Benim ona olan ilgim onun attigi maillerle ne biliyim aldigi kucuk seylerle basladi. Yukarida bi arkadas yazmis. Kadınlar olaylardan cabuk etkileniyorlar diye. Bende de bu durum oldu. Ama benim ona bir sey yapmadan onun bana ilgi duymaya baslamasi mumkun mu bunu bilemiyorum :(

ya bu tehlileki erkek modeli.
yavaş hareket eden..
başkasının yanında soğuk davranan.
tüm jestleri kimse yokken yapan..
genelde ilikşkide de sorunlu olurlar.

Belki utangaçtır.
Milletin yanında özel hayatı açık etmeyi ben de sevmiyorum, işyerinde hem kendimi hem karşımdakini dedikodu malzemesi yapmak istemem adam en doğrusunu yapıyor. Özel hayat 2 kişilik olmalı.

Erkek acisindan soruyorum. Benim ona olan ilgim onun attigi maillerle ne biliyim aldigi kucuk seylerle basladi. Yukarida bi arkadas yazmis. Kadınlar olaylardan cabuk etkileniyorlar diye. Bende de bu durum oldu. Ama benim ona bir sey yapmadan onun bana ilgi duymaya baslamasi mumkun mu bunu bilemiyorum :KK43:

Evet mumkun ama bu ilgi ask anlamina gelmez. Zamanla aska ya da kayitsizliga ilgisizlige donusebilir.

Karsindaki insan durduk yere bu jestleri yapmaz bence.. oda sana karsi bos degil.. sen ztn asik olmuzsun bile, az sabret, devami gelecektir muhakkak diye dusunuyorum..

Eşim lisede sınıf arkadaşımdı.Alakamız yoktu.18 yıl sonra karşılaştık yine tık yok ,sonra bi baktım evlenmişiz.:KK53:
Hülasa,olur arkadaşım balll gibi olur

Neden olmasın tabi olabilir
Biraz zamana yay davranışlarını takip et..

Back
X