çook halsizimm

turabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
Bursa
kızlar beş haftalık hamileyim ve sıcaklardan çok rahatsız oluyorum her iki saatte bir acıkıyorum yesem de yemesem de midem bulanıyor eşim oruç tutuyor hadi ona sofra hazırlıyayım diyorum ama on dakika iş on dakika dinleniyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor ne yesem ne yapsam şaşırdım ya hu.
 
ben de 9 haftalık hamileyim ve ben de öyleydim.Hala da geçmiş değil.Kafam kalkmıyo.Yemek işi biraz daha düzene girdi eskisi kadar sık acıkmıyorum.Ama o zamanlar acıkıp da bişey yiyemezsem bayılacak gibi oluyodum.Yemezsem kötü oluyorum çok yersem de kötü oluyorum :))) Yavaş yavaş toparlanıyorum ama sıcaklar çoook etkiliyo.
 
Canım ilk 3 ayımı hatırlamak bile istemiyorum sürekli uyku hali ve kusma 3 ay geçmek bilmedi.En zor dönemlerin buna eminol. Allah kolaylık versin.Ben şuan 7 aylık hamileyim.İşyerim başka şehirde hergün iş ev 4 saat yolda sağlıksız araçlarla sallana sallana gidiyorum.Bide bu sıcaklarda çalışmak tam bir rezillik.Allah banada sabır versin anlıyacağın beterin beteri var:)))
 
kızlar kıyamam hakkaten Allah hepimize kolaylık versin. ben en iyisi susayım daha birşey görmemişim anlaşılan:uhm:
 
ilk 3 ay en zoruydu gercekten benim icinde
agzinizda surekli aci bi tat ..
migde bulantisi .. surekli uyku hali .. insan hayattan kopuyor resmen .. ama gecicek benim son gunum bu gun inanin son aylarda cok daha baska problemler cikiyor
cok agirlasiyor insan .. eller ayaklar sisiyor ..bel agrisi mahvediyor ..uykusuzluk bi yandan .. bebek buyudukce kaburganiz kara cigere batiyo felaket caniniz yaniyor .. surekli tuvalete gitme istegi ooohoooo uzarda uzar anlayacaginiz
ama herseye degiyor cunku icimizde bir canli tasimak bence dunyadaki yasayabilecegimiz en guzel duygu ;)))
 
arkadaşım çok normal bunlar.ben ilk üç ayı zor atlattım.işten gelir gelmez yatıyor,yemek yapamıyor,ayakta duramıyordum.çok kötüydü.allah yardımcın olsun.4.ayda birden kesiliyor bütün olumsuzluklar merak etme.
 
kıyama yaa.... okuyunca ilk 3 ayım aklıma geldi. bende öyleydim. ama kan hapı vitamin falan başlıcan zaten. onlar ayağa kaldırıyo. halsizliklerin geçiyo.
 
5. ayım bitmek üzere ve aynı şekilde ben de ilk öğrendiğimde 5,5 haftalıktım sürekli bi uyku halim vardı sonra mide bulantıları başladı hiç bişi yiyemiyordum doru dürüst 4.ayda kesiliyor hepsi ama sıcaklar çok kötü gerçekten de allah yardımcımız olsun
 
evet... her halsizliğin çaresi oluyo ama sıcağın çaresi yok anacım. banyo yapıyom klimanın altında oturuyom banamısın demiyo.....
 
ilk zamanlar öyle olması normal merak etme..ilk 14 hafta hayattan kopmuştum neredeyse bulantı ve kusmadan sokaga çıkamıyordum çıksamda poşetlerle geziyordum serumlar vs..ayy....geçer inş.bir an önce..
 
ayyy bende ilk 4 ayımı hatırlamak istemiyorum
yastıktan kafamı kaldıramıyordum
uyku kusma bulantı serumlar ıyy
inşllah çabuk atlatırsın
 
yaaa kızlar bende öyleyim benim ikinci hamileliğim şuan 8 haftalık ayakta durcak halim yok resmen sürekli bulantı halsizlik uyku bide 8 aylık bebeğim var düşünün artık benim halimi oğlumda hiç böyle sorunlar yaşamadım gayet rahattı ama bu sefer çok kötüyüm allah yardımcımız olsun
 
arkadaşlar bende aynı durumdayım 11 haftamız bitiyor nerdeyse ama hala bulantılar halsizlik hele bırde bunların üstüne sıcak mahvediyor kafamı kaldıramıyorum. Yesemde bulanıyorum yemesemde su içmem lazım ama onu ıcıncede bulanıyorum ne yapcamı şaşırdım valla en azından havalar biraz serinlese yaw.. Allah hepimizin yardımcısı olsun bunlar şikayet değil aslında melekler için herşeye değer değil mi kızlar :)
 
bende ilk üç ay kafamı kaldıramıyordum ama bir haftadır tekrar halsizliğim başladı sıcaklardan bide kızım 31 haftalık oldu iş yapmakta çok zorlanıyorum
 
kızlar beş haftalık hamileyim ve sıcaklardan çok rahatsız oluyorum her iki saatte bir acıkıyorum yesem de yemesem de midem bulanıyor eşim oruç tutuyor hadi ona sofra hazırlıyayım diyorum ama on dakika iş on dakika dinleniyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor ne yesem ne yapsam şaşırdım ya hu.

Bende 12. haftaya kadar aynı şekildeydim... evde neredeyse hiç yemek yapmadım... yaptıklarımda basit ve kuru yemekler oldu hiç ev yemeği yapmadım diyebilirim.
Fakat 12. haftada halsizliğim biraz geçti sayılır... Özellikle sıcaklarda bastırınca halsizlik daha da artıyor...kolumu kaldıracak halim olmuyordu.Hatta canım yemek yemek bile istemiyordu...
Bu konuda yapılacak bişey yok çünkü içimizde inanılmaz bir fabrika çalışıyor şu anda.Bebeğimizin tüm organlarının,kemiklerinin oluşumu için durmadan çalışan bir fabrika.Ve bu fabrika gücünü ve ham maddesini bizden alıyor.Haliyle halsizlik,acıkma,bulantı v.s. çok oluyor.
Bol bol su içmeye çalışın (günde 3lt) ve günde 1 şişe maden suyu tüketin... Kaybettiğiniz enerjiye biraz destek olur bunlar.
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.
 
oh kızlar yalnız olmamak çook güzel tavsiyleriniz için çok teşekkürler. bugün tam 6 haftalık olduk inşallah:)
ve ilk kusma da gerçekleşti garip bir şekilde mutlu oldum bebeğim artık kendisini hissettiriyor diye
bugün 3 de randevümüz var ilk kontrol, inşallah herşey yolundadır. hepinize Allahdan kolaylıklar diliyorum Allaha emanet olunuz:)
 
kan değerlerininz düşük olabilir doktorunuza danışıp kan takviyesi yaptırabilirsininz bomba gibi oluyosun sonradan valla
 
ewet ama kan hapları bulantı yapar dedi doktor benim zaten had safhada dünden beri açım ve midem hiç durmadan bulanıyor sonra başlayacak ona sanırım
 
Back
X