Iki ay içinde hayatım birden tersine döndü. Çok iyi anlaştığım yaza düğün yapacağimiz insansı ben daha önce evlenip boşanmış olduğum için babası istemedi ve birden bıraktı beni . Annem hastalandı bacaklarından yuruyemiyor. Sağ tarafında kısmi felç vardı zaten durumu daha da ağırlaştı. Bir de o kadar maddi sıkıntının içinde hiç bir neden yokken isten cikarildim. Isim tek dayanagimdi çok seviyordum çok emek vermiştim. Beni neden çıkardıklarını bile söylemediler şenlik bir durum yok dediler. Şu an kiramı nasıl odeyecegimi annemi araştırma hastanesine yatirmamiz gerekiyormus onu nasil karsilayacagimizi düşünüyorum . Aileminde maddi durumu kotu ben destek oluyordum simdi Is arıyorum bulamıyorum. Durup durup bağıra çağıra aglayasim geliyor . Biliyorum benden daha kötü durumda insanlar da vardır her zaman sukredilmesi gerekir Şükrediyorum da sağlık olsun Allahım sen her şeyin daha hayırlısını verirsin diyorum ama yine de kendimi toparlayamıyorum her şey üst üste geldi ve kendimi dağılmış hissediyorum . Günlük 2 saatlik uykuyla yaşıyorum. Bu ruh halinden nasıl çıkabilirim?