cok zor durumdayim.. yardim edin:(((

konyali85

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
6
0
286
39
Almanya
Annem.cok.gecimsiz.bi insan... evde sadece yan gelip yatarak hic bi is yapmayarak anca huzursuzluk cikariyor... disariya karsi melek gibi ama biz cocuklarina hakaretler beddualar ediyo... sonrada isteyerek yapmadim.ben hastayim diyerek hastaliginin arkasina siginiyo... kendisi depresyon hastasi... babam tam tersi ... bize hic bi zaman kas catmaz ...bizi kirmaz....annem.ise senelerdir arkadaslarimizin yaninda bizi kucuk dusurecek hareketler yapan.. bize hakaret.. babami kotuleme huylari var... surekli evlenmden once yasadigi kotu gunleri anlatarak duygu somurusu yapiyo.. tamam.cok.cekmis... ama o gunler geride kaldi demiyo... simdi kendi bize cektiriyo... babama hakaretler edip saldiriyo resmen... artik dayanamaz olduk... bekar kardeslerimjn piskolojilerini bozdi resmen... benim mutlu bi evliligim var elhamdulillah... damatlarina karsi.cokiyi ama oz cocuklarina karsi sanki bi uvey anne gibi.. hor gormeler falan...babam artik dayanamiyorum diyo... ayrilcam diyo...35 senedir degismedi hep boyleydi diyo... babam.cok.saygin biri..ama malesef annemin sayesinde insan icine cikamaz oldu... surekli heryerde olur olmaz hareketler yaptigi icin....cok.zor durumdayiz kardrsler olarak... birbirimize kenetleniyoruz ama ne yapabiliriz bilmiyorum inanin... akil verin bana... Allahim.aklimi koru diye yalvariyorum.rabbime...Millet.cok.laf edecek ayrilirlarsa onami uzulmeliyim... ????bi bizim basimizda yoktur herhalde diyip kendimi tesellimi etmeliyim ???? Inanin bilmiyorum.... bana yardimci olursaniz.cok.sevinirim arkadaslar... simdiden tsk ediyorum....cokvaktinizi aldim.. hakkinizi helal edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…