Saç Rengi ve Saç Boyama Colourless hair lightener saç rengi açma??

Dilhun34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
146
30
98
Kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?
karar veremedim yeni gelmiş kullananlar varsa yorumlarını beklıyorum

Hiç kullanan yok sanırım :( ben açık kahve boyalı saçımı (bayağı siyaha yakın bir ton olmuştu nasıl açık kahveyse!) akıtmak için colourless boya silici olanını kullandım. görüntüde boya cidden tamamen akmış ve saçımın rengi bayağı açık görünüyordu. sonra kumral ve koyu kumral tonlarını karıştırıp boyadım. saçımın akıtılan yerleri ile dipleri farklı oldu. Akıtılan yerleri koyu kaldı. Bana öyle geliyor ki görüntüde akmış gibi dursa da boya saçtan yeterince akmamış aslında.

Dolayısıyla saçım yine istediğimden koyu oldu ve dipler ile saçın boyunun rengi farklı oldu. ben de tekrar silici kullanmak istemiyorum onun yerine go blonde ile tamamını açmayı düşünüyorum. boyalı kısmı da açar mı saçım dalgalı mı açılır falan gibi kuşkularım var. kullanan varsa fikirlerini merak ediyorum?

Hiç kullanan yok sanırım :KK43: ben açık kahve boyalı saçımı (bayağı siyaha yakın bir ton olmuştu nasıl açık kahveyse!) akıtmak için colourless boya silici olanını kullandım. görüntüde boya cidden tamamen akmış ve saçımın rengi bayağı açık görünüyordu. sonra kumral ve koyu kumral tonlarını karıştırıp boyadım. saçımın akıtılan yerleri ile dipleri farklı oldu. Akıtılan yerleri koyu kaldı. Bana öyle geliyor ki görüntüde akmış gibi dursa da boya saçtan yeterince akmamış aslında.

Dolayısıyla saçım yine istediğimden koyu oldu ve dipler ile saçın boyunun rengi farklı oldu. ben de tekrar silici kullanmak istemiyorum onun yerine go blonde ile tamamını açmayı düşünüyorum. boyalı kısmı da açar mı saçım dalgalı mı açılır falan gibi kuşkularım var. kullanan varsa fikirlerini merak ediyorum?

ÜZüldüm bende saç maduruyum.. kuaför arıyorum olapleks ıle acma fıyatları 600 800 arası fıyat cekıyorlar. Vermek ıstemdıgım ıcın evde kendım arastırarak önerılerden yola cıktım yaptım .. sacım suan yesıl ve dore halınde bu acıcıyada yorum gelmedıgı ıcın almadım... napcam bılmıyorum sacım roflelı yerlerı yesıl sarı dıger yerlerı doremı koyu sarımı çözemedim en sevmedıgım tonlar dore ve kızıllık :(

Bunun üzerine palette 10.1 sürsem nasıl olur acaba

10.1'i açmak için kullanacaksan belki bir miktar açar ama bi kaç yıkamada dore yansımaları görürsün yine.
Dore, kızıl, bakır tonlarını en iyi küllü tonlar kapatıyor. Anladığım kadarıyla biraz renk renk olmuş saçın bi tık daha koyu mesela 8.1 gibi bi renk eşitleyip kapatacaktır diye düşünüyorum.
Sarıya dönmek açmak niyetindeysen yine de colourless go blonde'yi deneyebilirsin derim. Boya silicisinde kesinlikle bi yıpranma yaşamadım. o açıdan denenebilir kuaföre gitmektense. Ben de açmakla küllüye dönmek arasında kararsızım.

Back
X