Çokmu büyütüyorum acaba?

aysima_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
244
11
118
Bugün eşimle evleneli 3. yılımızı dolduruyoruz evlilik yıl dönümümüz ama eşim ne evlilik yıl dönümümüzü ne dogum günümü herseyimi unutuyor bu kadarmı kıymetim yok benim cok üzülüyorum daha 20 gün önce 3.bebegimizi kaybettik psikolojikmen hiç iyi degilim her zmankinden daha cok ilgiye sevgiye ihtiyacım var tamam oda cok üzüldü ama normal hayata devam eşim iyidiir hostur ama hiç ince fikirli degildir hediye falanda istemiyorum bir dogum günün kutlu olsun vs vs dese yokkk yokkk cokmu büyütüyorum arkadaslar gittim dün dolastım hasta halimle sırf mutlu olsun diye hediye aldım verdim tabi bende böyle alınca hemen bir yere götürüp bana birseyler almaya kalkıyor bende öyle olsun istemiyorum hadi istedigini al hediyem olsunn varmı böyle birsey yaa anlamıyorummmm.....

bazı erkekler böyle oluyo canım özel günleri hatırlamıyolar çok fazla üstünde durma bence anlaşıyo musunuz birbirinizi seviyo musunuz diğer şeyler önemsiz olsun bence

bence erkeklerin geneli boyle seylere dikkat etmiyor

ozel gunleri kutlayan, ilgi gosteren erkeklerde var elbette
ama ben onlarin ya sinsi tipler olduklarini (bayanlari kandirmak için) yada gerçekten esini çok seven ve sevdigi için herseyi yapan yapida birileri olduklarini dusunuyorum

uzulmekte haklisin ama ERKEKLERIN %90 i OKUZ
mutlu olmak istiyorsan fazla beklenti içine girme derim

bazı erkekler böyle oluyo canım özel günleri hatırlamıyolar çok fazla üstünde durma bence anlaşıyo musunuz birbirinizi seviyo musunuz diğer şeyler önemsiz olsun bence

çok fazla üstünde durmuyorum ama üzülüyorum tamam eşimi seviyorum cok iyi biri ama insan bazen özel ilgi ve önemsenmek istiyor...

bence erkeklerin geneli boyle seylere dikkat etmiyor

ozel gunleri kutlayan, ilgi gosteren erkeklerde var elbette
ama ben onlarin ya sinsi tipler olduklarini (bayanlari kandirmak için) yada gerçekten esini çok seven ve sevdigi için herseyi yapan yapida birileri olduklarini dusunuyorum

uzulmekte haklisin ama ERKEKLERIN %90 i OKUZ
mutlu olmak istiyorsan fazla beklenti içine girme derim

evet siize katılyorum geneli böyle erkeklerin yapıcak birsey yok galiba ama bizde esler olarak beklenti içine giriyoruz ama bosa cıkıyor napalım saglık olsunnn...

Herkws ilgi alaka seviyor, esinden bu tip incelikler bekliyor ama adamin boyle aliskanliklari yoksa ama
Genel olarak evliliginizden memnunsaniz takmayin deerim.
Soyle bir forumda dolasin , okuyun diger arkadaslarin yasadiklarini tek derdim bu olsun diyeceksiniz.
Siz evinizde mutlu olun yeter gerisi bos inanin.

İnsan eşinin önemli günleri unuttuğuna üzülüyor içten içten kırılıyor ama takmamaya çalışırsan sende zamanla o önemli günleri unutmaya başlıyosun yani bende öyle oldu ben daha 2yıllık evliyim ama 10 yıllık ilişkimiz vardı yani toplam 12 yıldır beraberim. Alıştım artık. Sende takmamaya çalış

Her insan sevgisini farklı ifade eder..
Önemli olan seni sevdiğine gönülden inanıyor olman.

Tabi her kadın süprız ister hatırlanmak ister ama kimi erkeklerin (hatta bazı kadınların) mizacı böyledir ..
Rahatsız olduğunu tatlı bir dille söyleyebilirsin ama aşırı bir tepki verme bnce

Herkws ilgi alaka seviyor, esinden bu tip incelikler bekliyor ama adamin boyle aliskanliklari yoksa ama
Genel olarak evliliginizden memnunsaniz takmayin deerim.
Soyle bir forumda dolasin , okuyun diger arkadaslarin yasadiklarini tek derdim bu olsun diyeceksiniz.
Siz evinizde mutlu olun yeter gerisi bos inanin.

tabiki herkes ilgi alak sever bende esişmden alıskannlıklarını degiştirmesini beklemiyorum yazımdda belirttim herzamankiden daha fazla ilgi alaka beklememin sebebi farklı orayı atladınız sanırım Allah sükür esşimle sorunumuz yok konuyu actıktan sonra söyle bir baktım acılan konulara halimize sükrettim ama doldum bir an dertlesmek istedim sadece.....

Her insan sevgisini farklı ifade eder..
Önemli olan seni sevdiğine gönülden inanıyor olman.

