- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
Ben de 1.90, hadi en az 1.80 falan sandım sizi.. Kesinlikle etrafınızdakiler kısa ve ayrıca hiç uzun boylu insan görmemişler ve siz de görmemişsiniz sanırım.. Bütün durum bundan ibaret. Nasıl bu boyunuza laf atıyorlarmış anlaşılacak şey değil! Siz rahatsız oluyorsunuz diye üstünüze bile bile geliyorlardır bence. 1.69 boyla uzun diye dalga geçenin, boyu kısa olduğu için bir ezikliği vardır demek!! Kesinlikle uzun değilsiniz!!merhaba kizlar kac aydir pisikolojim bozuk hersey nisanlandik sonra basladi en buyuk etkende nisanlimin benden kisa olmasi bakiyorumda ailede en uzunu benim abartmiyorum amcamdan dedemden dayilardan abimden uzunum veya ayni boydayiz kizlari demiyorum bile en fazla 1,60 boyundalar cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo bu sorunumu asamiyorum bir turlu etrafdakilermi kisa benmi uzunum? ameliyat bile dusundum soyle 1,60 olaydim diorum bu boy takintimdan nasil kurtulucam topuklu hayatimda hic giymedim kisa bayanlar gordumun kiskancliktan catliyorum
kiz sen hani tanimiyordun nisanlinibu boyda hic arkadasim felan olmadi. annem babam kisa erkek kardeslerim kisa ben uzunum resimlerde felan sirik gibi cikiyrm cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo korkuyodum hep benden kisa biri cikacak diye karsima cikti maalesef cok seviyorum nisanlimi onun ailesindede en uzunu ben olucam nereye gitsem en uzunu ben oluyorum kendimi 1,80 gibi hissediyorum neden ben bu boyda oldumki keske 1,60 olsaydim cok mutlu olurdum herkezden kisa olurdum istedigim gibi topukluda giyerdum
Ben 1 72 yim daha uzunlarını da gördüm şükretmek varken 8 santimin lafını mı ediyorsun ?boyumu yazmaya unutmusum 1 68 169 civarinda
makbul olan uzun boydur. o yüzden mankenleri 175 in üzerinde seçerler. Sen uzun değil manken bile olamayacak kadar kısasınboyumu yazmaya unutmusum 1 68 169 civarinda
Tatlim sen en ideal bayan boyundasin.gerceklikle ilgili psikolojik sorun gelistirmissin.psikologa gitmeni tavsiye ederim.boyun harikabu boyda hic arkadasim felan olmadi. annem babam kisa erkek kardeslerim kisa ben uzunum resimlerde felan sirik gibi cikiyrm cok uzuluyorum boyuma cok laf atan oluyo korkuyodum hep benden kisa biri cikacak diye karsima cikti maalesef cok seviyorum nisanlimi onun ailesindede en uzunu ben olucam nereye gitsem en uzunu ben oluyorum kendimi 1,80 gibi hissediyorum neden ben bu boyda oldumki keske 1,60 olsaydim cok mutlu olurdum herkezden kisa olurdum istedigim gibi topukluda giyerdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?