çokmu paranoyak davranıyorum ne ?

aylin_gs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
2
0
16
Antalya
selam kızlar
sevgilimle bütün gün beraberiz okuldan sonrada mesajlaşarak konuşuyoruz
1 kere mesaj yapmıcam demişti çok üzülmüştüm aylardır hergün konuşuyoruz ama bi kaç gün konuşamamak nedense çok koymuştu ama malum sınav vardı ona çalışıyodu haklıydı ve bişey demedim.
ama yine aynısını yaptı nedenini sorduğumda birazda böyle olsun felan dedi ama normal olarak konuşuyoruz tartışma felan yok yani.peki dedim bugün konuştuk yine sms yapıcakmısın dedim hayır dedi yine normal konuşuyoruz.nedeni ne dedim ben üstüne gittim biraz telefondan bıktım gibi şeyler söyledi.ben bunu kendi üzerime alındım tabi..ben ona yapsam aynısını oda benim gibi düşünürdü heralde
bişey varsa söyle diyorum ailevidir felan belki diye ama bişey yok dedi kapandı orda konu.aylardır böyle bişeyin konuşması bile geçmesin sonra biranda böyle olması ters tarafıma gitti benim..dayanamıyorum konuşamamaya hemde böyle bişey yüzünden....

Son düzenleme:
bir süre geçince konuşmalar azalıyor ilişkilerde
zaten tüm gün berabermişsiniz akşamları da konuşmayın ne olacak ki
çok özlerseniz akşam ararsınız sesini duyarsınız
bu kadar büyütmeyin bence

canımm 4 yıllık erk arkımda böyle yapmıştı neden yaptığını hala bilmiyorum :).. hatta benımki daha kötüsü güya ailesi telefonunu almıştı 'yalan ' olduguna adım kadar emınım . ama senınki farklı bir durum ders çalışıyormuş çocuk sen rahat ol suan ne hıssetgını çok iyi anlıyorum hem bak böylesi daha iyi olucak emın ol özluceksiniz bağ artıcak ;)

belki parası filan yoktur sana söylemek istemiyor o yüzden mesaj hakkı yapmak istemiyor olabilir

Son düzenleme:
canımm 4 yıllık erk arkımda böyle yapmıştı neden yaptığını hala bilmiyorum :).. hatta benımki daha kötüsü güya ailesi telefonunu almıştı 'yalan ' olduguna adım kadar emınım . ama senınki farklı bir durum ders çalışıyormuş çocuk sen rahat ol suan ne hıssetgını çok iyi anlıyorum hem bak böylesi daha iyi olucak emın ol özluceksiniz bağ artıcak ;)
sınav bitti yahu ders çalışacak bi olay kalmadı ortadaa :)

belki parası filan yoktur sana söylemek istemiyor o yüzden mesaj hakkı yapmak istemiyor olabilir
sağa sola harcamasını biliyor ama..maddi durumda sıkıntı yok eminim.

ilk defa böyle bişey duyunca doğal olarak düşündüğüm tek şey benle konuşmak istemiyor olması..üstüne gitmeyeceğim bir süre bakalım ne olacak..

Back
X