çokkk acill yardım bi akıl verin ne olur

sttk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
İstanbul
iki hafta önce bi arkadaşımın tavsiyesiyle terziye etek şifon gömlek diktirdim .ilk olarak modelleri gösterip fiyat aldım .bana uydugu içinde diktirmeye karar verdim bu gün son provaya gitigimde gömlek hiç bir şekilde olmamıştı saat 1,30gittim terziden saat 4,30 çıktın beş altı kez giy çıkar . çurasını daralt yok burayı kaldır sonunda üzerime oturan bir gömlek oldu adama borcumu sordugumdaysa benden iki katı para istedi. tartıştı acayip sinirlendim ..yarın istedigim miktarla beraber geliyorsun kıyafetini alıyorsun .bu miktarı vermezsen kıyafeti alamazsın işine gelirse dedi.bende kıyafet senin olsunkumaşımın parasını ver dedigimde hadi canım hadi dedi şimdi ben neyapayım

çok üzüldüm ama terzinizin yaptığı yanlış kesinlikle...

Son düzenleyen: Moderatör:
yanına arkadaslarını al bas dukkanını buralar kopeksız koy degıl ne sanıyormus kendını pis adam.

ayrıca tuketıcı hakları var bes kurus vermeyıp kumasının parasını talep et berbat etmıs cunku,sen yalvarmadın ılla dık dıye o senı ıkna etmıstır ben yapabılırım aynısını dıye.nedır bu ınsanların paraya tamahı anlayamıyorum:47:

oranın adresını soyle gıtmeyelım oraya baskasını da yakmasın adam aaaaaa ıyıce cınlendım ha.

Terziler odasi falan varmidir ki acaba?Eger varsa meslek odasina sikayet edebilirsin

iki hafta önce bi arkadaşımın tavsiyesiyle terziye etek şifon gömlek diktirdim .ilk olarak modelleri gösterip fiyat aldım .bana uydugu içinde diktirmeye karar verdim bu gün son provaya gitigimde gömlek hiç bir şekilde olmamıştı saat 1,30gittim terziden saat 4,30 çıktın beş altı kez giy çıkar . çurasını daralt yok burayı kaldır sonunda üzerime oturan bir gömlek oldu adama borcumu sordugumdaysa benden iki katı para istedi. tartıştı acayip sinirlendim ..yarın istedigim miktarla beraber geliyorsun kıyafetini alıyorsun .bu miktarı vermezsen kıyafeti alamazsın işine gelirse dedi.bende kıyafet senin olsunkumaşımın parasını ver dedigimde hadi canım hadi dedi şimdi ben neyapayım

Anladığım kadarıyla ''kendi beceriksizliğinin'' faturasını size çıkartmış.Birde üstüne saygısızlık etmiş.Ben sizin yerinizde olsam şikayet ederim.Ozaman dağ başında olmadığının ve beceriksizliğinin farkında varmış olur

terziler konfeksiyoncular odasi diye geciyor.Hangi sehirde yasiyorsun?Nette numarasi adresi vardir

arkadaş lar ist / zeytinburnunda oturuyorum can terzi diye biyer bana verdigi kartta terziler odası yönetim kurulu üyesidir yazıyor .şikayet etmesine edicem hiç merak etmesin .ama ben yarın gittigimde 60 tl parasını verip elbisemi alıcam . aynı şekilde kıllık yaparsapolisi çagırcam rezillikse rezillik anasını satayım ama ne bilim bi kanıtım yokya haksız duruma düşmektende çekiniyorum

Back
X