• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çokkk kararsızım ne yapmalıyım

babammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
129
1
26
Ankara
kk daki deneyimli evliler size akıl danışmam gerek.eltim 8 aylık hamile ve kayınvalidemle yaşıyor. geçen bize gelişinde doğumdan sonra bana bakar mısın, kaynanam ilgilenmez dedi. bende haline üzüldüm tmm dedim. kardeşleri ve annesi gelmiycekmiş bakmaya.zaten doğumunda da bizde kalacak. daha birde evine gitmek istemiyorum. açıkçası pekte sevmem kendisini. kalınca da 10 gün kalacakmışım. sanki benim kocam yok. ne yapcaksam. bide benim çocuğum da yok. ne bilcem ki ben. dedim sen kal ben de yokkkk dedi ben kocamdan ayrılamam. eee dedim benim kocam ne olcak. bunu demeseydi gene bakardım. ama bunu sanki beni sinir etmek için söyler gibi söyleyince canım sıkıldı.bide bu çocuğu ben yeni evliyken yaptı.zoruma gidiyor benim rahatsızlığım var ve çocuğum olmadı daha. ama gidip onun çocuğuna bakıcam. yapamıyorum. hamile olsam giderdim. ama böyle yaralıyken zor. gelirim de dedim. ama istemiyorum. ne yapıyım şimdi :(

kk daki deneyimli evliler size akıl danışmam gerek.eltim 8 aylık hamile ve kayınvalidemle yaşıyor. geçen bize gelişinde doğumdan sonra bana bakar mısın, kaynanam ilgilenmez dedi. bende haline üzüldüm tmm dedim. kardeşleri ve annesi gelmiycekmiş bakmaya.zaten doğumunda da bizde kalacak. daha birde evine gitmek istemiyorum. açıkçası pekte sevmem kendisini. kalınca da 10 gün kalacakmışım. sanki benim kocam yok. ne yapcaksam. bide benim çocuğum da yok. ne bilcem ki ben. dedim sen kal ben de yokkkk dedi ben kocamdan ayrılamam. eee dedim benim kocam ne olcak. bunu demeseydi gene bakardım. ama bunu sanki beni sinir etmek için söyler gibi söyleyince canım sıkıldı.bide bu çocuğu ben yeni evliyken yaptı.zoruma gidiyor benim rahatsızlığım var ve çocuğum olmadı daha. ama gidip onun çocuğuna bakıcam. yapamıyorum. hamile olsam giderdim. ama böyle yaralıyken zor. gelirim de dedim. ama istemiyorum. ne yapıyım şimdi :(

hiç ama hiç yakışmıyor yaaa..
daha kimlerle karşılaşcaz burada..
senin rahatsızlığın var diye çocuk yapamaz mı kimse...
lütfen bu kadar fesatlık yapmayın..
gidip bakmayın daha makbule geçer..
belki de bu kadar fesatlık yaptığınız için dilekleriniz kabul olmuyor...
valla bu hislerle bakarsan çocuğa da kadına da bir zarar gelebilir...sen yaparsın demiyorum ama içinizden o kadar fesatlık düşünüyorsunuz ki meyil verebilirsiniz...
lütfen bakamayacağını söyle..

Son düzenleme:
gitmek istemiyorsanız neden gelirim dediniz ?
size güvenmiş eğer bakamam deseydiniz ailesini çağırırdı
açıkça söyleyin ben başta öyle dedim ama yapamıycam aileni çağır en iyisi diye
yada ayrı şehirlerde misiniz ? neden eşleriniz sorun oluyor
aynı şehirdeyseniz kimin evinde olsanızda 1 hafta 10 gün aynı evde idare edemez misiniz?
eltim dediğinize göre eşleriniz kardeş değil mi ? neden siz yada eltiniz tek olmak zorunda ?
kayınvalidenizin evinde kalıyorsa daha iyi eşinizle beraber 10 gün orda kalıverin.

biraz iyi niyet ,biraz temiz kalplilik, allah herşeyin en iyisini verir...
hem lohusa kadına bakmak gibi sevap olabilirmi..
ben 15 saatlik yol gidicem görümcem için...onun da yardımcısı yok..benim de 2.çocuğum aylardır olmuyor..şimdi kasıtlı mı yaptı o dicem..lütfen biraz temizlik..

ona gel bende kal dediniz, o yok benim kocam var, kocamsız kalamam dedi
siz de benim de kocam var dediniz
o ne cevap verdi?
ne diye gelirim dediniz?

