Çok zoruma gidiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nah şuraya yazıyorum cok uzun surmez o kaynanayla eltin kavga eder o kaynanada senın elıne düşer :KK14:
bir seycik olmuyor gelinini kaybetmemek için hep veriyor diğer tarafta aldıgı surece sorun olmuyor.ne zaman veremez işte o zaman bir birlerine duserler.

Onu senden çok seviyodur almıştır. Kıskanma. Sen daha evli bile değilsin. Belki nişanı atacaksın?

Ayy birakin almasin size.. siz esinizle mutlu olun uc bes gun sonra onlar bozusurlar... kayinvalideyle olan en hayirli sey mesafeli olmaktir cunki daha iyi olursunuz aranizda huzursuzluk olmaz altin kolye dedigin nedir alisveris nedir kendinizi yiprattiginiza degmez

Bizimki de alır ama bir gün bile ne merak ettim ne kafaya taktım. Ha Allah var kız da ona alır karşılıklı yani. Ben ne alırım ne beklerim. Tüm kk nın koro halinde söylediği üzere me-sa-feeeee :)) valla ilerde sana bişey almadığına şükredeceksin çünkü senden birşey de istememeyecek. Al gülüm ver gülüm bınlar, kimse hayrına bişey almaz karşısındakine

Haklısınız ne diye takıyosam Bende salaklık zaten
Her seferinde öğrendikçe bu tarz şeyler saçmalıyorum böyle

Benim iyi niyetimi çook arayacak işte bundan adım gibi eminim

iyi de sız nısanlısınız o gelin

Benim eltime bana yapılmayan her şey yapılmış. Daha çok seviliyor. 15 yıldır evli.
Kızmıyorum da kıskanmıyorum da zerre de umrumda da değil.
Eltimden hiç bir zarar görmedim bu güne kadar zaten samimiyetimiz de pek yok.
Ben umursamazdım şahsen. Altın kolye almışmış yok alışverişe çıkarmışmış...
Böyle ilişkilerin geri dönüşü oluyor, karşılık verme durumu doğuyor. Ben zaten kv ile eşimin ailesi ile o kadar yakın olmak istemiyorum. Siz evli bile değilmişsiniz ki eşit durumda değilsiniz.

1de şu var hediye verdi diye kv el pençe durma durumuda olma olasılığında çok fazla. ..

canim sen bir evlen hele,ondan sonra bakarsin ayrim yapiyo mu yapmiyo mu..simdilik uzulmen icin erken.

Daha iyi olsunlar Allah ağızlarının tadını bozmasın hepimiz iyi olalım diye hüsnizan etmek yerine bir kıskançlık için kvden "nefret etmek" nasıl bir ruh halidir.. Bu normal değil bence kendinize telkinlerde bulunun.. Eltiniz gerçekten övülecek biri de olabilir gerçekten güzellikleri hak ediyodur belki kv deniz benimsemiştir.. Benimsemediği birine hediye alması yapmacıklıktan ileri gitmez ben olsam öyle bi hediyeyi asla istemezdim alınmaması daha iyi..

Back
X