Çok Zarif Boncuk işi Örtülerime GELIN...

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
Salonlarınıza değişik bir takım. Tamamen boncuklarlardan tasarlanmış. Masalarınıza, konsollarınıza, fiskoslarınıza, sehpalarınıza, vitrinlerinize… aklınıza gelebilecek heryere kullanabilirsiniz. Yıkanma derdi yok. Kristal boncuklardan yada değişik renkteki boncuklardan Yıkama ve ütü gerektirmeyen
Rengi atmayan kaliteli boncuktan ve ipi kopmayan el işi boncuk örtülerim

29018646.jpg

58205131.jpg

33942864.jpg

45796017.jpg

74630274.jpg

22375814.jpg

boncukislemelisehpaortu.jpg

hepsi çok güzel birde yapılışını anlatsanız çok iyi olur ellrinize saglık

boru boncuğu biliyorum peki o yuvarlak boncuklar hani şu yazma kenarlarına işlediğimiz boncuklarla mı yaptın hani şu tülbentlerin kenarlarına işlenen boncuklar mı

bende yeni öğrendim şuanda yapıyorum. çok zevkliymiş valla .bitirince bende eklerim inşallah. seninkilerde çok hoş olmuş.

çok güzel olmuş ellerinize sağlık. bende yapmak istiyorum biraz araştırdımda yapılınca düz durmadığını yazmışlar onun için hayalet ip diye bir ip kullanılıyormuş.o ipi burda bulmam zor sizinkiler güzel duruyor ip olarak ne kullandınız?yada başka püf noktası varmı?

çok güzel olmuş ellerinize sağlık. bende yapmak istiyorum biraz araştırdımda yapılınca düz durmadığını yazmışlar onun için hayalet ip diye bir ip kullanılıyormuş.o ipi burda bulmam zor sizinkiler güzel duruyor ip olarak ne kullandınız?yada başka püf noktası varmı?

ttatlim ortalarini misine ile geri kalanlari boncuk hango renk ise o renk iple yaptim ben cokta guzel oldu ip hic birsekide belli olmuyor

cnm cok guzel olmuslar cok begendim. bende yeni basladim yapmaya ama ben yapiyorum cok yumusak oluyor sizinkilerde oylemi bi arkadasim yapiyor onda gordum sert bi sekilde duruyor ne guzell ben normal dantel ipligine diziyorum ondanmi oluyorr oyle anlamadim

Tatlım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bayıldım valla :asigim: :hooray:

Back
X