Keşke söz vermeseydiniz. Hani başkası olsa Allah için yap derdim ama içinizde bunlar varken gitmemeniz daha hayırlı diye düşünüyorum.

sen bence kendini biraz ifade edemedin öncki açtığın konuya bakınca sen aslıkda eşinin ailesinden bıkmışsın anlattığına göre hklısında o yüzden bakmk istemiyosun ama ne bileyim zten elti eltiyi çekemez ama sen şimdi sana bak yada bkma diyemem o sana klmış bişey ne dicemii bilemedimm

eltim 8 aylık hamile ve kayınvalidemle yaşıyor

demissiniz..anlamadigim siz kocanizi birakip eltinize kv ile yasadigi eltinize yani kp var bu evde
ve kayin belki daha baskalari
ben mantigi anlayamadim

off bakma zaten ya bi iyilik yapıcaksın kırk satır yazmışsın

içinden gelmiyorsa yapma zaten bu düşüncelerle yapsanda ne fayda gelir ki senden

o zaman insanlara hayır demeyi öğren böyle iki taraflı davranma.

sen yeni evliyken çocuk yapmış yapamaz mı sana mı sorucak?

Sezaryanla beklenenden erken doğum yaptım. Babamın hastalığı ve ameliyatı nedenli yanımda benden küçük iki kardeşim vardı sadece. Annem ve eşim babamla gitmişlerdi. Kayınvalidem ve kayınpederim de başka bir şehirdelerdi. Erken doğum bizi hazırliksız yakaladı. Eşinden yeni ayrılmış olan bir arkadaşım gece gündüz yalnız bırakmadı beni. Hatta oğlumu bana getiren de odur. Bebeğimi ilk onun kollarında gördüm. O anda öyle içten dua ettim ki... "Allahım sana da bu mutluluğu tattırsın" diye. İki yıl içinde evlendi. Şimdi aslan gibi iki oğlu var.

Küçük hesaplarla bir yere varılmıyor. Sizden yardım isteyene elinizi uzatın. Karşılığını kuldan beklemenize hiç gerek yok.

yeni doğum yapan bayanın evinde kalması bencede en doğrusu. ama eannen kardeşin bakmaya gelmiyo eltiden istiyosun bari sen gel ben kocamdan ayrılamam deme ayıp olur. bu eltinin yanlışı.

hastalığın ne nekadar sürer bilmiyorum ama düşünki çocuğu olan kardeşin çok yakın tanıdığın bunlar hep çıkıcak karşına sakın ha sakın bu konuda kıskançlık yapma allahın gücüne gider. hem fenamı git bir bebeğe bakmak inanki zor değil. hem sana antreman olur :)

ben tek çocuğum etrafımdada hiç akraba yoktu yani küçük çocuklarla bebeklerle ilgili hiçbişey bilmiyodum ama bebeğime hep kendim baktım. ben yapamam dediğim biçok şey benim için çok basit olmuştu sezeryanlı olmama rağmen.

eltinde düşüncesizlik yapmış mesela benim iki kuzenim var allahın hikmeti işte ikisininde bebeği olmuyo benim bebek mevlütüm oldu çağırdım. kucaklarında bebek mesela herkesten gidip kolaylıkla bebeği alıyodum ama onlar bana getirip verene kadar hiç almadım ellerinden acaba ne düşünürler diye. dillendirmedim üzülmesinler diye ama hep dua ettim içimden rabbim sizede nasip etsin hayırlısıyla diye.

ama herkeste böyle ince düşünmüyo malesef. git sen git 10 gün zaten afacanla uğraşırken nasıl geçti anlamazsın bile.

Son düzenleme:
evde kayınvalide varsa size ne gerek var ? gitmeyin bence .hastalık falan bahane edin cocuga bulaşmasın diye ...anneside mi yok eltinizin bi size mi kaldı yani hayret doğrusu...

Back
X