kızlar merhaba... ben iki bebeğimide karnımda kalp durması sonucu kaybettim ilki 9 haftalık ikincisi ise 15 haftalık... ikisininde kalpleri durdu... çok zor günler geçiriyorum yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim... ikinci bebeğimi doktorum bilinen bir hastalığın var mı diye sordu bende 2015 yılında endoskopi yaptırmıştım reflü yüzünden o zaman patolojik olarak çölyak görülmüştü bende... sonra doktor kanda antikor baktı o ise negatif çıkmıştı ve hiçbir belirtimde yoktu.. ishal, karın ağrısı hiçbir şey... sadece demir düzeylerim düşük oluyordu ama demir hapı kullandığımda yükseliyordu... doktora bu şekilde anlattım ama o hayır bu sebep olmaz düşüklerine dedi.. sonra ben dahiliye doktoruna gittim antikor testlerini tekrarladı GLİADİN ANTİKORU IgG 18,3 ile pozitif çıktı... GLİADİN ANTİKORU IgA ise negatif diğer tüm testler de negatif... şimdi ben çölyak hastası mı oluyorum ? bebeklerimi bu yüzden mi kaybettim... kızlar ne olur bilen biriniz varsa yardımcı olur musunuz ? sonucu aldım alalı ağlıyorum...