- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 28
- 26
- Konu Sahibi Zehra_5934
-
Hastaneye ogleden sonra gidicem kan vericem randevum var di bugüneZaten cuma oldu. Bence pazartesiyi bekleyin oyle gidin.
Randevunuz varsa niye beklemem mi gerek diye soruyorsunuzHastaneye ogleden sonra gidicem kan vericem randevum var di bugüne
Kan testi için erken mi yoksa beklemem mi gerek net sonuç için yazdım farkindaysanizRandevunuz varsa niye beklemem mi gerek diye soruyorsunuz
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberlerin devamını getirirsinKan testi için erken mi yoksa beklemem mi gerek net sonuç için yazdım farkindaysaniz
Erken gebelik testlerine pek güven olmuyor kan verin siz madem randevunuzda var. Sonuca göre takip edersinizBat 2 var sabah ilk idrarla yaptım çizgi belirdi adet sancılarım gibi ağrı var kan vermeye gitmelimiyim 2 gün daha beklemem mi gerek adeti çizgi ilk 5 dakika içerisinde belirdi .
Kan verdiniz mi?Bat 2 var sabah ilk idrarla yaptım çizgi belirdi adet sancılarım gibi ağrı var kan vermeye gitmelimiyim 2 gün daha beklemem mi gerek adeti çizgi ilk 5 dakika içerisinde belirdi .
Sonucunuz ne oldi acabaBat 2 var sabah ilk idrarla yaptım çizgi belirdi adet sancılarım gibi ağrı var kan vermeye gitmelimiyim 2 gün daha beklemem mi gerek adeti çizgi ilk 5 dakika içerisinde belirdi .
Sonucunuz ne oldi acaba
5,96 çıkmış. Çok sınırda bir değer. Keşke kan için azcik bekleseymişsiniz :) insallah değerler katlanıp, artar.12 sindeydi yumurtlama bu sonuc ne oluyor şimdi ben heycandan elim ayağım titredi
İnşallah pazar adet günü pazartesiyi beklicem5,96 çıkmış. Çok sınırda bir değer. Keşke kan için azcik bekleseymişsiniz :) insallah değerler katlanıp, artar.
Kan verdiniz mi?
Pazartesi tekrar baktircam inşallah gebelik vardır...❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?