Comp nedemek bilen varmı???

yesilinci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.185
1.480
248
merhaba... Dün transferimi oldum.. Çok şükür miniğimle buluşmamız gerçekleşti.:KK36: Eve geldiğimde merkezin bana verdiği kağıtta embriyo kalitesinde COMP yazdığını gördüm. Comp nedemek bilen varmı???

merhaba... Dün transferimi oldum.. Çok şükür miniğimle buluşmamız gerçekleşti.:KK36: Eve geldiğimde merkezin bana verdiği kağıtta embriyo kalitesinde COMP yazdığını gördüm. Comp nedemek bilen varmı???
transferin hayırlı olsun çok iyi kaliteli embriyo demek önceki tedavilerde duymuştum :)

4. Gun evresindeki embriyoya denen ad diye biliyorum bende, compakt marula evresi

Çok teşekkür ederim cevabın için:KK19:
rica ederm ama sana tavsiyem boşver buraları kendini oyalayacak başka şeyler bul hem pc nin radyosyonu etkili hemde sürekli kafana takar durursun sürekli bişeyler araştırıp durursun ben öyle yapmıştım bi dahaki transferimde buralara uğramıcam bile en azından nasip olursa keseyi görene kadar...

rica ederm ama sana tavsiyem boşver buraları kendini oyalayacak başka şeyler bul hem pc nin radyosyonu etkili hemde sürekli kafana takar durursun sürekli bişeyler araştırıp durursun ben öyle yapmıştım bi dahaki transferimde buralara uğramıcam bile en azından nasip olursa keseyi görene kadar...
Beni tarif ettin inan yatiyotum elimde tablet yanimda telefon (Bi yandanda msjlasiyorum) gozumde televizyonda:KK35: tam bi radyasyon yumagi icindeyim haklisn... ikinci transferim bu tecrubeliyimde aslinda ama iste....

Back
X