Çook çoook acil lütfen??

matruj1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
1.396
1.820
63
Ovulasyon testi gebelik testi niyetine kullanılır mı ???? Lütfen bilen yazsın hemen kızlar.Adetim 9 gün gecikti genelde gecikir zaten oyüzden çok panık yapmamıştım. Evde ovulasyon testi vardı onu yaptım çift çizgi belirgin cıktı hemen. Gebelikçtesti almaya cıkamayacağım bugün yarına kadar sabredemiyorm kızlar???

Evet normalde kullanabilirsiniz. Sanki hamile olabilirsiniz gibi ama.Çünkü burada okuduğum konularda hep ovulasyon testinde hamile olanlar çift çizgi görmüş . Ondan sonra hamilelik testi yapmışlar.

Darkgod Darkgod adetim bugün 9 gün geçti evde ovulasyon testi vardı. Bu ovulasyon testi sonucum

Eklentiler

• 20190109_125115.webp
    20190109_125115.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
Evden çıkamıyorm şuan ama bir arkadaşımdan rica edecgm gebelik testi getirecek. Henüz 10 aylık bebeğim var şuan için tekrar bir gebelik istemiyorm

Darkgod Darkgod adetim bugün 9 gün geçti evde ovulasyon testi vardı. Bu ovulasyon testi sonucum

Hamilelikten söz etmek için t çizgisinin c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha fazla koyu olması gerekiyor.Lh hormonu vücutta hep var olduğundan silik çizgi bir anlam ifade etmez ama yine de tabi gebelik testi yaparsanız daha sağlıklı olur :)

Hamilelikten söz etmek için t çizgisinin c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha fazla koyu olması gerekiyor.Lh hormonu vücutta hep var olduğundan silik çizgi bir anlam ifade etmez ama yine de tabi gebelik testi yaparsanız daha sağlıklı olur :)
Çokk teşekkür ederim rahatlattı bu yorumunuz birazdan gebelik testide yapacgm

Gebelik testide yaptım sonuç negatif hamile değilim. Yorumlarınız için sağolun sayenizde birşey daha öğrenmiş oldum:KK54:

Back
X