converse almak istiyorum yardım eder misiniz ?

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
78
arkadaşlar merhaba
normalde çok pahalı online almak istiyorum ama güvenmeli miyim bilemedim. daha önce alan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

öylemi peki yanlış anlamazsan sormak istiyorum arkadaşım. garantisi var değil mi gerçek yani bunlar. ben nedense internet alışverişlerine çok güvenemiyorum canım. bilgi verirsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki orjinal ürünler, ayak numarana göre uygun olanı seçersen hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrıca ürün eline ulaştıktan sonra beğenmediğinde iade imkanında var.

Tabiki orjinal ürünler, ayak numarana göre uygun olanı seçersen hiçbir sorun yaşamazsın. Ayrıca ürün eline ulaştıktan sonra beğenmediğinde iade imkanında var.
teşekkürlr canım bi bakıcam siteye müsait olunca.

İnternette bir ürünün orjinal fiyatı ile satış arasında uçurum varsa mutlaka sahtedir.
Arkadaşım 30tlye bana convers alıp göndermiş, bildiğin kara lastik kalitesinde.

İnternette bir ürünün orjinal fiyatı ile satış arasında uçurum varsa mutlaka sahtedir.
Arkadaşım 30tlye bana convers alıp göndermiş, bildiğin kara lastik kalitesinde.
30 tl çok ucuz canım gerçekten. o kesin sahtedir. benim internette baktıklarım yine 80 - 90 tl falan ona bile çok güvenemedim. piyasa da 120 - 150 tl arasında değişiyor. olmazsa 30-40 tl fazla verip risk almamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…