çokk kötüyümmm

niliferrr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
193
51
323
Düzce
kızlar 2,5senelik evliyim.24 yaişindayımm.3 aydır bebek düşünüyoruz..ben çok istiorummm.rüyalarıma ğiriooo.hamile bayan görmek istemiorum.dayanamıorum daha üç ay oldu evett amaaa olmayacak hissine kapıldımmm.sürekliii internetten takıp ediyorum.eşim ben kadaristekli degilll.kavga etmeye korkuorumm haklı olsam bilee susuorummm hemen beni çoçukla tehdittt ediooo.olmaz isteemm diyoo zaten öle yaparakkk yumurtlama ğünlerim geçtiii.acaba eşimmm çoçukk konusunumu kullanıo bana karşıı.çok istiorum yaa.her dedigni yapmak dogrumu?napımm kızlarr yaaa.çoçuk olmuo onamı üzüleyim yoksa eşimmmin tavrınamı anlayamadım

3 ay çok erken biraz sabır hemen neden böyle kötü hislere kapılmışsınız anlamadım :26:

ama ne demek sizi çocukla tehidit etmek , ne yani siz bi şey dediğinizde sus yoksa çocuk yapmayız bak ! bunu mu diyor ne saçmalıktır bu

tartışıoruz mesalaaaa.hemennnn biz daha anlaşammıoruzzz.diyorummmkii ben sana hatanı anlatıorumm düzelt diye diyorummm.anlamıoo tartışıoz bebk olursa stresli büyurrr.kimsenin garantisi yokkk diyorummm.her çoçuklu ayrılmazdı ozamnnn dimiii.anlaşanlar çoçuuk yaparmış

Bizde 4 aydır çocuk düşünüyoruz. Ondan önce ilaç kullandığım için bir süre daha olmayabilir. Lütfen sende stres yapma daha çok erken çünkü. Birde bence çocuk düşünmeden önce eşinle güzelce konuş o istemiyorsa zaten biran önce çocuk fikrinden bir süre vazgeçin. Sende çok iyi biliyorsundur ama bebek çok istediğinden herhalde mantıklı düşünemiyorsun. Eşin istemiyorsa bebek ona nasıl güvenip hamile kalacaksın ya eşin bebeğe gerektiği özeni ve sevgiyi veremezse lütfen önce bunları düşün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

artıkk susuorummmm sustukçaa içim içimi yiyiooo.bişey söylesemmm hemennn çoçukk yokkk deyipp çıkıp ğidiooo.beni tehdit edio

Eşinizin aklinda ayrilmak var galiba böyle bir ihtimal neden hatirlatilip durulur ki eğer istemiyosa yapma zaten cocukla sana olan olur ileride erkeklere birşey olmuyor

eşimi seviorummm iyi birisidir.amaa tartışınca hemenn çoçuk yokk dioo.buna sinir oluorum.kendiside istio çoçuk.ama ben gibi takıntılı degil

Bence eşin çok haklı. Üç aylık evlisiniz. Henüz birbirinize alışmış olmanız mümkün değil. Daha siz evliliğinizi oturtamamışken bir de üstüne bebek gelirse nasıl olur bir düşünün. Daha yaşınız çok genç, ne bu acele. Biraz bekleyin, birbirinize zaman tanıyın. Evliliğin en güzel zamanlarındasınız tadını çıkartın önce. Sonra bebek düşünün.

İpleri bu kadar erkeğin eline vermeyin arkadaşlar.

Ayakların yere sağlam bassın ve başın dik olsun.

Sakın çok fazla konuşup dırdır etme.

Çocuk isteğini sürekli yineleme.

Yumurtlama döneminden falan bahsetme.

Kitap okumaya başla ve kafanı dağıt.

Yaşın daha küçük. Boy boy çocuklarınız olur inşallah

ğüzelim2,5 senelik evliiyız.3aydır düşünüoruzz.zateennn ilk aylarımızda istemedik yeni tanıodukk birbirimimizi.uyum sorunumuz vardıı.şimdi şimdi sorunlarımız çözüldüü.yoksaaa hayattaaa istemezzzz.ikna etemk içinn neelr neler yaptımmm.benim sıkıntım ufak tefekkk tartışmada hemenn yokk çoçukkkk deyip çıkıooo.buna sinir oluorum.

siz cok dogru söylüorsunuz .tşk ederim

Uc ay cok kısa bi zamsn ama dama tavsiyem bırak esın de isterse o zamsn duşunun. Belli ki cocuk istemiyor ve hamile kalırsan bu sebepten sıkıntılı zaman geçirirsin. Kilo alırsın beğenmez.duygusal olursun aldırmaz.yardimci ol dersin ben istemedim sen istedin katlan simdi der..vs o yüzden ikiniz de istediğinizde yapmak daha dogru

Canim 3 ay kisa bir zaman umitsizlige kapilma ben 17 aydan sonra hamile kaldim bir sorun olmamasina ragmen gerci arada cok erken dusugum oldu ama bu isler cok dusununce olmuyor ben neler yapmadim yumurtlama gunlerini aksatmadim tam pes ettim tedaviye yonelelim dedim o zaman hamile kaldim cok sukur. rabbim cok bekletmesin insallah bu konuda esinle tartisma canim cocuk meselesini sana karsi kullanmasina izin verme. arada bizdede oluyordu sirf gicikligina onu sinir ettigim icin yumurtlama gunlerini kaciriyordum esim yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…