Çook acil yardım lütfennn !!!!!!

SensizOlmazki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
33
0
36
Bursa
Öncelikle herkese merhaba sabahtsn beri ağliyorum moralim çok bozuk lütfen bi bilen yardim etsin ben tüp bebek yaptirdim sonuç pozitif oldu syin 13 ünde transferim oldu ve sat'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama problem şu ki bhcg değerlerim tam 2 kat artmıyor 1.5 1.6 katlıyor size en başından değerlerimi yaziyorum nOlur bi bileniniz yaşayinibz varsa bisey solesin bu degerler normalmi transferden sonraki günlere göre yazıyorum 9.gün:54 12.gün:92 14.gün:154 16.gün:280 ve 20.gün:504. Artis var ama tam degil persembe tekrar istedi doktor bu artislar normalmi degilse ne olabilir kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilirmi böyle artıp sağlikli gebelik yaşayan varmi ???????? Doktordan çiktigimizdan beri karnim agriyo çöktüm resmenn nolurr bebeğim benle olsun :(((((( allahim onu bana bağışla....

cnm sonuçta bhcg den artma var kimyasalda artış olmaz tam tersi düşüş olur diye biliyorum ümitsizliğe kapılma , inşallah sağ salim kucağına alırsın tatlım.

doktorum en az %60 artmalı demişti. o yüzden sıkılma. şunu da unutma ne olur, doğacak bebek inan her koşulda doğuyor. ilk bebeğimi tatilde olduğum, uzanıp dinlendiğim halde kaybettim. ikinci bebeğimse onca iş temposuna, koşuşturmaya, kanamaya rağmen sağ salim geldi. içini ferah tut, bol bol su iç, moralini düzeltecek şeyler yap ve çok zor biliyorum ama takmamaya çalış. allah'a emanet olun!

doktorum en az %60 artmalı demişti. o yüzden sıkılma. şunu da unutma ne olur, doğacak bebek inan her koşulda doğuyor. ilk bebeğimi tatilde olduğum, uzanıp dinlendiğim halde kaybettim. ikinci bebeğimse onca iş temposuna, koşuşturmaya, kanamaya rağmen sağ salim geldi. içini ferah tut, bol bol su iç, moralini düzeltecek şeyler yap ve çok zor biliyorum ama takmamaya çalış. allah'a emanet olun![/QUOTE. Herhalde yüzde 60 bi artış var benimde değerlerimde çok haklisin allahm yazdiysa gelicek biliyorum ins zamanı gelmiştir onanilmaz moral oluyor bana çünkü tedavi süreciydi veklemekti beni çok yipratti yaşayanlarin deneyimi çok önemli çaresizlik çok zir düşünmek istemiyorum ama aklimdan da cikmuyir ibs senin kadar şansli okurum çok saol :)

Öncelikle herkese merhaba sabahtsn beri ağliyorum moralim çok bozuk lütfen bi bilen yardim etsin ben tüp bebek yaptirdim sonuç pozitif oldu syin 13 ünde transferim oldu ve sat'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama problem şu ki bhcg değerlerim tam 2 kat artmıyor 1.5 1.6 katlıyor size en başından değerlerimi yaziyorum nOlur bi bileniniz yaşayinibz varsa bisey solesin bu degerler normalmi transferden sonraki günlere göre yazıyorum 9.gün:54 12.gün:92 14.gün:154 16.gün:280 ve 20.gün:504. Artis var ama tam degil persembe tekrar istedi doktor bu artislar normalmi degilse ne olabilir kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilirmi böyle artıp sağlikli gebelik yaşayan varmi ???????? Doktordan çiktigimizdan beri karnim agriyo çöktüm resmenn nolurr bebeğim benle olsun :(((((( allahim onu bana bağışla....

Çok şükür hamileyim diye sevineceğine hala üzülüp bebeğinide üzüyorsun annesi. Değerlerinin yükselmesi çok güzel hamile olduğunu gösteriyor, ancak daha çok yeni olduğu için vücudun tam olarak adapte olamıyor, başlarda bu tür sıkıntıları yaşayan bir çok arkadaşımız var. Hamileliğin bir kaç hafta daha ilerleyince herşey yoluna grecektir, sen şimdi bol bol dinlen ve huzurlu olmaya çalış. Biliyorum tüp bebek aşamasından çıkınca insanın rahatlaması çok uzun sürüyor, kaygılarını atmakta zorlanıyor ama sonrasında bugün ağladığın için üzülüceksin. Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, bu stresinin tamamını meleğinin gülüşü ile unuttursun inşallah.:nazar:

Back
X