Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar benim babet ve topuklu ayakkabilarim hep 36 numara ama bilekli converse im 37 numara bileksiz converse aldiricam arkadasima onuda 37 aldirsam tam olur mu ? Bilekli ve bileksiz rahatlik acisindan fark eder mi
37 al çünkü converseler küçük parmagı eziyor ve genelde 1 numara büyük tercih ediliyor. Benimkilerde diger ayakkabılarımdan 1 numara büyüktür. Hem biraz büyüğün zararı olmaz ama küçük hiç olmaz :)
37 al çünkü converseler küçük parmagı eziyor ve genelde 1 numara büyük tercih ediliyor. Benimkilerde diger ayakkabılarımdan 1 numara büyüktür. Hem biraz büyüğün zararı olmaz ama küçük hiç olmaz :)
Hani dier converselerim. Bilekli oldugu icin biraz genis almistim smdi bileksiz olunca bagciklarini sikarak ayagimda durmasini saglamayi sevmiyorum rahat edermiyim diye merak etmistim:)