Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşırı derecede kıskancım. Plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. Bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. Telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. Ama tabii hepsi çaktırmadan. Akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. Off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkecadıarzu
aşırı derecede kıskancım. plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. ama tabii hepsi çaktırmadan. akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkeCADIARZU
aşırı derecede kıskancım. plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. ama tabii hepsi çaktırmadan. akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkeCADIARZU
bu sanırım en çok yaşanan kıskançlık tarzı :uhm: öncelikle gözlerini takip ettiğini kesinlikle bi erkek anlar. size yansıtır mı bilmem ama kesinlikle anlar.. bi düşünsenize etrafta ne kızlar var.. ne kıyafetleri ne kadar rahatlıkla giyen, karşısındaki erkeğin medeni durumunu umursamadan yakışmayacak şekilde hareket eden, daha neler neler.. mesela güzel bakımlı mini etekli bi kız geçti biz bile bi bakıp şu kıza bak demiyormuyuz, bi erkeğinde bizimle aynı şekilde bi kerelik bakması çok normal değil mi sizce de :uhm: ama bi şartla ikinci bakış olmayacak!!
arkası ya da önü dönük oturması farketmez eğer bi adam bakacaksa kalkınca bakar, sen yokken bakar, bu onun içine, kişiliğine kalmış bişeydir.. yanında sen yokken ne yaptığını merak ediyorsan sadece sor ve dediğine inan.. yoksa zaten nerde olduğunu söylediğinde bile ona inanmıyor, güvenmiyorsan aranızdaki ilişkinin bi anlamı yok bence.. ha diyelim ki yalan söylüyor bu artık onun vicdanına ve de Allah a vereceği hesaba kalmıştır.. sen üzerine düşeni yapar sadece ve sadece sevdiğinin dediğine inanırsan mutlaka kazanan olursun..
kızlar bana göre herşey önce kendine güvenmekten geçiyor.. eğer senden daha iyisini bulacağını düşünüyor ve dışarıya dönük biri oluyorsa zaten bırakın gitsin çünkü o size hakettiğiniz değeri veremez..!! eğer ona güvenmediğinizi en ufak bi şekilde belli ederseniz eline ciddi bi fırsat geçtiğinde zaten yapmasam da güvenmiyor ki diyebilir ama iyice güvendiğinize emin olursa bence kesinlikle size daha bağlanır..(istisnalar hariç)
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bunları yaşayarak atlattım, kurtuldum artık diyelim :ecrin_bebek: düşüncelerimi paylaşayım dedim
yapmadıkları şeyler için onları suçlar durursanız onlar da elbet bir gün yaparlar...klava:
budur guzelım sen çözmüşsün işi
yanı suphe ıle kendımızı bıtırecegımıze
kımse %100 guvenı haketmez
oyle gucenmeyı tercıh edebılırız karsımızdakıne
eger bu guvene layık deılse o kaybeder