Canim ben dogum yapmadim ama buaralar bebek dusundugum icin surekli arastirma halindeyim. Belli bir acilman olmus nişanin da gelmiş bekletiliyor olman bana da biraz garip geldi baska bir doktora da görunmen mumkun mu?Selam arkadaslar ben bugun itibari ile 39.haftama girdim.dun oglen evde bir anda islaklik hissetim wc gittim bi baktim kanama var.acil doktora gijttik.nst ye aldi doktor tabi belim ve kasiklarimada agri girip cikiyor.doktor nisanin gelmis dedi korkma dedi.rahimde 2.5 cm acilma var istersen normal dogum yap dedi.baya pazarliga girdik ben hayir sezeryan istiyorum dedim.aksama kadsr gozetim altinda tuttu sonra eve gidin 40 haftayi beklicem bebek daha uc kilodan az diye.eve geldik iki gundur sanci cekiyorum.ya sizce sezeryan isteyen birini bu kadar sanciyla bekletmek dogrumu
Benim gibi olan varmi.bu yasadiklarim ve doktorun bekletmesi sizce normal mi.
niçin illa sezeryan istiyosun onu anlamıyorum. Nekadar heveslisiniz karnınızın yarılmasına, 1 ay iki büklüm gezmeye, karnındaki ağrıları çekmeye, mikrop ha kaptı ha kapcak diye endişelenmeye, iltihap tutma ihtimaline, doğum sonrasında göbeğinizin kalmasına, iğrenç bir ameliyat iziyle yaşamaya !!! Ben sen ve senin gibileri anlamıyorum.
Her ne şartla olursa olsun normal doğum isteyen biriyim. Ve bunu doktordan duymayı okadar çok istiyorumki anlatamam sana. Azcık otur düşün. Ne bebeğini nede kendini riske atma. Normal doğum kadar yararlı ve doğal birşey yok. Sezeryan diye tutturmanın hiçbir mantığı yok...
Allah genede sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bebeği zaten 3 kilodan azmış, sonuçta çatısı müsaitki doktoru normal doğuma alalım demiş. Çokda kolaylıkla doğum yapabilir diye düşünüyorum. 1 saat 2 saat acı çekicek belki, korkuyodur sonuçta tabiki bizde korkuyoruz ama ilerisinide düşünmeli. Birazcık cesaret gerekiyor, söylediklerim umarım birazda olsa esaret vermiştir ona. Sonuçta herşeyden önce sağlık. Bebeğine daha iyi bakabilmesi için, normal doğum gibi sağlıklı bi doğum şeklini tercih etmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?