Çok zor durumdayım ne yapacağım şaşırdım kaldım:(((

pnrapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
29
0
86
İzmir
Merhabalar,ben uzun süredir bu sitede varım fakat ilk defa yazıyorum.içimi dökmek istedim.yazmazsam çıldıracağım.şimdi benim üniversiteden bir arkadaşım var.7 senedir arkadaşız.ikimizde izmirliyiz.hatta kankaydık:(( okul bitince de izmire döndük ve hala görüşürüz.haftada en az 1 kez.o benim hayatımdakileri bilir ben de onunkileri.üniversite döneminde çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.sevdiğim kişi(başka birisi idi ve tanıyor bu şahsı) benden ayrılır ayrılmaz yakın bi arkadaşımla oldu 1 haftaya kalmadan.ve ben aşağı yukarı 5 sene de atlattım bu durumu.artık atlattım eminim..fakat dedim ya hayatımla alakalı herşeyi biliyor ben de onunkileri..ben kısa bi süre önce kankam dediğim kişiye değişik duygular beslemeye başladım..tabi durduk yerde değil..bir gece türkü evinde kafaları çektik ve o da bana sarıldı..başlarda boşluğa düştüğümü sanmıştım çok üstelemedim.daha önceleri her zaman onun gibi biri olsun isterdim hayatımda.hatta arkadaşlarım neden bu o olmasın derlerdi de kızardım.ama şu an ki halime bakın:asigim:
dün akşam yine buluştuk..ona gittim oturmaya..bana çok yakın davrandı..el şakası falan yaptık..o bahaneyle birbirimize sarıldık ve beni öpmek istedi:kedi: ben de karşı koydum..bunu 1-2 kez yaşadık yine karşı koydum..ona birden "beni seviyormusun" dedim. hemen "sen?" dedi.."evet seviyorum" dedim..karşıya bakarak bişeyler mırıldandı sevmiyorum falan der gibi..yüzüme bak da söyle "sevmiyorum de" dedim..diyemedi.."sevme beni haketmiyorum ben "dedi
"söyle" dedim "sevmediğini söyle".."sevemem" dedi.. "ben hala geçmişe takıldım kaldım "dedi..senağlamageçmişte çok sevdiği bir kız vardı aşağı yukarı benim başıma gelenler onun da başına gelmişti..ama bunları konuşurken ben dizinde yatıyordum:kedi: ona unutacağını,biteceğini söyledim..birine takılı kalmak nedir bildiğimi söyledim..sen bile kaç senede unuttun ya ben dedisenağlama keşke unutabilsem dedi..yani çok allak bullak oldum..
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ?
Gurur yapar vazmıgeçerdiniz yoksa mücadele edermiydiniz??akannehir

canim bence olaylari akisina birak,sahsen ben bu durumda gurur yapardim, ayrica madem kankan bu cocouk, diger kizi unutmadini bildigi halde nedemeye seni öpmeye calisiyo , icinde nekadar iyi niyet besliyo orasida ayri bi soru. insan duygularindan emin olmadan bunca yillik arkadasligi bianlik saf icin bukadar kolay harcamamali bence.. hem birbiri hakinizda herseyi biliyo olmanisda ilerde bi iliski yürtmek istediginizde problem olabilir ...
cok iyi karar vermelisin,

neyin mücadelesini edeceksin?
seni sevmediğini,başka bir kızı unutamadığını söyleyen bir adamın mı?
hiç mi akıl fikir yok sende?

Madem söylemiş hala eski sevgilisini unutamadığını bırak onu düşünmeye devam etsin. Sen de unutmaya çalış... Ama başkasını severken seni ne diye öpmeye kalkmış onu anlayamadım. Ne şekilde öpmekten bahsediyoruz masum bir öpücük mü?

aman ya erkeğin kızı öpmesine takılmışınız
erkekler biz kadınlar gibi değil ki
önüne geleni öpüyor
bir de sarhoşmuş
hayalinde eski sevgilisini canlandırmıştır,onu özlemiştir
ilgi ihtiyacı duymuştur vs.

amaaaaaaaaan bir cevap vermeyen,üyelerin yazdıklarını önemsemeyen,bir anda çekip giden konu sahibi daha!!!!!!!!!!
insanda yorum yazma şevki bırakmıyorsunuz be!!!!!!!!!!!

cevapladığınız için sağolun da bi dövmediğiniz kalmış yani.
tekrar teşekkür ederim kıymetli zamanınızı harcayıp fikir verdiniz...

Bence hayat o kadar güzel ve kısa ki sizi sevmeyenin peşinde gidilmeyecek kadar kıymetli bu zamanlarınız.. Güven herşey demektir güven olmadan sevgi de olmaz ;)))

Bence Olaya Fazla Kaptırma Kendini Ama Akışınada Bırak..

