Çoklu kürtaj olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1607
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1607

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
135
13
18
Merhaba kızlar konuyu ne diye acacagimi bilemedim buraya yaziyorum :))
Benim ablam arka arkaya 5gebelik geçirdi 5.doğdu ve büyüdü çok şükür gebeliklerin de kanda pıhtı olduğu ortaya çıktı ve iğneyle geçirdi gebeliklerin doğumdan sonra cigerine pıhtı attığı için 15gun Süreyya paşada yattı Allah kimseye göstermesin neyse bu pıhtı yüzünden ömur boyu tedavi altında ve tekrar hamile kaldı hiçbir doktor sorumluluk kabul etmedi ve yine kurtaj oldu. Bende evlendim 2.dusugumu yaptm maalesef 15gun önce şimdi genetik testin sonucunu bekliyoruz bnde çıkarsa aynı tedaviyi gorucem benim asıl merakeettigim bize bi hoca subyan var dedi ve muska yazdı suya koyup iciceksn falan dedi kilitten falan bahsetti böyle birşey yaşayan varmı ? kullanmalı miyim ?bu arada ablamada aynısını söylemişti taşıdı doğum yapana kadar

Hoca kürtaj doğum ve abla

Aradaki bağlantıyı kuramadım

Ablanın çocuğu var senin yok

Tedavini ol genetik durumu da araştırsınlar

Hacı ile hoca ile olmaz sen duanı et tedavini ol umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın çocuğunu

Konunuz kapanır,böyle konular yasak ama yazmadan edemedim. Bir arkadaşımda da aynı durum var,hoca ona da aynısını söylemiş. Netten böyle bir şey okuyup arkadaşıma göndermiştim. Şimdi size de göndereyim. sadece Allaha sığının,öyle şeylere itibar etmeyin.
12511200_1658388217712228_1038928314_o.webp

Hoca kürtaj doğum ve abla

Aradaki bağlantıyı kuramadım

Ablanın çocuğu var senin yok

Tedavini ol genetik durumu da araştırsınlar

Hacı ile hoca ile olmaz sen duanı et tedavini ol umarım en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın çocuğunu
Ablaminda 5dusugu var ve genetiğe bakınca kandaki pıhtı dendi hocaya gidince sizde subyan var anende ablanda sende senin kız kardeşinden olacak kız çocuklarında dedi şimdi bna muska yazdı ve elimde var gebelikte tak dedi bnde kararsız kaldım ve bu konuda bilgisi olanlardan fikir istedim bağlantı böyle cnm teşekkür ederm

Konunuz kapanır,böyle konular yasak ama yazmadan edemedim. Bir arkadaşımda da aynı durum var,hoca ona da aynısını söylemiş. Netten böyle bir şey okuyup arkadaşıma göndermiştim. Şimdi size de göndereyim. sadece Allaha sığının,öyle şeylere itibar etmeyin.Eki Görüntüle 1735872
Allah razı olsun gönderdiğiniz yazıyı okudum bnim esimde kullanmami istemiyor ama arapcayla falan bisiler yazdı uzerime vebal almaktnda korkuyorum kafam ck karisik

Back
X