• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çook kıskançsınız ve bundan kurtulmak istiyorsanız...

novemberr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
86
1
86
İstanbul
CADIARZUArkadaşlar son zamanda benim kıskançlığım inanılmaz boyutlarda :sm_confused: Gün geçtikçe daha da artıyor. Bu şekilde hissedenler var mı?? Ve bunu nasıl yeniyorsunuz??

Insanin sevdigi kisiyi kiskanmasi cok normal. Malesefki bu duygudan kurtulmanin bi yolu oldugunu sanmiyorum. Ama gereksiz ve abartili kiskancliklar bi yerde bogar insani. Sevdigin kisiye guveniyosan fazla takma...

canım oluyo arada.benımkı hastalık derecesındeydı askım:1hug:nasıl dayandı bılmıorum ama hastalık derecesınde oldugunu farkettıgım an anladımkı anlamsız bişey.kendımıde sevgılımıde yıyıp bıtırmısımcokacimcoook bıraktım artık herseyı kendı halıne :teytey: cok da guzel oldu:içelim:içini rahat tutmaya ve kendı degerını gormeye bak:1hug:

Bende aslında aşırı kıskancım ama belli etmemeye çalışıyorum ve başarıyorum da sanırım.Ama sen gel bana sor gerekirse kendimi yiyip bitiriyorum ama belli etmemeye çalışıyorum.O an başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ve asla hemen tepki vermiyorum biraz sakinleşip öyleşakkıdı...Kıskançlığı dizginlemen lazım yoksa gerçekten ilişkiye zarar veriyor....

Canım ben de çok aşırı kıskançtım bi zamanlar .Sana bu konuda önerilerim olabilir diye düşündüm.
Bi kere baştan söyliyim tam anlamıyla geçmiyo ama çok belirgin bi farkla azaltılabiliniyo.
Önceden dışına vurduğun kıskançlık krizlerini artık çok daha aza indirgenmiş bi şekilde içten yaşayabiliyosun.Ne sevdiğine zarar verip onu üzüyosun ,ne içinde fırtınalar koparıp kendine...
Ben nasıl yendim,,,bi kere en başta istemen lazım,kolay değil kendinle mücadele ediceksin...
Kıskandığın zaman hemen aklına kendini getir ve kendi kendine telkinlerde bulun,ben de çok iyiyim,ben de çok güzelim,ben tekim gibi kendini şımart yani...Ve buna yürekten inan...
Unutma cnm dünyada güzel çok,başarılı çok,...Bunlar olmasaydı da dünyada EN lerin hepsine biz mi sahip olsaydık :))(en güzel,en akıllı,en neşeli,en başarılı...)
Şöyle düşün,herkes bu dünyada bi tanedir ve senden bi tane daha yok!!!
Bu yeni slogan nasıl... :)

kıskançlık ama dozu aşmış şekli çok rahatsızlık verici oluyor ..
ben genelde böyle bir durum olduğunda derin bir nefes alırım ve kıskançlığın özgüven sahibi olmayan insanların çırpınışları diye düşünürüm ve kendime gelirim :)

ne diyorsun sen,ben 26 yıllık evliyim.dün gece rüyamda eşim cezaevine girmiş ve kadınlarla aynı yerde durcakmış , evden çift kişilik yatak götürmek istiyorum ,.sırf onu orda kadınlarla bırakmamak için bende cezaevinde kalmak istiyorum.rüyamda bile kıskanıyrm.manyağım ben yaa,:mymeka:
koskoca adam neyini kıskanıyon.halbuki. tövbe tövbe.

Bu konu benim için açılmış gibi,nedense ağlayarak okudum,yalnız olmadığımı hissettim,o kadar üzgünüm ki,kendimi yiyip bitirdim.onu da bitirdim çünkü bu kıskançlığım maksimuma ulaştığında ağıza alınmayacak laflar söyleyerek uçurumun kenarına getiriyorum ilişkimizi,herşeyi yalanmış gibi me geliyor.Bunun bir çöümüvarsa gerçekten uygulamaya hazırım,çünkü çok acıttım kendimi.

ben feci kıskanç bir insanım bildiğiniz gibi değil, ama saçma sapan olduğunu bilirim çoğunun.
böyle durumlarda empati kurup yenmeye çalışıyorum. çünkü o kadarını karşımdakinden görmeyi bende istemem

off ben de deli gibi kıskananlardanım..
uykularımdan ağlayarak uyanırım..
neden?
eşimi birileriyle görmüşümdür rüyamda çünkü-tatlicadiarzu-

eşime belli bir kısmını yansıtırım.
o da bilir benim rahatsız olduğum konuları ve dikkatli davranır..
böyle de olması gerek bence..

ama asıl işkenceyi ben kendi kendime yaparım..
gececeğini de zannetmiyorum..