Yani Bişeyler Olsun Diye Çabalama.. Bakalım Karşı Tarafın Tepkisi Ne Olacak boshayallersmile

Çok garip. . . Demek sevemezmiş. . . Eeee ne diye seni öpmeye çalışıyor o zaman boshayallersmile
Hiç haz etmedim bu durumdan :delphin:

canım bencede mücadele edicem diye farkında olmadan fazla ısrarcı olabilirsin..
ve açıkçada söylemiş zaten.. kalbi başkasında.. zamanına yazık gülüm..

durumlar farklı olsada,bende zor bir ilişkiden çıkmıştım,ve hala bu ilişkiyle ilgili sorularım hesaplarım vardı.ama sevgilim hiçbirzaman bu konuda üstüme gelmedi,bana hep yardımcı oldu,şimdi düşünüyorumda,iyiki beni kazanmaya çalışmış,şimdi ikimizde o günleri unuttuk ve çok mutluyuz.

aşk bazen emek demektir,

ama ben sana demiyorumki uğraş didin kazanmaya çalış,bazen gitmekte o aşkı kazanmaktır.senin ona ne ifade ettiğini anlamış olur.

bencede bir süre arkadaş gibi davran,ama gerçek bir arkadaş,burda bizimle ne tarz konuşuyosan onlada o tarz konuş,zerre ilgini sevgini belli etme,o açarsada kaçamak konuşursun.bu olanları yaşanmamış farzet ve onun ilgisini çek,seni kazanmak için o uğraşsın,çünkü eğer uğraşırsa,gerçekten aranıza bişeyler olmasını istiyor,sadece kafası karışık olduğu için seni başta reddetmiş demektir.

ama baktın durum aynı,sen ima etmedikçe aranızdakileri o da susuyor,o zaman bu konuyu kapat bence

Ben olsam zamana bırakırdım. Belkide sevecek seni, kim bilir.benneyaptımki

durumlar farklı olsada,bende zor bir ilişkiden çıkmıştım,ve hala bu ilişkiyle ilgili sorularım hesaplarım vardı.ama sevgilim hiçbirzaman bu konuda üstüme gelmedi,bana hep yardımcı oldu,şimdi düşünüyorumda,iyiki beni kazanmaya çalışmış,şimdi ikimizde o günleri unuttuk ve çok mutluyuz.

aşk bazen emek demektir,

ama ben sana demiyorumki uğraş didin kazanmaya çalış,bazen gitmekte o aşkı kazanmaktır.senin ona ne ifade ettiğini anlamış olur.

bencede bir süre arkadaş gibi davran,ama gerçek bir arkadaş,burda bizimle ne tarz konuşuyosan onlada o tarz konuş,zerre ilgini sevgini belli etme,o açarsada kaçamak konuşursun.bu olanları yaşanmamış farzet ve onun ilgisini çek,seni kazanmak için o uğraşsın,çünkü eğer uğraşırsa,gerçekten aranıza bişeyler olmasını istiyor,sadece kafası karışık olduğu için seni başta reddetmiş demektir.

ama baktın durum aynı,sen ima etmedikçe aranızdakileri o da susuyor,o zaman bu konuyu kapat bence

Aha bak maydisembır tamda benim düşüncelerimi söylemiş.:delphin:

Vazgeçerdim.
Üstüne basa basa aklının geçmişte kaldığını söylemiş.
Siz nasıl zamanla birşeylerin üstüne sünger çektiyseniz, karşıdakininde zamana ihtiyacı var.
Bu da zamanla kendiliğinden geçer ya da geçmez.
Sizin çabanızla kimse kimseyi unutmaz.
Unutulmamış birinin üstüne de, biriyle birlikte olmayı, mücadele etmeyi bırakın, aklımın ucundan geçirmem, kendime de yediremem. Düşünün ki devamlı aklında biri olduğunu bileceksiniz, böyle bir ilişki olmaz.
ıleride unuturda, kendini hazır hisseder gerçekten, o zaman birşeyler düşünürsünüz o başka. Unutur mu orasıda muallak.

hepinize öncelikle teşekkür ederim..benim de şu an kafam inanın çok karışık..ben onu seviyorum..seviyorum dediğiniz şeyi de bi anda yok edemiyorsunuz ki:1no2: sevdiğiniz kişi de sizi sevsin istiyorsunuz ama olmayınca olmuyor..şu an aramadım sormadım..uzun bi süre kafamı toplamak istiyorum..dediğiniz gibi en mantıklısı bu olayı hiç yaşanmamış gibi davranmak,durumu pek belli etmemek..eğer onun geleceği varsa gelir..
birini unutmak çok zor ama imkansız değil..onun düştüğü durumun aynısı benim de başıma gelmişti..herkesi aynı derecede sevemezsiniz..mutlaka hayatınızda birileri yer eder..fakat bundan böyle niye mutlu olmayalım kiii değil mi..
en iyisi zamana bırakmak ve üstelememek;)))

Back
X