Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar, bu contractubex isimli ilac (jel) sivilce varken kullaniliyor mu ? Yoksa sivilce sondukten sonrami kullaniliyor ve uzun süre kullanipta olumlu sonuc alan varsa yazabilir mi ?
Ben aknetrent isimli sivilce ilaci kullandim 6 ay, ilac bittikten sonra doktor bunu verdi izlerimin gecmesi icin, doktoruma sordugumda amelyat sonrasi izlerin gecmesi icin kullaniliyor vee sivilce icinde iyi geliyor dedi ..
Ben ameliyat izlerim için kullanmıştım tamamen geçirmedi ama yaklaşık 16 cmlik izin yarısının rengi çok çok azaldı derin olan kesim yeride çok hafifledi. Hatta güvendiğim bir estetik cerraha sordum bir işlem yapılabilir mi diye senin izin çok iyi durumda bu bölgelerde işlem yapsakta bu kadar iyi sonuç alamıyoruz dedi. Şu anda da o bölgeye ve çatlaklarıma dermaroller + contractubex + madecassol kullanıyorum ve yararını görüyorum. Düzenli kullanırsanız işe yarayan bir jeldir.