çokk az zamanım var bu doğum günü için ne olur bana yardımcı olun ? :)

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
Merhabalar nişanlımın doğum günü ben de sürpriz olarak türkiyenin her yanından sürpriz videoları birleştirip güzel bir film hazırlamak istiyorum ama bugün hepsini toplamam lazım nişanlımın adı muhammed sadece ' iyi ki doğdun muhammed ' dense yeterli :) 40 50 video lazım bunu toparlamam için bana yardımcı olur musunuz lütfenn . Genç yaşlı çocuk sokak cadde köy ev hiç farketmez yeter ki güler yüzlü bir iyi ki doğdun muhammed dense yeterli

Neden ülkenin her yanından, nişanlınızı tanımayan insanların cümleleri? Ben de bunu anlamıyorum, evlilik teklifi olsa anlarım da doğum gününde biraz tuhaf bulduğumu söyleyeyim.

Bence tanıyanlar, akrabalar, ailedeki diğerleri vs hepsinden, hiç ummadığı kişilerden filan toplayın videoyu derim insan daha sıcak ve şaşkın hissediyor. Kuzenim için öyle yapmıştık.
Anneannemiz de dahil video almıştık, daha esprili, yaratıcı davranılmıştı, çünkü samimiyet vardı.

Merhabalar nişanlımın doğum günü ben de sürpriz olarak türkiyenin her yanından sürpriz videoları birleştirip güzel bir film hazırlamak istiyorum ama bugün hepsini toplamam lazım nişanlımın adı muhammed sadece ' iyi ki doğdun muhammed ' dense yeterli :) 40 50 video lazım bunu toparlamam için bana yardımcı olur musunuz lütfenn . Genç yaşlı çocuk sokak cadde köy ev hiç farketmez yeter ki güler yüzlü bir iyi ki doğdun muhammed dense yeterli
Burda bence kimse tanimadigi biri icin video cekip göndermez size eger isteginiz buysa .. neden yapsinlar ki ortalik sapik kayniyor

siz olmasanız da yolda bahçede caddede geçen üç beş kişi dese toparlasam yeterli lütfen :)

olur ben şimdi bir koşu sokağa çıkıp tanımadığım muhammet için insanlara rica edeyim....
birde çoluk çocuk yazmışsınız kim çocuğunun videosunun tanımadığı in mi dir cin midir sapık mıdır bilmediği insanlara atılmasına izin verir. mantık lütfen.
siz eşe dosta çektirin videoyu.

Ben akrabamın doğum günü için bile çekmedim tanımadığım adam için niye doğum günü videosu çekeyim.insan eş, dost,akrabanın olduğu platformlarda bile çocuğunun fotosunu,videosunu paylaşırken iki kere düşünürken niye böyle bir video çeksin ki? Bence siz yakın çevrenizden rica edin zira kimse burda size video falan atmaz.

Herzman bu video olayini cok sacma bulmusumdur.cok irite ediyor.esim bana bunu yapsa vallahi cok uzulurdum herks ayni seyi yapiyor.

Bunu daha önde yapan kesin olmuştur. YouTube’a happy birthday mohammad yazın aratın milletin videolarından seçki hazırlayın işiniz daha kolay olur. Senin için dünya dilleri ile çalıştım aşkım versiyonu için dil genişletmesi yapılabilir elbette. :KK53:

Bizim bir arkadaş,amcası için yapmıştı.
Kurum içi iş arkadaşları ve kurum dışındaki akrabalarla oluşturmuş.
Muazzam bir olaydı,çok beğenmiştim,genel müdür,genel müdür yardımcıları vs. çok hoştu.
Size kolay gelsin.

Hem anlamsız hem uğraştırıcı hem de saçma yani kim bulduysa bunu ilk gördüğüm günden beri anlamlandıramadım.

Back
X