çokmu agrasif oluyoruz ?

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba hanımlar bu sorum hamiş bayanlara...
öncelikle hepimizin bebeği hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin güzel RABBİM :nazar:

evet kızlar kafama takılan soru bu hamilelik döneminde çokmu hassas ve sinirli oluyoruz acaba?
herşey herkes gözüme batıyor bu aralar eşime çıkışlarım çok sert oluyor tutamıyorum kendimi malesef :(
mesela dün eşime alışverişe çıktık annemde gelmek istedi ok dedik ve çıktık alışverişe 3 mağaza gezdikki annem off yoruldum çok geziyosunuz falan diye söylenmeye başladı,tabi eşimde sinir oldu bıraktı alışverişi eve geldik ikisinede gıcık oldum annemi bıraktık eşim bana trip atıyor resmen sinir krizi geçirdim bana neden trip atıyorsun surat asıyorsun diye...

geçenlerdede ablamla eşi kahvaltıya geldiler annemde vardı tabi ben koşuşturuyorum ablam kalkmıyor yerinden (hiçbir zaman bişeyi kaldırıp yerine koymaz yer içer oturur)
tabi bu durumda eşim kızdı benimde belime ağrı girdi artık çok yorulunca annem ablama kalk yardım et deyince ben misafirim banane yaa falan diye söylendi hatta annem kalk benim çayımı sen koy blue çok yoruldu deyince bende abla çok tembelsin hamileyim biraz yardım et dedim şakayla ve ablamın verdiği cvp sen ev sahibisin bide bana iş yaptırıyosun dedi biz tabi şok olduk...,

normalde asla takılmam yer içer gider ama artık gelsin gitsin istemiyorum tahammül edemiyorum çok kafama takmaya başladım herşeyi...

sizlerinde varmı etrafınızda böyle bencillik yapan kişiler biraz dertleşelim istedim...

oncelille rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim bende cok sinirliyim ya gerci normaldede oyle ama simdi en kucuk sey bile batiyor:1::1:baskalariniu memnun etmek icin kendini cok fazla yorma canim degmez bebeisini dusun:emir_bebek::emir_bebek:

oncelille rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim bende cok sinirliyim ya gerci normaldede oyle ama simdi en kucuk sey bile batiyor:1::1:baskalariniu memnun etmek icin kendini cok fazla yorma canim degmez bebeisini dusun:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım...
bende normalde sinirli fevri bi insanım bu durumdada katlamalı oluyor sanırım :1:
valla eşim dışında kimse beni memnun etmek için kılını bile kıpırdatmıyor bundan sonra tavrım çok farklı olucak sanırım herkese gözlerim daha bi başka açıldı bu hamilelikte :1:

teşekkür ederim canım...
bende normalde sinirli fevri bi insanım bu durumdada katlamalı oluyor sanırım :1:
valla eşim dışında kimse beni memnun etmek için kılını bile kıpırdatmıyor bundan sonra tavrım çok farklı olucak sanırım herkese gözlerim daha bi başka açıldı bu hamilelikte :1:

en iyisini yaparsin zaten ne cekerse bu zavalli esler cekiyor:1::1:ne cektiniz beee:52:

valla kusura bakma da ne biçim ablan varmış öle ya benimde kardeşim var yeni evli ve ben 5.5 aylık hamileyim ama evine gittiğimizde gene de annemle ikisi sen yapma otur demesine rağmen bişilerin ucundan tuttum öle şey mi olur insan kardeşinin ablasının evinde misafir mi olur benim kardeşim bana gelir mutfağa girer ne ayıp şey yardım etmemesi bide laf söylemesi. valla bende normalde çok sabırlı biri değilim hemen parlar patlarım benimde acayip gözüme batıyo herşey hamilelikte hormonlarımız yüzünden bu 2 katına çıkıyor şuan çok normal yani sinirli olman canım

valla kusura bakma da ne biçim ablan varmış öle ya benimde kardeşim var yeni evli ve ben 5.5 aylık hamileyim ama evine gittiğimizde gene de annemle ikisi sen yapma otur demesine rağmen bişilerin ucundan tuttum öle şey mi olur insan kardeşinin ablasının evinde misafir mi olur benim kardeşim bana gelir mutfağa girer ne ayıp şey yardım etmemesi bide laf söylemesi. valla bende normalde çok sabırlı biri değilim hemen parlar patlarım benimde acayip gözüme batıyo herşey hamilelikte hormonlarımız yüzünden bu 2 katına çıkıyor şuan çok normal yani sinirli olman canım

sorma canım yaa ablamın bu hareketlerini ayıplamayan yok zaten...

bende hamileyim canım, birazda kötü geçiyor,geçen ay erkek kardeşim geldi baktı bana inanabiliyor musun, erkek başına yemeğimi yaptı evimi sildi süpürdü, hatta kızımı yıkadı, yedirdi. yani biraz kişiyle alakalı bişey, senin ablan bencil biri anladığım kadarıyla, insaflı olması gerekirken yaptığı hiç hoş değil, sen takılma bence bunlara, bebeğini ve kendini düşün sadece, zaten hormonlar altüst ediyor bizi, bide başkalarına takılırsak yandık...

bende hamileyim canım, birazda kötü geçiyor,geçen ay erkek kardeşim geldi baktı bana inanabiliyor musun, erkek başına yemeğimi yaptı evimi sildi süpürdü, hatta kızımı yıkadı, yedirdi. yani biraz kişiyle alakalı bişey, senin ablan bencil biri anladığım kadarıyla, insaflı olması gerekirken yaptığı hiç hoş değil, sen takılma bence bunlara, bebeğini ve kendini düşün sadece, zaten hormonlar altüst ediyor bizi, bide başkalarına takılırsak yandık...

üzüldüm canım hamileliğinin zor geçmesine inşallah en kısa zamanda düzene girer herşey...
o kardeşede helal olsun valla evet ablam rahatına düşkündür iş yaptırmayı sever ama hamileliğimde bile böyle yapması çok çok kızdırdı benide eşimide...
ablam evleneli daha 1 ay oldu ve ilk kez evine gittik geçen hafta kahvaltıya aldı bizi,o arada kasık ağrılarım çok vardı masayı falan kaldırmasına yardım ettim ve bana dönüp ne dedi biliyormusun neden mutfağa gelip yardım etmiyorsun bana dedi :( şok oldum ordada...

böyle olunca uzaklaşıyo insan sevdiklerinden ama dediğin gibi şuanda bebeğimden daha önemli bişey yok benim için...

Back
X