Ayyyy yapmayın emin misinz kullanılabildiğine??Evet normalde kullanabilirsiniz. Sanki hamile olabilirsiniz gibi ama.
Az aşağıdaki konulara bakarsanız siz de okursunuz . Hatta yabancı kaynaklardan okuyup Türkçeye çeviren bile varAyyyy yapmayın emin misinz kullanılabildiğine??
Çok teşekkürler. O kadar panık halindeyim ki şuan bakamadım hiç konularaAz aşağıdaki konulara bakarsanız siz de okursunuz . Hatta yabancı kaynaklardan okuyup Türkçeye çeviren bile var
Resmi atsa OdinÇok teşekkürler. O kadar panık halindeyim ki şuan bakamadım hiç konulara
Darkgod adetim bugün 9 gün geçti evde ovulasyon testi vardı. Bu ovulasyon testi sonucum
T C den daha koyu olacak canimDarkgod adetim bugün 9 gün geçti evde ovulasyon testi vardı. Bu ovulasyon testi sonucum
Çokk teşekkür ederim rahatlattı bu yorumunuz birazdan gebelik testide yapacgmHamilelikten söz etmek için t çizgisinin c çizgisi ile aynı koyulukta veya daha fazla koyu olması gerekiyor.Lh hormonu vücutta hep var olduğundan silik çizgi bir anlam ifade etmez ama yine de tabi gebelik testi yaparsanız daha sağlıklı olur :)
çok teşikkürler:))T C den daha koyu olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?