Çok zayıflık ve kiyafet

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar ben 34 bedenim hatta bazen 32 giyiniyorum. Bilmiyorum sorun ne. Bir alıyorum ha kiyafet iyi üstüme oturuyor, sabah giyiyorum biraz büyük geliyor. Sanırım küçücük bir kilo kaybı bile belli oluyor. Ben bazen gidip en en küçücük bedenlerini almak istiyorum, hatta 30 varsa inanın gidip onu alıcam. Diyorumki nasılsa büyücek.Bazen kafayı yiyorum. Hani vücüdum da iyi, zayıf olmama rağmen kıvrak vucüdüm var. Ama görsen kiyafet bazen üzerimden
dökülüyor.Ben üzerimde güzel dursun istiyorum.
Terzi de yok, yurtdışında yaşadığım için hiç uygun fiyatlı çoğu kiyafetimi gerekli yerlerini yaptırabileceğim yer yok. Aranızda var mı ben gibi zayıf olanlar? Siz napıyorsunuz?

Terziye götür diyecektim ama tanıdığın terzi yokmuş biraz kilo almayı mı den esen?

boyunuz kaç?

kendiniz tamir edebilirsiniz, ya da beline kemer takın kıyafetlerin.

Bende bir ara sağlık problemimden ötürü epey zayıflamıştım.çok sinir bozucu bir durum. Gerçekten bazı kıyafetler çok kötü duruyor.
Salaş şeyler alıp beline kemer takabilirsiniz.
Çocuk reyonlarında bazı kıyafetler olabiliyor.onları da tercih edebilirsiniz.
Umarım düzelir bir an önce, gerçekten çok sinir bozucu.

Asil ben sana sormak istiyorum zayif kalmak icin ne yapiyorsun :)
Genetik:KK39:Benim annem de gençken çok zayıfmış. Hatta benden de zayıfmış, zamanın da etek üzerimde dursun diye giymeden önce içebildiği kadar
su içiyormuş karnı çıksın diye.Bir sürü yol denemiş kilo alsın diye zamanında. Ben de ergenlik dönemin de denedim. Kafama çok takıyordum fakat insan kendini nasılsa öyle kabullenmeli. Ben bazen çok yiyorum bazen de nerdese hiç yemiyorum. Bazen bazıları saglıklı diyette filan olduğumu düşünüyor. Ama çok zayıflıkta iyi değil. Çoğu zaman vitamin eksikliğim filan oluyor. Sağlıklı beslen ve vücuduna yakıśanı giy yeterli.

Bende çok zayıfım. 34 beden anca oluyor hatta bazen benim de çocuk reyonundan aldığım yalan değil :olamaz:
Ama ben en çok pantolon da zorlanıyorum, bacaklarım öyle ince ki, ha iskelete giydirmişsin ha bana :KK43:

benim bedenim de aynı :) en ufak bir kilo versem ya da alsam hemen fark ediliyor. :)

Back
X