ComeOnBaby'nin Başarı Öyküsü 15 Kilo Verdi

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Herkes Dukan-Karatay gibi kesinlikle sağlıksız bulduğum diyetlerden bahsediyor. Ben de kendi diyetimden bahsedeyim dedim.
3 ayda 15 kilo nasıl verilir?(Bu arada 63'ten 48e düşmüştüm...Şuan 57 kiloyum ama mutluyum:)
Sadece 3 kuralı var.
1- Sabah 2 saat yürümek
2- Yediklerini yarıya indirmek
3- Akşam 2 saat yürümek
Sadece bunları yaparak üniversite yıllarımda 3 ayda 15 kilo vermiştim. 9 kiloyu da 5 sene de aldım ki pek dikkat etmiyorum ondan aldım.

günde 4 saati yürüyüşe vermek zaten sadece üniversite yıllarında olabilir sanırım. tebrik ederim sizi

ben bu dediklerinizi yapsam 3 ayda 30 kilo verirdim herhalde. bir aydır diyetteyim sabah akşam yarımşar saat yuruyerek azcık yediklerimde kısarak 4 kiloyu verdim aç kalmadan. bisürüde kaçamağım oldu. eğerki kaçamak yapmasaydım sporuda arttırsaydım ayda 8 kiloyu rahatlıkla verirdim ilk ay özellikle. o yuzden gunde 4 saat yuruyuşle verilen kilonuz az bence. yanlış anlamayın tabiki başarı tebrik ederim ama aktiviteye göre verilen kilo çok az sadece onu diyorum

ben de gunde 2- 2bucuk saat yuruyorum. normalde yediklermn 1/4 unu yiyorum.

bakalm nasl olck :-) sizde 4 saati gorunce arttrmaya karar verdm :)

ayrica tebrk ederimm. tam hedefm :D

Sporu fazla fazla asmama rağmen 5 ayda yediklerimi yarıya indirerek istediğim 15 kiloyu verdim sonunda :)En sağlıklı yol yediklerimizi yarıya indirmek deli divane spor yapmayada gerek yok bence aktif olmak yeterli oluyor bu dönemde bebek istiyoruz eğer olursa yine kilo alacağım al ver al ver biraz pörsüme olacak sanırım işte o zaman mecburen spora zaman ayırmak gerekecek :31:

Back
X