Cokmu şüpheciyim.?

Merve bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
4
1
30
Kocam işinden dolayı sürekli kadınların arasında . Ama ben bu konudan biraz şikayetçiyim açıkçası yanlizca bi kadinla konuşmasına sikayetciyim çünkü kadin is dışında akşam eşime msj atıyor esimde cvp veriyor. Bidefa yine denk geldim esimle yazistiklarina sonra telefona baktim yazismalari silmiş sonra yine dün gece saat 2 de kocam yine is dolayisiyla disardaydi bnde evde esimin viber ne bakiyordum yine o kadin esime uyumadin mi diye msj attı bnde cevap verdim hayir dedim uyku mu yok dedi yok ben esiyim dedim olabilir ben yanlis birsey demedim dedi bende bu saatte esime neden yazdiginizi ögrenebilirmiyim dedim o da is icin oldugunu soyledi sizce bu kadinin amaci ne olabilir

Canım bir daha denk geldiğinde eşiyim deme konuş bakalım ne kadar devam ettircek.

İş için olsa uyudun mu diyerek konuya girmesi saçma değil mi?

İş için bişey yazmam gerekse kusura bakmayın rahatsız ediyorum x bey veya x şöyle şöyle bi durum var derim.

Uyku mu yok vs gbi sorular samimi olduklarını belli etmiş zaten dikkat et

Keşke devam ettirseydiniz muhabbeti
Gecenin ikisinde iş arkadaşı olsa ne yazar
Sabahı bekleyemeyecek kadar önemli acil olan neymiş
Birde direk savunma mekanızması çalıştırmış " ben yanlış bişey demedim"
Enteresan neyi savunuyor o zaman
Hiç makul gelmedi bana

Bence şüphelerini test etmenin en iyi yolu dişini sıkacaksın eşine çok iyi davranacaksın soru sormayacaksın serbest bırakacaksın gizli takibe alacaksın. o iyice özgürleşecek ve kadının da eşinin niyetini mutlaka yakalayacaksın...

keşke eşiyim demeseydın. dicem de zaten sende pişman olmuşsun.
eşine söyler zaten eşin cvp verdı falan dıye. artık daha dıkkatlı olurlar. gözünü dört aç,yok yok ondört falan aç... başka isimle falan da kaydedebilir. dikkatli ol. pis koku geldi sank
i:KK64:

Hemen niye savunmaya gecmis ki :110:Arsiz bir kadina benziyor birakma peşini...

İsle ilgiliymis... Gecenin 2'sinde ne isi Allah aşkına? Bir de ben esiyim dediginiz de "yanlis bisey demedim" diyerek savunmaya gecmis.. Ben sana dedim mi yanlis bisey dedin diye? Bi anlik panik boyle kendi kendini ele verecek cumleler kurdurtur adama..

Keşke konuşmayı devam ettirseydiniz. Eşiniz ne işle meşgul, acil durum gerektiren şeyler oluyor mu?
''İş konuşmanın bir adabı, bir zamanı var. Sabahı bekleyebilir. Evli bir adama iş için bile olsa bu saatte yazmayın, mesafenizi koruyun lütfen.'' diye mesaj at bir dahakine.
İşgüzarlığa bak, ''Olabilir ben yanlış bir şey söylemedim.'' diye.
Ulan evli adama ''Uyudun mu?'' yazmışsın, daha ne söyleyeceksin?
Valla dikkat edin ortalık evli adam avcısı şı.lık kaynıyor.
İş içinse mevzuya girer, ''Uykun mu yok?'' ne demek, Adile Naşit mi uyku öncesi kontrolü yapıyor? Nasıl kıvırmaya çalışmış salak kadın.

Ben normalde aşırı kıskançlıktan hoşlanmayan bir insanım ama bu durumda ben de sinirlenirdim.Öncelikle iş için konuşulacak bir konuşmaya uyudun mu diyerek başlanmaz.Eğer çok acil bir durum varsa,"İyi geceler x bey,iş ile ilgili böyle böyle bir durum var,uyumadıysanız bir bakar mısınız,rahatsız ettim bu saatte kusura bakmayın" denilir.Ya da buna benzer bir tarzla konuşulur.Ne münasebet gecenin bir vakti uyudun mu demek? Haklısın,ben olsam bende rahatsız olurdum.

Boşanmayı düşünüyor musun? :KK58:
Yoksa konuyu kapat. .:KK14:
Hiç normal değil o saatte msj atması. .:KK20:

Ayrica kocandan yüz bulmasa ne o öyle uyudun mu falan manyak mi ne

Sohbete devam etseydin gayet net anlardin amacıni.. Yanı gece ikide ne işiymiş. Sabah ararsın ne diyeceksen dersin. Birde işle ilgili bi mevzuda 'uyudun mu' diye bi girizgah olamaz yanı :) demeli ki işte x bey, bu saatte rahatsız ettim ama,şöyle şöyle bi durum var bilginiz olsun falan,işte herneyse.. :KK12:

Back
X