• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokk yanlızımmmm :(((

_bilge_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
363
0
96
Ankara
canım çok sıkkın okulumun bitmesiyle beraber memleketime geri döndümm ve geldiğimde hiç bi arkadaşım yerinde kalmamıştı kendimi öle yanlız hissediyorumki 6ay oldu evime geleli ama evden dışarı çıkmak bile istemiyorum çünkü tek başımayım.. okadar çok insandan o kadar çok darbe yedimki üniversite hayatında artık yeni insanlar tanımaktanda korkar oldum... çok neşeli bi insanken yüzümden gülücükler düşmezken şimdi gülmeye takatim yok sanki.. sadece kk ya takılıyorum artık burdan sizlerle konuştukça biraz daha açılıyorum... çok içime kapandım depresyona girmektende korkuyorum.. ama annemin dediği gibi psikoloğa git demeyin çünkü inanmıyorum herşey insanın kafasında bitioo ben bi doktora derdimi anlatıpta onun vereceği ilaçla kendimi harika hissedeceğime inanmıyorum.. çünkü ben mutlu olmayı kafama koyarsam olurum bunu bi ilaçla başaramazlar...ki ztn doktorluk bi durumda değil benimkisi sadece o kadar ark. çevresinden sonra yanlız olduğunu bilmek bi daha hiç aranmamak dost dediğin kişilerin bile uzaklara gidince seni unutması koyan... bense ark.larım için hep koşturmuşumdurr her anlarında şimdi ise yapayanlız kalmak can acıtıo paylaşimm istemiştimm:50::50:

mrb.neden başkaları için kendini üzüyosun.sen bi bireysin kimseye ihtiyacın olmamalı.ve seni unutan aramayan dostun değildir zaten.boşver.benim de okul yıllarımda çok arkadaşım vardı.okul bitti hepsi gitti.belki inanmazsın ama gerçekten benim şuanda hiç arkadaşım yok.ne kız ne erkek.yalnızım canım sıkılıyor.ama oyalanacak bişeyler buluyorum.faydalı bişiler yapmaya çalışıyorum.konuşup dertleşmek içinde burası ideal.seni unutan dosttan daha iyidir.kendine iyi bak.sahip olduklarına şükr et.:13:

Son düzenleme:
boşversene sen canım giden gitmiştir zaten bize faydası olsaydı yanında olurdu kalan sağlar bizimdir :) boş ver sen takıl kafana göre

canım neden yalnız olasın bak bir ailen varmıs. üstelik sana psikolog önerecek kadar da modern bir annen varmıs. bence yalnızım diyerek onlara haksızlık ediyorsun. annenle çık dolas çarşı pazar keyfin yerine gelir görürsün :92:

mrb.neden başkaları için kendini üzüyosun.sen bi bireysin kimseye ihtiyacın olmamalı.ve seni unutan aramayan dostun değildir zaten.boşver.benim de okul yıllarımda çok arkadaşım vardı.okul bitti hepsi gitti.belki inanmazsın ama gerçekten benim şuanda hiç arkadaşım yok.ne kız ne erkek.yalnızım canım sıkılıyor.ama oyalanacak bişeyler buluyorum.faydalı bişiler yapmaya çalışıyorum.konuşup dertleşmek içinde burası ideal.seni unutan dosttan daha iyidir.kendine iyi bak.sahip olduklarına şükr et.:13:
Başkaları için kendimi üzmüyorum cnm ya sadece yanlızlık bunalttı okul bitti iş yok güç evde öle sürekli oturan bi tipte değildim birden bire eve bağladım kendimi. kendimle öle barışık bi insandımki şimdi ise kendimden vazgeçişlerime kızıyorum ben..düşün yani evdeyken bile uyanınca ilk işim makyaj yapıp kendine bakmaktıı bıraktım herşeyii ona üzülüyorum.. tabiki allahıma şükürler olsun bugunümede hayatta neler var.. teşekkür ederim cnm yaa konuya karşı duyarlılığın için... dertleştikçe insan biraz olsun rahatlıo..:71::70:
boşversene sen canım giden gitmiştir zaten bize faydası olsaydı yanında olurdu kalan sağlar bizimdir :) boş ver sen takıl kafana göre
saol cnm sanada teşekkür ederim kalamar duyarlılık gösteripte cvp vermeniz beni çok mutlu etti en azından benimde derdime ortak olmak isteyenler oldunu bilmek güzell:70:
canım neden yalnız olasın bak bir ailen varmıs. üstelik sana psikolog önerecek kadar da modern bir annen varmıs. bence yalnızım diyerek onlara haksızlık ediyorsun. annenle çık dolas çarşı pazar keyfin yerine gelir görürsün :92:

sana teşekkür ederim cnm pc başında olmadımdan hepinize anca cvp verebildim haklısın cnm çok şükür ailem var ztn sadece annemle dışarı çıkıyorum o da nadir oluyo hem yaşlandılar hemde kendi hastalıklarıyla boğuşuyolar.. allahım daha beterini göstermesin ztn herkezede şifasını versin rabbim kolay olmayan hastalıklarla mücadele ettik ama hala hasarları var üzerimizde insan ruhen çöküyo ve kolayda toparlanamıo işte.. genede rabbim kimseye çekemeyeceği yükten fazlasını vermezmiş diyip bunada şükrediyoruz iştee...

