19yasındayım. Yaklasık 2.5 hafta once norlevo adlı ilacı kullandım ve ardından normal adet gunumden 4 gun once toplam 4 gun suren az az kanamam oldu ve ardından yaklasık 3 gun kahverengi akıntım oldu. Bugun kahverengi akıntı iliski sonrası tekrar basladı hamile olma riskim var mı?
19yasındayım. Yaklasık 2.5 hafta once norlevo adlı ilacı kullandım ve ardından normal adet gunumden 4 gun once toplam 4 gun suren az az kanamam oldu ve ardından yaklasık 3 gun kahverengi akıntım oldu. Bugun kahverengi akıntı iliski sonrası tekrar basladı hamile olma riskim var mı?
o haptan sonra kanaman olması normal,yanılmıyorsam adet düzenini bozuyor diye biliyorum..Ertesi gün haplarını kullansanda gebelik olusma riski var ama hamile olduğunu sanmıyorum
normal bişey canım norvelodan ve bu tarz ertesi gün haplarından yaklasık 1 hafta falan sonra adet oluyorsun hamile olma durumun söz konusu değildir %99 ihtimallea.s.