çokk umutsuzumm :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ktg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
herkeze slm bnde umutta tüp bebek tedavisine basladım aam dünden beri cok kötüym tedaviye basladıgımda hiç umutsuzluk yoktu ama dünden beri cok kötüym tedavim basladıgından beri hersey cokgüzel gidyordu yumurtalar düsk dozda cok iyi gelişti 16 tane ymurtam oldu ve dün toplandı ama rahm kendini cok önceden hazıladıgı için transfer gelecek aya kaldı ilk yıkım oydu neyse rahm de kendini toparlar dedim ama eve geldm arastrdıgıma gore donmuslarda daha az sans oluyormus bu sabah da yumrtaların durumunu sormak için aradım 16 yumrtann 11i olgunmus 11 dende 6 tane dollemiş felaket yıkıldım ilk günden 10 fire verdim 5. güne kadar gidenilecekmi bide en azından 2 tane donudrabilsinler dei istiyorum cozerkende boulma ihtimali varmıs sabah beri aglıyom olmayacak dieneden hersey iyi giderken birden boyle oldu

Arkadaşım niye ağlıyosn tevekkül etmen lazım.bundan sonra senin yapabileceğin bişi kalmamş sen elinden geleni yapmşsn.
Üzme kendini Rabbim oL der oLmazlar oluverir...

üzülme lütfen elde yumurta var sperm var bunlar olmadan bile çocuk yapıyolar sende hepsi var çok şükür bu sefer olmazsa bidahakine ama olur inş üzülmeeee hemde çifter çifter olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…