Tabi her kadın süprız ister hatırlanmak ister ama kimi erkeklerin (hatta bazı kadınların) mizacı böyledir ..
Rahatsız olduğunu tatlı bir dille söyleyebilirsin ama aşırı bir tepki verme bnce

evet haklısınız öle tepki vermiyorum zaten içten içten kendimi üzüyorum sadece neyse hallolmucak seyler degil bunlar galiba...

Kadının bir zerafeti vardır ve bu zerafet ilgi bekler, önemsenmek ister.

''Bazı erkekler böyle, ne yapacaksın ? '' diyerek aslında onlara hep bir kılıf uyduruyoruz. Kulakları bu cümlelere alışıyor.

Bazılarınun sonsuz ilgisi, alakası, sürprizleri varsa bilmeyenlerde öğrensin.
Kadınlar herşeyi öğreniyorda erkekler mi öğrenemiyor ?
Bunun tek nedeni yine kadınlar. Kabullendikleri için böyle devam ediyor onlarda.
..
Bunun için huzurunuzu kesinlikle kaçırmayın fakat eşinize bu konuda hassasiyet beklediğinizi, buna hakkınız olduğunu söyleyin bazı zamanlarda.

eşim çok iyi bi insandır, merhametlidir.. çok iyi bi babadır.. çocuklarına aşıktır. her zaman, her yerde sevgisini, ilgisini göstermekten çekinmez.. çok iyi bi evlattır.. anne babasına hem maddi hem manevi destek olmaya çalışır.. ve çok iyi bi eştir.. benim düşüncelerim onun için önemlidir.. isteklerim onun için ön plandadır hep.. saygılır, merhametlidir bana karşı...söylemesede sevgisini anlarım bakışlarından.. ama özel günlerin hiç birini hatırlamaz. hediye çiçek vs almaz, iltifat etmez öle sık sık.. ama bilirim art niyet olmadığını.. tamamen kendi kişiliği ile alakalı.. kendini ne kadar zorlasada yapamaz... bana kuzularımın annesi diye seslenmesinden, her zaman her yerde,sabrımı, merhametimi, ve anneliğimi başkalarına karşı övmesinden, bişey anlattığm zaman, elini çenesinin altına koyup sanki dünyanın en önemli konuşmasını dinliyomuş gibi beni dinlemesinden, yaptığım yemeği beğenmediği zaman, çaktırmamasından ve tabağını bitirmek için insanüstü bi çaba harcamasından :) saygıılı olmasından, hatalı olduğunu anladığı zaman özür dilemeyi bilmesinden anlarım beni ne kadar çok sevdiğini.. evet, hiçbir özel günü hatırlamaz, önem vermz.. çiçekle hediyeyle eve gelmez, romantik değildir hiç.. ama bunlarda yaptıklarının yanında nazar boncuğu olsun... yakışıklı veya zengin olması hiç önemli değil.. insanı huy sevdirir.. size verdiği değer sevdirir.. işte bu yüzden ben eşimi çok seviyorum.. eşliğine, babalığına insanlığına hayran olduğumu saklayamıyorum..

senin gibi bi arkadaş da bu dertten yakınmıştı bu mesajı ona yazmıştım... bazı erkeklerin huyu böyle canım... çok takılma..

Bugün eşimle evleneli 3. yılımızı dolduruyoruz evlilik yıl dönümümüz ama eşim ne evlilik yıl dönümümüzü ne dogum günümü herseyimi unutuyor bu kadarmı kıymetim yok benim cok üzülüyorum daha 20 gün önce 3.bebegimizi kaybettik psikolojikmen hiç iyi degilim her zmankinden daha cok ilgiye sevgiye ihtiyacım var tamam oda cok üzüldü ama normal hayata devam eşim iyidiir hostur ama hiç ince fikirli degildir hediye falanda istemiyorum bir dogum günün kutlu olsun vs vs dese yokkk yokkk cokmu büyütüyorum arkadaslar gittim dün dolastım hasta halimle sırf mutlu olsun diye hediye aldım verdim tabi bende böyle alınca hemen bir yere götürüp bana birseyler almaya kalkıyor bende öyle olsun istemiyorum hadi istedigini al hediyem olsunn varmı böyle birsey yaa anlamıyorummmm.....

benim erkek arkadaşımda tıpkı sizin eşiniz gibi
ben dürtmedikçe anlayışı yoktur maalesef
çok üzüldüm çok tartışmalar yaşandı ama değişen bişi olmadı

incelik düşünce anlayış insanın içinde olcak içinde
ben dedikten sonra ne anlamı kalıyorki

değişmedi değişmezde bu durum :19:

kıymetini yılın belli başlı günlerinde alınan hediyeler ya da söylenen sözler belirlemez canım. en başından beri böyle diyorsun yaradılışı böyle demek ki. sanma ki bizim eşlerimiz de Romeo falan. hepsinde az biraz odunluk var. miktarı kişisel bir durum. yontmayı beceren de var tabi, o da ayrı bir şey:51:

Back
X