cokkkk mutluyum kızlarrrrr

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
herkese ıyı aksamlar oncelıkle bı konu acmısdım esımle ılqılı alkol alıyo ve bosanma derecesıne qeldık dıye ama artık esım alkol almıyooo ve kesınlıkle bırakdı ve son 1 aydır aqzına surmuyo oda anladı kötu bısey olduqunu ve benı kaybetme derecesıne qeldıqını yanı herqun ıcen bırı ıcın 1 aydır ıcmemek baya buyuk bısey ve ben cok mutluyummmmmm cok quzel bıseymıs ya bı aksamda kavqa etmeden yatmak Allah böle sorunu olana yardım etsın..... :16:

ne güzel inşallah bırdaha içmez

tedavımı oldu nasıl oldu bırden

Son düzenleme:
maaşallah umarım böyle devam eder 1 ay içmemek gerçekten güzel

inşallah hep böyle devam eder canım, evliliğinizin bitmemesi ve yeniden huzurlu olmanız ne güzel,, siz de eşinize destek olmaya devam edin, her şey yolunda gidiyorken belki ufak bi sorun olunca veya keyif içn bile olsa tek bi yudum bile içmesi her şeyi tersine çevirebilir, daha da mutlu olun inşallah, kötü anılarınız yerine güzel anılar ekleyin...

gozun aydın canım:64::64:cok sevındım umarım bıdaha hıc baslamaz.

umarım yeniden başlamaz ve mutlu yuvasını dağıtmaz Allah bir ömür böyle mutlu etsin sizleri inş..

Çok sevindim, inşallah bu 1 ay 1 yıl, 10 yıl diye gider ve bir daha hiç içmez.

Evinizden mutluluk eksik olmasın.

Alkol bağımlılığı kötü ötesi birşeydir eminim..
İnşallah böyle devam etsin, mutluluklar..

yok tedavı qörmedı bırden ıcmıcem bıdaha dedı bırakdı ve buqun tam 1 ay 10 qun oldu cunku evlılıqımız bıtme noktasına qeldı ve her ıcdıqı qun ondan ayrı yatıyordum ve benı kaybetme korkusumu sardı artık napdı ve bırakdı cok mutluyummmm :16:

gözünüz aydın :) sizin adınıza çok sevindim. darısı başıma :5: dualarınızı eksik etmeyin lütfen. tüm kadınlara...

Back
X