Merhabalar,ben uzun süredir bu sitede varım fakat ilk defa yazıyorum.içimi dökmek istedim.yazmazsam çıldıracağım.şimdi benim üniversiteden bir arkadaşım var.7 senedir arkadaşız.ikimizde izmirliyiz.hatta kankaydık
( okul bitince de izmire döndük ve hala görüşürüz.haftada en az 1 kez.o benim hayatımdakileri bilir ben de onunkileri.üniversite döneminde çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.sevdiğim kişi(başka birisi idi ve tanıyor bu şahsı) benden ayrılır ayrılmaz yakın bi arkadaşımla oldu 1 haftaya kalmadan.ve ben aşağı yukarı 5 sene de atlattım bu durumu.artık atlattım eminim..fakat dedim ya hayatımla alakalı herşeyi biliyor ben de onunkileri..ben kısa bi süre önce kankam dediğim kişiye değişik duygular beslemeye başladım..tabi durduk yerde değil..bir gece türkü evinde kafaları çektik ve o da bana sarıldı..başlarda boşluğa düştüğümü sanmıştım çok üstelemedim.daha önceleri her zaman onun gibi biri olsun isterdim hayatımda.hatta arkadaşlarım neden bu o olmasın derlerdi de kızardım.ama şu an ki halime bakın:asigim:
dün akşam yine buluştuk..ona gittim oturmaya..bana çok yakın davrandı..el şakası falan yaptık..o bahaneyle birbirimize sarıldık ve beni öpmek istedi:kedi: ben de karşı koydum..bunu 1-2 kez yaşadık yine karşı koydum..ona birden "beni seviyormusun" dedim. hemen "sen?" dedi.."evet seviyorum" dedim..karşıya bakarak bişeyler mırıldandı sevmiyorum falan der gibi..yüzüme bak da söyle "sevmiyorum de" dedim..diyemedi.."sevme beni haketmiyorum ben "dedi
"söyle" dedim "sevmediğini söyle".."sevemem" dedi.. "ben hala geçmişe takıldım kaldım "dedi..senağlamageçmişte çok sevdiği bir kız vardı aşağı yukarı benim başıma gelenler onun da başına gelmişti..ama bunları konuşurken ben dizinde yatıyordum:kedi: ona unutacağını,biteceğini söyledim..birine takılı kalmak nedir bildiğimi söyledim..sen bile kaç senede unuttun ya ben dedisenağlama keşke unutabilsem dedi..yani çok allak bullak oldum..
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ?
Gurur yapar vazmıgeçerdiniz yoksa mücadele edermiydiniz??akannehir

dün akşam yine buluştuk..ona gittim oturmaya..bana çok yakın davrandı..el şakası falan yaptık..o bahaneyle birbirimize sarıldık ve beni öpmek istedi:kedi: ben de karşı koydum..bunu 1-2 kez yaşadık yine karşı koydum..ona birden "beni seviyormusun" dedim. hemen "sen?" dedi.."evet seviyorum" dedim..karşıya bakarak bişeyler mırıldandı sevmiyorum falan der gibi..yüzüme bak da söyle "sevmiyorum de" dedim..diyemedi.."sevme beni haketmiyorum ben "dedi
"söyle" dedim "sevmediğini söyle".."sevemem" dedi.. "ben hala geçmişe takıldım kaldım "dedi..senağlamageçmişte çok sevdiği bir kız vardı aşağı yukarı benim başıma gelenler onun da başına gelmişti..ama bunları konuşurken ben dizinde yatıyordum:kedi: ona unutacağını,biteceğini söyledim..birine takılı kalmak nedir bildiğimi söyledim..sen bile kaç senede unuttun ya ben dedisenağlama keşke unutabilsem dedi..yani çok allak bullak oldum..
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ?
Gurur yapar vazmıgeçerdiniz yoksa mücadele edermiydiniz??akannehir