Yerleşme kanaması olabilir canım. Bende de olmuştu. Doktorumu aradım bol sıvı tüketip, ayaklarımı dikip yatmamı söyledi. Sonra da geçti zaten. Ama sen yine de doktoruna danış.
Yerleşme kanaması olabilir canım. Bende de olmuştu. Doktorumu aradım bol sıvı tüketip, ayaklarımı dikip yatmamı söyledi. Sonra da geçti zaten. Ama sen yine de doktoruna danış.
demin wc gittim silerken baktim akintinin icinde kan var ay kizlar cok korkuyorum allahim ya
aradim tekrar dediki cogu kadinda olabliri az kanama devam ederse ara bizi echo yapariz turkcede adi ne bakicaklar of yaaa ya durmazsaa
arkadaslar dun gece saat 1 de karnimin ortasinaa bir agri girdiii hareket edemiyorum cok korktum tmm bitti dedim 2 saat surdu banyoya girdim biraz hafifledi dun zaten o akintili kani gorunce butun gun morelszi oturdumm koz koz bugunde doktorumu aradim dediki buyume agrisi olabilir tam ortasinda dedim bidaha biyerin agridimi bizi hemen ara dedi