Tatlım hayatımızın bazı dönemlerinde bizlerde yalnızlık duygusuna kapılırız
aslına bakarsanda hepimiz yalnızız özümüzde...
etrafımızda herzaman arkadaşlarımız,dostlarımız maalesef olamıyor
bu durumda deprosyana girmeye meyil verecek şeyleri yapmak yerine
güçlü olmalıyız,kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz ki mutlu olalım...

Hayat arkadaştan ibaret değil,hadi topla kendini
onlarsızda sen varsın,hayat bu herkesin meşkalesi farklı
kendi kendine yetebileceğine inanıyorum

anneni al yürüyüşe çıkın iyi gelir biraz hava almak. bi yerlerde bi bardak çay için biraz insan yüzü gör sıkıntı falan kalmaz:51:

şu anda çalışma imkanın yoksa, kurslara katıl.. ben ücretsiz belediye kurslarına kayıt oldum. pilates e gidiyorum haftada 2 kere.
ocakta da bilardo ve diksiyona başlıycam. daha 1 hafta oldu 3 kişiyle tanışıp arkadaş oldum. kafam da rahatlıyor. valla çok tavsiye ederim ;)

Tatlım hayatımızın bazı dönemlerinde bizlerde yalnızlık duygusuna kapılırız
aslına bakarsanda hepimiz yalnızız özümüzde...
etrafımızda herzaman arkadaşlarımız,dostlarımız maalesef olamıyor
bu durumda deprosyana girmeye meyil verecek şeyleri yapmak yerine
güçlü olmalıyız,kendimize yetmeyi öğrenmeliyiz ki mutlu olalım...

Hayat arkadaştan ibaret değil,hadi topla kendini
onlarsızda sen varsın,hayat bu herkesin meşkalesi farklı
kendi kendine yetebileceğine inanıyorum

teşekkür ederim canım inş. geçicek bugunlerde biliyorumm.. dediğin gibi aslında hep ynlızız ama insan kafasına takınca sorun haline gelio. tek sıkıntımız bu olsun ya allah başka şeyler vermesindebuda geçer zmnla..

şu anda çalışma imkanın yoksa, kurslara katıl.. ben ücretsiz belediye kurslarına kayıt oldum. pilates e gidiyorum haftada 2 kere.
ocakta da bilardo ve diksiyona başlıycam. daha 1 hafta oldu 3 kişiyle tanışıp arkadaş oldum. kafam da rahatlıyor. valla çok tavsiye ederim ;)

saol cnm yakında bende balıcam ztn kursa evde otur otur insan daha çok kafyı yiyo düşünmicen şeyleri bile dert eder oluyosunn.. hayata karışmam gerek dediğin gibi ancak öle rahatlıcamın farkındayımm..

canım çok sıkkın okulumun bitmesiyle beraber memleketime geri döndümm ve geldiğimde hiç bi arkadaşım yerinde kalmamıştı kendimi öle yanlız hissediyorumki 6ay oldu evime geleli ama evden dışarı çıkmak bile istemiyorum çünkü tek başımayım.. okadar çok insandan o kadar çok darbe yedimki üniversite hayatında artık yeni insanlar tanımaktanda korkar oldum... çok neşeli bi insanken yüzümden gülücükler düşmezken şimdi gülmeye takatim yok sanki.. sadece kk ya takılıyorum artık burdan sizlerle konuştukça biraz daha açılıyorum... çok içime kapandım depresyona girmektende korkuyorum.. ama annemin dediği gibi psikoloğa git demeyin çünkü inanmıyorum herşey insanın kafasında bitioo ben bi doktora derdimi anlatıpta onun vereceği ilaçla kendimi harika hissedeceğime inanmıyorum.. çünkü ben mutlu olmayı kafama koyarsam olurum bunu bi ilaçla başaramazlar...ki ztn doktorluk bi durumda değil benimkisi sadece o kadar ark. çevresinden sonra yanlız olduğunu bilmek bi daha hiç aranmamak dost dediğin kişilerin bile uzaklara gidince seni unutması koyan... bense ark.larım için hep koşturmuşumdurr her anlarında şimdi ise yapayanlız kalmak can acıtıo paylaşimm istemiştimm:50::50:

canım ya ben de çok yanlızım :( ben de ailemden ayrı tek yaaşıyorum ankarada üniversitedeyken iyiydi arkadaşlık ama şimdi herkes ayrı şehirlerde ankarada tanıdığım kimse kalmadı bir erkek arkadaşım var onunla da ayrılmak üzereyim kafayı yicem.bana herşey gönlünce olsun deyip duruyor.aynnı işyerinde çalışıyoruz bide gözümün önünde ne işe odaklanabiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum...bunalımda gibiyim. :43:

Back
X