aşırı derecede kıskancım. Plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. Bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. Telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. Ama tabii hepsi çaktırmadan. Akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. Off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkecadıarzu

yaa biz evlendik ben hala böyleyim bazen isyan ediyor sen bana güvenmiyorsun diye ama inanın bunun güvensizlikle bir ilgisi yok ben kocama güveniyorum ama kıskançlıktan çıldırıcam girip çıktığı firmalarda kadınlar nasıl davranıyor mesela yada ne biliyim baktığı yeri takip etmek falan offf yazarken bile ben boğuluyorum adam nasıl boğulmasın ama ben engel olamıyorum kendime çok denedim ama olmuyo :(

kızlar bende de aynı sorun var sevgilim askerden geldi. şimdi ayrı şehirlerdeyiz askerden önce yanımdaydı güveniyordum şimdi hiç güvenmiyorum dışarı çıkıyor mesela akşamları sinir oluyorum ağlama krizlerine giriyorum evde..

aşırı derecede kıskancım. plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. ama tabii hepsi çaktırmadan. akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkeCADIARZU

bu sanırım en çok yaşanan kıskançlık tarzı :uhm: öncelikle gözlerini takip ettiğini kesinlikle bi erkek anlar. size yansıtır mı bilmem ama kesinlikle anlar.. bi düşünsenize etrafta ne kızlar var.. ne kıyafetleri ne kadar rahatlıkla giyen, karşısındaki erkeğin medeni durumunu umursamadan yakışmayacak şekilde hareket eden, daha neler neler.. mesela güzel bakımlı mini etekli bi kız geçti biz bile bi bakıp şu kıza bak demiyormuyuz, bi erkeğinde bizimle aynı şekilde bi kerelik bakması çok normal değil mi sizce de :uhm: ama bi şartla ikinci bakış olmayacak!!
arkası ya da önü dönük oturması farketmez eğer bi adam bakacaksa kalkınca bakar, sen yokken bakar, bu onun içine, kişiliğine kalmış bişeydir.. yanında sen yokken ne yaptığını merak ediyorsan sadece sor ve dediğine inan.. yoksa zaten nerde olduğunu söylediğinde bile ona inanmıyor, güvenmiyorsan aranızdaki ilişkinin bi anlamı yok bence.. ha diyelim ki yalan söylüyor bu artık onun vicdanına ve de Allah a vereceği hesaba kalmıştır.. sen üzerine düşeni yapar sadece ve sadece sevdiğinin dediğine inanırsan mutlaka kazanan olursun..
kızlar bana göre herşey önce kendine güvenmekten geçiyor.. eğer senden daha iyisini bulacağını düşünüyor ve dışarıya dönük biri oluyorsa zaten bırakın gitsin çünkü o size hakettiğiniz değeri veremez..!! eğer ona güvenmediğinizi en ufak bi şekilde belli ederseniz eline ciddi bi fırsat geçtiğinde zaten yapmasam da güvenmiyor ki diyebilir ama iyice güvendiğinize emin olursa bence kesinlikle size daha bağlanır..(istisnalar hariç)

çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bunları yaşayarak atlattım, kurtuldum artık diyelim :ecrin_bebek: düşüncelerimi paylaşayım dedim :emir_bebek:

yapmadıkları şeyler için onları suçlar durursanız onlar da elbet bir gün yaparlar...:oklava:

Son düzenleme:
aşırı derecede kıskancım. plajda, yolda, otobüste, her yerde ama her yerde gözünün baktığı yeri takip ediyorum. bi cafeye oturcaksak onu ortama arkası dönük oturtuyorum. telefonlarını, cüzdanını, heryerini karıştırıyorum. ama tabii hepsi çaktırmadan. akşam beni eve bıraktıktan sonra naptığına emin olmadığım için içim huzursuz oluyo. off bi evlensek de geceleri de takip edebilsem keşkeCADIARZU

:roflol::roflol:
Gittiğimiz her yerde gözlerim onun üzerinde bir şey anlatırken yolda giderken vs gözünün içine bakarak konuşuyorum...
Bende telefonunu karıştırıyorum cüzdanına bakıyorum hemde bunları yanında yapıyorum bişi demiyor:)
Ve ayrıca bizde herhangi bi yere oturmaya gittiğimizde onun yüzü duvara bakıcak şekilde oturtuyorum:)
Aşkım sen böle otur bende senin karşına oturayım diyorum:roflol:
Aynıyız valla seninle:)

