çook acil bana yardımcı olun dış gebelik olabilir dr. hastanede yatacaksın dedi....

real77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
6
0
36
Bursa
geçen pazar gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim bu hafta ara ara koyu kahve rengi tarzında lekelenmeler oldu.bende bu gün zübeyde hanıma bi götereyim hem bi bakılsın istedim yeni diye, daha dr gitmedim çünkü.bhcg 3700 çıktı yanlız dr üstten hem alttan baktı ve keseyi göremedi dış gebelik olabilir seni yatırıcaz dedi bende kendi dr göstericem dedim.ve bu riski alıyormusun dedi evet dedim ve hastaneden çıktım.şimdi çok korkuyorum yarın dr.kendi dr.gidicem birdeo baksın ne yapacağımı bilmiyorum ağrımda yok ama bu gece birden olmaz inşallah benim gibi yaşayan varsa yazsın cevaplarınızı bekliyorum.

Canım değerin şimdilik güzel görünüyor, bhcg değerlerini bir hafta kadar daha takip etsen daha iyi olur, eğer 2 günde ber ikiye katlıyorsa Allahın izni ile sorun yoktur. Bebeğin daha çok ufak karından görünmemesi normal, canını sıkma Allahım sağlıkla sıhhatle bebğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

doktora gittim rahimde keseyi gördü fakat düşük riskin var etrfında kanama var dedi progestan iğnesi yaptı tekrar kan testini aldı yükselirse sorun yok değerin altına düşersesorun var dei 4 gün yat dinlen perşembe gel kan testi yapıp tekrar bakıcaz dedi wc gidişimdepeçete kanlı oluyo moralim sıfır sanırım bu bebek düşecek allah yardımcım olsun.

Allahın izniyle inşallah düşmeyecek bebişin,doktorun dediği gibi bol bol dinlen yorma kendini canım.

Canım moralini hiç bozma Allahım sağlık sıhhat versin inşallah herşey yoluna girer ve sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Bende düşük tehlikesi yaşamıştım, bol sıvı tüket progestan iğnesine devam et ve lavabo ihtiyacı dışında ayağa kalkma. Gebeliğin başında bu sorunlar yaşanıyo, düşücek diye sakın aklına getirme, Veren Allahım koruyacak olanda Allahım.

bebeğin kesesinin etrafında keseden büyük kan pıhtısı var dedi dr prulotun 3 günde 1 vuruluyorum ara ara kanamam hala geliyor strese kapılıyorum5 atı 1 günlükken bcg 4154 çıkmıştı bugün 5 artı 4 günlük oldu yanlız kalp atışlarını duyamadı bugün yeniden bhcg testi yaptı az önce hemşire aradı 9050 olmuş bu sonuçların anlamı ne anlamadım yanlız son testten aşağı düşerse iyi giden gebelik olmuyacağını ve kürtajla alınması gerektiğini söyledi 3 gün daha bekleyelim pzts. gel dedi inşallah kalp atışlarını bu sefer duyarım istirahate devam yeterki bebeğim tutunsun kesenin yanındaki kan pıhtısı nasıl biter bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…