Saç Rengi ve Saç Boyama COLOUR B4 BOYA ÇIKARICI YARDIM!

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
colours B4.webp Arkadaşlar; bunu hiç kullandınızmı? gerçekten saçtaki boyaları çıkarıp doğal saç rengini geri getiriyormu, ben saçımı siyah boya vardı, açıcıyla açtım, şuan koyu sarı tonlarında, bakırlıkta var, hafif yıprandığı için, uçlarıda çok olmasada koyun yünü gibi oldu, düzleştiricide kullanıyorum , bu ürün saçı yıpratmadan, doğal saç rengimizi geri getirirmi, şimdiden teşekkürler.:KK51:

Eki Görüntüle 1691221 Arkadaşlar; bunu hiç kullandınızmı? gerçekten saçtaki boyaları çıkarıp doğal saç rengini geri getiriyormu, ben saçımı siyah boya vardı, açıcıyla açtım, şuan koyu sarı tonlarında, bakırlıkta var, hafif yıprandığı için, uçlarıda çok olmasada koyun yünü gibi oldu, düzleştiricide kullanıyorum , bu ürün saçı yıpratmadan, doğal saç rengimizi geri getirirmi, şimdiden teşekkürler.:KK51:
Bu ürünü kullandım kuaför saçlarımı kızıl yapmıştı kızıl öncesi açmıştı o sarımsı renge döndü.Yani bu ürün kendi saçınızdan ziyade mesela saçınız sarıydı siyh yaptınız saçını bir önceki haline dönüyor sarıya yani.Kendi ana renk saçına geri dönmez.Ayrıca hiç yıpratmadı kırmızı saçtan platine yakın bir sarıya döndüm hemde yıpratmadan.Kuaförün imkansız dediği şeyi ben yaptım.Alacaksanız ekstra olanını alın ekstra olan siyah ve kızıl saçlar için..Ondan sonra istediğiniz renge dönersiniz zamanla.Ama kokusu çok iğrenç uyarmadı deme :)

Back