bende çok abartıyorum yaa..eşimi de kendimi de çok üzüyorum.hatta maça gittigi zamanlar terledigi için duş yapıp geliyor.başı ıslak oluyor.nerdeydin maçta degildin.banyo yapmış bide utanmadan filan.saç kontrolü koku kontrolü yapıyorum.telefonlarını inceliyorum.sanırım bu aldatılma hikayelerini okudugum için oluyor.bid eeşim yay burcu.ona güveniyorum ama içimi yiyip bitiriyor.sonuçta erkek ya yaptıysa diyorum.eşim evde benle çok ilgileniyor.4 senedir evliyim bi hatasını görmedim. ama işe gittiginde bişeyler oluyor yani bi kere bile aramıyor kırk yılda bi arıyo.ama saatinde eve geliyo.iş yerinde neler olup bittigini anlatmıyo.sordugum zaman çalıştım geldim ne olcak başka diyo.arkadaşlarıyla yaşadıgı olayları filan birazcık olsun bahsetsin istiyorum.anlatayımda bana baskı yap diyo.msn hep açık oluyo.pc başında işi.ama pc başında bazen 2 saat filan gelmiyo dışarda yapıyo.nereydin diyorum namaz kıldım çalıştım filan.yalan söylediginden şüpeleniyorum.acaba ordaki bayanlarla sohbet içindemi kıskançlık krizleri yaşamamak için anlatmıyor olabilirmi.

bu sanırım en çok yaşanan kıskançlık tarzı :uhm: öncelikle gözlerini takip ettiğini kesinlikle bi erkek anlar. size yansıtır mı bilmem ama kesinlikle anlar.. bi düşünsenize etrafta ne kızlar var.. ne kıyafetleri ne kadar rahatlıkla giyen, karşısındaki erkeğin medeni durumunu umursamadan yakışmayacak şekilde hareket eden, daha neler neler.. mesela güzel bakımlı mini etekli bi kız geçti biz bile bi bakıp şu kıza bak demiyormuyuz, bi erkeğinde bizimle aynı şekilde bi kerelik bakması çok normal değil mi sizce de :uhm: ama bi şartla ikinci bakış olmayacak!!
arkası ya da önü dönük oturması farketmez eğer bi adam bakacaksa kalkınca bakar, sen yokken bakar, bu onun içine, kişiliğine kalmış bişeydir.. yanında sen yokken ne yaptığını merak ediyorsan sadece sor ve dediğine inan.. yoksa zaten nerde olduğunu söylediğinde bile ona inanmıyor, güvenmiyorsan aranızdaki ilişkinin bi anlamı yok bence.. ha diyelim ki yalan söylüyor bu artık onun vicdanına ve de Allah a vereceği hesaba kalmıştır.. sen üzerine düşeni yapar sadece ve sadece sevdiğinin dediğine inanırsan mutlaka kazanan olursun..
kızlar bana göre herşey önce kendine güvenmekten geçiyor.. eğer senden daha iyisini bulacağını düşünüyor ve dışarıya dönük biri oluyorsa zaten bırakın gitsin çünkü o size hakettiğiniz değeri veremez..!! eğer ona güvenmediğinizi en ufak bi şekilde belli ederseniz eline ciddi bi fırsat geçtiğinde zaten yapmasam da güvenmiyor ki diyebilir ama iyice güvendiğinize emin olursa bence kesinlikle size daha bağlanır..(istisnalar hariç)

çok uzun yazdım kusura bakmayın ama bunları yaşayarak atlattım, kurtuldum artık diyelim :ecrin_bebek: düşüncelerimi paylaşayım dedim :emir_bebek:

yapmadıkları şeyler için onları suçlar durursanız onlar da elbet bir gün yaparlar...:oklava:

budur guzelım sen çözmüşsün işi:delphin:
yanı suphe ıle kendımızı bıtırecegımıze
kımse %100 guvenı haketmez
oyle gucenmeyı tercıh edebılırız karsımızdakıne
eger bu guvene layık deılse o kaybeder

budur guzelım sen çözmüşsün işi:delphin:
yanı suphe ıle kendımızı bıtırecegımıze
kımse %100 guvenı haketmez
oyle gucenmeyı tercıh edebılırız karsımızdakıne
eger bu guvene layık deılse o kaybeder

teşekkür ederim düşüncen için.
bende aynı "_HaYaTiM_" gibiydim.ama sonunda bunun gerçekten sadık olan bi sevgiliye hakaret gibi olduğuna karar verdim ve kendime geldim. tabi ki kimseye %100 güvenilmez. hatta yeri geldiğinde kendimize bile :emir_bebek: sende güzel söylemişsin biz sadece güvenmeyi tercih edebiliriz bunun sonucunda da kendimizi yiyip erken yaşlanmayız, eşimizi de boğmayız :emir_bebek:

Son düzenleme:
Aslında ben bazen şöyle bir sonuç çıkarıyorum kızlar. Eğer bir şeyin olucağı varsa bizim kıskanmamız o durumu değiştirmez. Ha bazı sonuçlar sadece biz kıskanıyoruz diye değişecekse de o zaman durum daha vahim. Yani insan kıskançlık krizlerine girdiğinde bu tür şeyleri düşünemiyor o anda ama, o an karşımızdaki kişiyi kıskançlığımızla biz etkilemiş ve sınırlamış oluyorsak o kendi kendine bundan kendini sakınmıyorsa, sırf biz kıskanıyoruz diye kendini sınırlıyorsa bu durum daha kötü değil mi?

Back
X